Jump to content
Sign in to follow this  
TRiLeZ

TRiBot Release 9.223_0

Recommended Posts

Keep getting this message, never received it before. Anyway to fix this error?

zlxgmo.jpg

 

Edit: re-downloaded, it loaded up, but when click start it gives me this error. I closed all the background Java running on task manager, still gives me this error. Never had this problem before.

 

It also redirects me to purchase VIP. No one else is using my scripts, besides me and i never run more than 1 bot, only have one runescape account. Really hope you guys are not doing this on purpose to gain more VIP Sales, that's really lame man :/

  

14ie60z.jpg

 

Edit: Changed my password and still gives me the above message ^.

That must be one hell of  a hacker to get my auth within 10 seconds. this is so annoying, im sorry lol.

 

 

 

Try describing the problem?

It works for you because you're VIP. And i understand TRibot developers need to be paid, but don't force it upon us with a crappy update. Just feels like, oh you got hacked, that's okay just buy VIP so you can keep using our bots... I didn't get hacked btw.

Edited by lokyata

Share this post


Link to post
Share on other sites

@lokyata

 

dude you're new here, don't come up and make a scene because the bot isn't working, you stopped making sense from this post on :

 

ITryNotToTroll, on 14 May 2015 - 3:16 PM, said:snapback.png

Try describing the problem?

It works for you because you're VIP. And i understand TRibot developers need to be paid, but don't force it upon us with a crappy update. Just feels like, oh you got hacked, that's okay just buy VIP so you can keep using our bots... I didn't get hacked btw.

 

 

He just tried to help you , what makes you think you got hacked? sometimes java processes keep running in the background so the bot thinks you're using multiple instances (this stops the bot from running for non vip because non vip can only have 1 client running)

 

Take a chill pill, we're all friends here.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cant wait until the Client Starter supports this Advanced mode and LG mode :D

 

Would be nice if we could use this Advanced mode with the looking glass mode aswell, and also be able to run those profiles through client starter :P

Edited by swagg

Share this post


Link to post
Share on other sites

So.... i'm still having problems with the tribot loader client... it doesnt download the 3.019 client for me to run that. And after i try running the tribot loader like 10 times it ends up coming up for me to run a bot. anyway to fix it so i can just click it ONCE then it runs fine? I've also been redownloading the loader client to see if that works but it doesnt.

Edited by KoRtEr

Share this post


Link to post
Share on other sites

The latest version of TRiBot includes:

  • A system to terminate the Java process if the process doesn't terminate after the TRiBot window is closed.
  • The Inventory API works with the Grand Exchange inventory.
  • Banking.openBankBooth now works at the Grand Exchange.
  • Data Orb clicking bug fixes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

The latest version of TRiBot includes:

  • A system to terminate the Java process if the process doesn't terminate after the TRiBot window is closed.
  • The Inventory API works with the Grand Exchange inventory.
  • Banking.openBankBooth now works at the Grand Exchange.
  • Data Orb clicking bug fixes.

 

Excellent, thanks @TRiLeZ :D

Edited by Will

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was botting last night. Stopped it a few hours ago when I woke up for awhile. Went to start it back up without closing out of my previous session and got the alert that Tribot has been updated. Closed it, downloaded the update, and not the client will not even load. I get the login screen for the Tribot loader and then it goes through the motions and leaves me with nothing but a bunch of java.exe processes running in the background doing nothing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

PSA: Those of you having the issue of Tribot not even launching after it says it was downloading, try this fix.

 

(First, ensure that you have hidden files/folders visible by going to Control Panel > Folder Options > View > Tick the radio box for "View hidden files, folders, and drives")

 

Navigate to C:\Users

 

Go to whatever your administrator user is called then navigate to your .tribot folder.

 

e.g. C:\Users\My Name\AppData\Roaming\.tribot

 

Delete the bin folder.

 

I did these exact steps and it started working. No promises for the rest of you.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deleting bin gets the client window to start and scripts from the repository work but local scripts don't, any fix?

 

I don't know about that, haven't used any private scripts. Did you try just putting them back in the new bin folder?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Our picks

    • This release will:

      Fix key event handling issue


      Fix other event handling issue


      Fix RSServer hook


      Update world hopper to have it use OCR, thanks to Todd


      Use proper disposal of old Graphics objects


      Reformat code


      Rearrange code


      Organize code imports


      Apply around 8000 automated code refactorings


      Make preparations for Java 9


      Fix 11 various bugs


      Add more reliable debugging support


      Fix mouseEntered/Exited event dispatching bug


      Fix minimap walking bug where it opens the map


      Fix broken hooks for today's game update
        • Thanks
        • Like
      • 86 replies
    • This update will:

      Fix GE inventory item positioning bug


      Fix broken object hooks
        • Like
      • 27 replies
    • This release will:

      Fix some ClosedChannelException bug


      Fix bug in RSObject#getAllTiles


      Add game tab support for "Kourend Favour"
        • Like
      • 15 replies
    • This release will:

      Fix Settings UI placement bug


      Fix game object location bug


      Fix small layout bug making the client shift up and down


      Fix client crashing bug where loading the client with a small display area will cause the client to crash


      Fix annoying Linux bug relating to painting events and peers


      Fix settings saving bug where settings are saved to disk more often than they should


      Fix RSInterface#isBeingDrawn bug affecting a limited amount of people


      Drop Java 1.7 bytecode version for 1.8


      Important: Since the downloadable RS client uses Java 7, it will no longer be compatible with Looking Glass. To make up for this, we will add support for using other clients such as RuneLite (at a later date).


      This change was necessary to allow us to use Java 8 syntax. It also paves the way for Java 9/10/11 support.
        • Like
      • 40 replies
    • This update will:

      Fix the RSMenuNode bug which also fixes the bug with bank opening


      Fix the incorrect object positions bug


      Fix and re-enable the LG Objects API Accelerator


      Fix the RSObject#getAllTiles bug
        • Like
      • 22 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×