Jump to content
Sign in to follow this  
rwspielman

issues with starting the client

Recommended Posts

each time i try to start the client i just get an error message.

1st- i unclick old-school client then i hit run

then i get this error in the code

[19:54:36] Starting TRiBot Loader. [19:54:36] TRiBot Loader Release 1.94 is up-to-date. [19:54:37] Attempting to launch TRiBot. [19:54:37] Error occurred during initialization of VM [19:54:37] java.lang.NoSuchFieldError: loaded [19:54:37] at java.lang.ClassLoader$NativeLibrary.load(Native Method) [19:54:37] at java.lang.ClassLoader.loadLibrary1(ClassLoader.java:2022) [19:54:37] at java.lang.ClassLoader.loadLibrary0(ClassLoader.java:1949) [19:54:37] at java.lang.ClassLoader.loadLibrary(ClassLoader.java:1931) [19:54:37] at java.lang.Runtime.loadLibrary0(Runtime.java:870) [19:54:37] at java.lang.System.loadLibrary(System.java:1119) [19:54:37] at java.lang.System.initializeSystemClass(System.java:1194)

then it gives me my SID or something and tells me i can copy and paste it somewhere and then it shuts

HELP i don't know why this is happening

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×