Welcome to TRiBot Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

warfront1

[ABCL 10] Auto Fletcher Elite V2

133 posts in this topic

Can't seem to hide chat GUI and the GUI isn't calculating anything for me, making arrow shafts. But it does say which flecthing level I am.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/21/2016 at 0:54 AM, Negos said:

@warfront1 broad bolts are currently broken... Script says "Status: Starting" infinitely. 

 @Negos, Thanks for the report.

I've patched the broad bolts. It would appear that they changed the id of the item.

 

Thanks,

Warfront1

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 minutes ago, Negos said:

Still isn't working @warfront1

Stuck on startup..

http://imgur.com/D2gZ5Nh

@Negos I just tested it once again. There is possibly some kind of error on your end, most likely with your TRiBoT settings.

The script should atleast click the feathers, then attempt to click the unfinished bolts.

Also are you seeing any output in the bot debug?

If you have skype, i could assist you: tvcontrolsyou1

 

Thanks,

Warfront1

Edited by warfront1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.