Welcome to TRiBot Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

warfront1

[ABCL 10] Auto Fletcher Elite V2

133 posts in this topic

I'm going to have to re-write my fletcher as well, haven't updated in a while. What have you changed in this version?

Share this post


Link to post
Share on other sites

gui is straight fire, like I've never seen anything like that before. props to warfront

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have fixed a few issues with the paint and GUI, and also implemented ABCL 10 into this script.

Expect a slight decrease in xp/hr, however a great improvement in anti-ban.

 

Warfront1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for anti ban :) keep it up

 

No problem, keep me posted on any suggestions/ideas you have.

 

Warfront1

Share this post


Link to post
Share on other sites

bug report: does not withdraw bowstrings from bank when on stringing mode.

 

I have confirmed this issue, I will be patching this error on my next upload (within the next 24 hours).

Most likely a miss spelling somewhere. In any case, if you have to use a stringing bot before I can update, auto fletcher elite (original),

can flawlessly handle the task for days on end. 

 

Thanks for the report,

Warfront1

Edited by warfront1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey, I loved your old script and looking forward to this one!

Im using a mac and have just downloaded Java 8 however i get the error below when i try run the script and nothing happens. Any suggestions? your old script is still working for me btw.

 

Thanks! (:

 

 

Bot Debug

  • [23:42:57] TRiBot Release 9.136_1 loaded. (1.7.0_51:/Library/Java/JavaVirtualMachines/jdk1.7.0_51.jdk/Contents/Home/jre)
  • [23:45:11] Exception in thread "P[-1628345599]"
  • [23:45:11] java.lang.NoClassDefFoundError: javafx/beans/value/ChangeListener
  • [23:45:11] at java.lang.ClassLoader.defineClass1(Native Method)
  • [23:45:11] at java.lang.ClassLoader.defineClass(ClassLoader.java:854)
  • [23:45:11] at java.lang.ClassLoader.defineClass(ClassLoader.java:680)
  • [23:45:11] at obf.hG.J(wj:195)
  • [23:45:11] at obf.hG.loadClass(wj:144)
  • [23:45:11] at obf.ke.J(tl:501)
  • [23:45:11] at obf.ze.J(mh:138)
  • [23:45:11] at obf.nH.run(nj:370)
  • [23:45:11] at java.lang.Thread.run(Thread.java:744)
  • [23:45:11] Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: javafx.beans.value.ChangeListener
  • [23:45:11] at java.lang.ClassLoader.findClass(ClassLoader.java:567)
  • [23:45:11] at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:468)
  • [23:45:11] at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:385)
  • [23:45:11] at obf.hG.loadClass(wj:22)
  • [23:45:11] ... 9 more 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Hey, I loved your old script and looking forward to this one!

Im using a mac and have just downloaded Java 8 however i get the error below when i try run the script and nothing happens. Any suggestions? your old script is still working for me btw.

 

Thanks! (:

 

 

Bot Debug

  • [23:42:57] TRiBot Release 9.136_1 loaded. (1.7.0_51:/Library/Java/JavaVirtualMachines/jdk1.7.0_51.jdk/Contents/Home/jre)
  • [23:45:11] Exception in thread "P[-1628345599]"
  • [23:45:11] java.lang.NoClassDefFoundError: javafx/beans/value/ChangeListener
  • [23:45:11] at java.lang.ClassLoader.defineClass1(Native Method)
  • [23:45:11] at java.lang.ClassLoader.defineClass(ClassLoader.java:854)
  • [23:45:11] at java.lang.ClassLoader.defineClass(ClassLoader.java:680)
  • [23:45:11] at obf.hG.J(wj:195)
  • [23:45:11] at obf.hG.loadClass(wj:144)
  • [23:45:11] at obf.ke.J(tl:501)
  • [23:45:11] at obf.ze.J(mh:138)
  • [23:45:11] at obf.nH.run(nj:370)
  • [23:45:11] at java.lang.Thread.run(Thread.java:744)
  • [23:45:11] Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: javafx.beans.value.ChangeListener
  • [23:45:11] at java.lang.ClassLoader.findClass(ClassLoader.java:567)
  • [23:45:11] at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:468)
  • [23:45:11] at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:385)
  • [23:45:11] at obf.hG.loadClass(wj:22)
  • [23:45:11] ... 9 more 

 

 

As the bot/client debug shows you are actually using java 7 when attempting to run Auto Fletcher Elite v2.

Auto Fletcher Elite v2 utilizes bleeding edge java UI libraries, able to produce beautiful graphical interfaces.

It is my opinion that these upgrades to UI, in combination with best practice HCI, can really provide an excellent user experience.

 

Make sure when you start Auto Fletcher Elite v2, you have selected java 8 on the tribot loader instead of a java 7 version.

 

Warfront1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alpha Patch is live:

 

- Added Backend Support for Dynamic Signatures (95% completed, remaining 5% all graphic work)

- Fixed multiple issues with Paint (some stats not calculating properly, etc)

- Cleaned up multiple sections of code

- Fixed Java FX toolkit initialization errors (GUI and Paint)

- Centralized API calls, and added comments (Super Easy to Transcode).

 

This project is nearly ready to be send to github open source

Warfront1

Edited by warfront1

Share this post


Link to post
Share on other sites

problem, i ran it for 30mins and then checked it and it was constantly pressing the different skill level lists and it wasnt stopping

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alpha Patch is live:

 

- Fixed issues with script attempting to interface with items when not on the Inventory Screen

- More back-end code clean-up

 

Thanks for the report @haidzz , the issues you have described have been patched in the latest version.

Just stop and start a fresh copy of the script to use the newest release.

 

Enjoy,

Warfront1

Edited by warfront1

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey using this script yesterday worked fine. today its not dropping any other options down when ive selected type of fletching nothing else comes up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey using this script yesterday worked fine. today its not dropping any other options down when ive selected type of fletching nothing else comes up.

 

Yes nothing has changed. Possibly try re-starting the script.

 

Warfront1

Share this post


Link to post
Share on other sites

still doing it today . . . have tried 10 - 15 times . . .

 

I'd be interested in helping you. This is still in Alpha version, so it is possible you are pulling some form of error.

The client/bot debug would help me in assisting you also. I run this on a daily basis on multiple accounts, and have yet to run into the 

issue you are talking about so I would need more information in order to properly assist you.

 

Add me on skype: tvcontrolsyou1

 

Warfront1

Edited by warfront1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.