Welcome to TRiBot Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

835 posts in this topic

Script does not trade the NPC. It just clicks the minimap above it and walks on top of it.

 

 

 

Version Number (DO NOT TYPE LATEST): "Version: 3.13 Script will now terminate if out of tokkul, and gold change should now work for tokkul"

Script issue: It doesn’t trade the NPC. It seems to be clicking on the minimap over where the NPC is on the map.

Settings picture: Album:http://imgur.com/a/rRK8t -

  1. http://imgur.com/XjnwIUs
  2. http://imgur.com/1DlDwL1 
  3. http://imgur.com/dg6sphV 
  4. http://imgur.com/6uS2BUU 
  5. http://imgur.com/Cr2738S 
  6. http://imgur.com/Cl7iGjH

 

Script status when issue is occurring? None really... It doesn’t seem to realize a problem is happening maybe. It just keeps clicking and walking on the NPC.
 

Script stack trace? (View -> Print script stack trace, please do it at least 5 times and only when it's occurring. Paste it in http://pastebin.com): All look pretty similar the 3rd one is longer.

·         1st: http://pastebin.com/Q90jLLKt ,

·         2nd http://pastebin.com/AV34dwwi ,

·         3rd http://pastebin.com/XH7sXS0u ,

·         4th http://pastebin.com/AnNJufLB 

·         5th http://pastebin.com/jSr2fLUP 

 

Client debug (Paste it in http://pastebin.com): http://pastebin.com/bcXbLq03
 

Bot debug (Paste it in http://pastebin.com): http://pastebin.com/RH30hKHp
 

Additional information (Please provide additional information, the more information you provide the easier I can help you with your issue): It was working yesterday. I don’t really know what’s wrong it just seems to click the map and walk on top of the NPC. Also a few shops I’ve checked out seem to be full so I feel I’m not the only one with this problem, at least I hope I’m not… (I edited the images the file name because it reveals what I’m buying which I’d rather not do as well as the Items/NPC Names/IDs. I didn't do the cords though but if you do the work of putting the pieces together that’s fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Script does not trade the NPC. It just clicks the minimap above it and walks on top of it.

bug report below

 

 

 

Version Number (DO NOT TYPE LATEST): "Version: 3.13 Script will now terminate if out of tokkul, and gold change should now work for tokkul"

Script issue: It doesn’t trade the NPC. It seems to be clicking on the minimap over where the NPC is on the map.

Settings picture: Album:http://imgur.com/a/rRK8t -

  1. http://imgur.com/XjnwIUs
  2. http://imgur.com/1DlDwL1 
  3. http://imgur.com/dg6sphV 
  4. http://imgur.com/6uS2BUU 
  5. http://imgur.com/Cr2738S 
  6. http://imgur.com/Cl7iGjH

 

Script status when issue is occurring? None really... It doesn’t seem to realize a problem is happening maybe. It just keeps clicking and walking on the NPC.

 

Script stack trace? (View -> Print script stack trace, please do it at least 5 times and only when it's occurring. Paste it in http://pastebin.com): All look pretty similar the 3rd one is longer.

·         1st: http://pastebin.com/Q90jLLKt ,

·         2nd http://pastebin.com/AV34dwwi ,

·         3rd http://pastebin.com/XH7sXS0u ,

·         4th http://pastebin.com/AnNJufLB 

·         5th http://pastebin.com/jSr2fLUP 

 

Client debug (Paste it in http://pastebin.com): http://pastebin.com/bcXbLq03

 

Bot debug (Paste it in http://pastebin.com): http://pastebin.com/RH30hKHp

 

Additional information (Please provide additional information, the more information you provide the easier I can help you with your issue): It was working yesterday. I don’t really know what’s wrong it just seems to click the map and walk on top of the NPC. Also a few shops I’ve checked out seem to be full so I feel I’m not the only one with this problem, at least I hope I’m not… (I edited the images the file name because it reveals what I’m buying which I’d rather not do as well as the Items/NPC Names/IDs. I didn't do the cords though but if you do the work of putting the pieces together that’s fine.

Is the problem resolved? If it was after the RS Update, it is probably a client issue. My script doesn't rely on on much, so unless something major changed with shop buying, it's most likely an client issue.

 Seems to be fixed now, tribot update must've fixed it (not a script issue as i thought)

 

If it is not fixed, close all your tribots and go to .tribot/settings/ and locate hooks.dat, and delete it. This should solve your issue, but this is not a script issue still.

 

Credits to wastedbro for the quote.

 

 

Characteristics of a SCRIPT bug:

 

* The bug doesn't happen on all scripts.

* The bug is directly related to the script logic (if your bot isn't withdrawing food for combat, it's the script).

* The script is generally not running smoothly.

* The script is OLD or outdated.

* There are error messages in the client debug when the bug happens.

 

Characteristics of a CLIENT bug:

 

* The bug deals with client features (random events, breaks, logging in, webwalking).

* The bug happens on most or all scripts related to that bug.

* The bug only started occurring after a big RS update.

Edited by erickho123
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is the problem resolved? If it was after the RS Update, it is probably a client issue. My script doesn't rely on on much, so unless something major changed with shop buying, it's most likely an client issue.

 Seems to be fixed now, tribot update must've fixed it (not a script issue as i thouhght)Credits to wastedbro for the quote.

 

 

Characteristics of a SCRIPT bug:

 

* The bug doesn't happen on all scripts.

* The bug is directly related to the script logic (if your bot isn't withdrawing food for combat, it's the script).

* The script is generally not running smoothly.

* The script is OLD or outdated.

* There are error messages in the client debug when the bug happens.

 

Characteristics of a CLIENT bug:

 

* The bug deals with client features (random events, breaks, logging in, webwalking).

* The bug happens on most or all scripts related to that bug.

* The bug only started occurring after a big RS update.

Positive this has been fixed?

Its still occuring for me. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

In that case, upload your settings and send it to me through PM (no censorship), all of them or the .txt in .tribot/exbuyerv3. I'm farily certain it's a client / user issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In that case, upload your settings and send it to me through PM (no censorship), all of them or the .txt in .tribot/exbuyerv3. I'm farily certain it's a client / user issue.

Client settings or script settings? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Client settings or script settings? 

Script settings but before you do that, try this below:

your hooks might've incorrectly saved (tribot issue..), close all your tribots, go to .tribot/settings/ and delete hooks.dat, and see if that resolves your issue. Please report back.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Script settings but before you do that, try this below:

your hooks might've incorrectly saved (tribot issue..), close all your tribots, go to .tribot/settings/ and delete hooks.dat, and see if that resolves your issue. Please report back.

Atm this seems to have solve it. 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Atm this seems to have solve it. 

Cool, anyone having similiar issues (walking to npc but not trading), please close all TRiBots and delete hooks.dat in .tribot/settings.

This is not a script issue,

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mine works fine, has been all day. 

Same, only affected some users due to a inproperly saved hooks.dat / corrupt hooks.dat (which is out of my control..)

Edited by erickho123

Share this post


Link to post
Share on other sites

can this trade with any npc? Also does it support teleporting or teleporting items like glory?

Edited by The Plug

Share this post


Link to post
Share on other sites

can this trade with any npc? Also does it support teleporting or teleporting items like glory?

It does not support item teleporting yet, though it supports stairs,ladders, and doors

 

also is the trial still available?

Yes, the one hour trial will always be avaliable unless I announce it's not. You must be VIP for script trials to work (This applies for all scripts, just not mines, it's not possible to change.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi. Just trying the Trial of this script now, and im curious as to why the script works perfectly fine within the tribot client, but doesnt work at all with Looking Glass.

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

i've purchased full version. its working great. however i'm disappointed it doesnt work with Looking Glass at all. I've played around alot with my tribot settings but cant seem to fix it or get it to work with looking glass.

 

however with the regular tribot client it works a charm.

 

has anyone been banned using this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

i've purchased full version. its working great. however i'm disappointed it doesnt work with Looking Glass at all. I've played around alot with my tribot settings but cant seem to fix it or get it to work with looking glass.

 

however with the regular tribot client it works a charm.

 

has anyone been banned using this?

Ban discussion goes on the official ban discussion thread.

Nowhere have I said LG was supported, plus I have 0 idea what you're talking about. If you provide information like that, I cannot help you. Please use the proper help format. Besides LG is in beta, so if you are expecting all scripts to work on LG at the moment, you are not thinking in the correct mind set, once again it is in BETA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Been using your script primarily and I must say you've made me a decent amount of money. Going to have to buy all your scripts at this rate because you're a beast and your customer service is incredible.

 

One suggestion - Any chance that we could rearrange buy order on the "items" list without having to remove and add? It's pretty small but it'd be nice to see how items/hr switch on certain set ups since some items spawn faster than others and they're usually the low $ ones. Hope I'm clear with the suggestion ;p Thanks man.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Been using your script primarily and I must say you've made me a decent amount of money. Going to have to buy all your scripts at this rate because you're a beast and your customer service is incredible.

 

One suggestion - Any chance that we could rearrange buy order on the "items" list without having to remove and add? It's pretty small but it'd be nice to see how items/hr switch on certain set ups since some items spawn faster than others and they're usually the low $ ones. Hope I'm clear with the suggestion ;p Thanks man.

@Trynabot, yeah I'll add it on next update to be able to adjust the order by using up and down arrow keys.

 

@Trynabot, added

Edited by erickho123

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any update on the ETA for dynamic sig?

No, my previous designer created designs that I personally thought didn't fit the script. I'll start collecting exbuyer data though this weekend so when I do have graphics done, it'll still have a lot of data saved

Here's the graphics made that I thought didn't really fit:

mTvFOQ0.png

TcGZwog.png

 

All credits goes to @sphinx for trying, though. Thanks!

Edited by erickho123

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.