Jump to content
Sign in to follow this  
TRiLeZ

TRiBot Release 9.11_0

Recommended Posts

i have a mac im running maverick ive been useing tri bot i even used it last night but when i woke up this morning my scipts wont work like none of them will work. they will start up and the paint will come up but the dont do anything im confused some one plzzz help me

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think I've found a solution to walking problems. Obviously its a bug still but I found a way to make it work (I think)

  • Start the bot up
  • Get player to where you need to be.
  • Client -> Block all user input
  • Start script
  • Should be fine from there on

EDIT: I've also got each instance in a new window, tabs may work using these instructions but I haven't tried.

Edited by Zallen93

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think I've found a solution to walking problems. Obviously its a bug still but I found a way to make it work (I think)

  • Start the bot up
  • Get player to where you need to be.
  • Client -> Block all user input
  • Start script
  • Should be fine from there on

EDIT: I've also got each instance in a new window, tabs may work using these instructions but I haven't tried.

 

I don't understand.  Are you saying the solution to the walking problems is to use a bot that doesn't walk? Lol.

 

"Get player to where you need to be" -> "start script", you make it sound like this only applies to scripts that don't walk from where you start.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't understand.  Are you saying the solution to the walking problems is to use a bot that doesn't walk? Lol.

 

"Get player to where you need to be" -> "start script", you make it sound like this only applies to scripts that don't walk from where you start.

 

Minor error, sorry :P

 

What I mean is just press start. The main point I was trying to get across is that being able to move the mouse freely while the script was running was messing it up for me.

 

Probably won't work after a while knowing my luck but hey ho.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minor error, sorry :P

 

What I mean is just press start. The main point I was trying to get across is that being able to move the mouse freely while the script was running was messing it up for me.

 

Probably won't work after a while knowing my luck but hey ho.

 

Trying my script now with block user input.  Would make sense that because it was a changed feature, it could be a potential problem. 

 

Still messing up right away, just gonna wait for a proper fix lol.

Edited by Acknowledge

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minor error, sorry :P

 

What I mean is just press start. The main point I was trying to get across is that being able to move the mouse freely while the script was running was messing it up for me.

 

Probably won't work after a while knowing my luck but hey ho.

lmao, this, for some reason, is working for me!? It's keeping my cpu down by 50% also. Better not jinx it. :P thanks a lot man!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think I've found a solution to walking problems. Obviously its a bug still but I found a way to make it work (I think)

  • Start the bot up
  • Get player to where you need to be.
  • Client -> Block all user input
  • Start script
  • Should be fine from there on

EDIT: I've also got each instance in a new window, tabs may work using these instructions but I haven't tried.

 

This is working for me, but it only works on one client. Once I open another TRiBot client it stops the first. One bot is better than none though.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is working for me, but it only works on one client. Once I open another TRiBot client it stops the first. One bot is better than none though.

 

Yeah the same happened to me after a while (when using Master Chopper AIO specifically). It's very hit and miss but as you said one is better than none :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Our picks

    • This update will:

      Fix GE inventory item positioning bug


      Fix broken object hooks
        • Like
      • 23 replies
    • This release will:

      Fix some ClosedChannelException bug


      Fix bug in RSObject#getAllTiles


      Add game tab support for "Kourend Favour"
        • Like
      • 15 replies
    • This release will:

      Fix Settings UI placement bug


      Fix game object location bug


      Fix small layout bug making the client shift up and down


      Fix client crashing bug where loading the client with a small display area will cause the client to crash


      Fix annoying Linux bug relating to painting events and peers


      Fix settings saving bug where settings are saved to disk more often than they should


      Fix RSInterface#isBeingDrawn bug affecting a limited amount of people


      Drop Java 1.7 bytecode version for 1.8


      Important: Since the downloadable RS client uses Java 7, it will no longer be compatible with Looking Glass. To make up for this, we will add support for using other clients such as RuneLite (at a later date).


      This change was necessary to allow us to use Java 8 syntax. It also paves the way for Java 9/10/11 support.
        • Like
      • 40 replies
    • This update will:

      Fix the RSMenuNode bug which also fixes the bug with bank opening


      Fix the incorrect object positions bug


      Fix and re-enable the LG Objects API Accelerator


      Fix the RSObject#getAllTiles bug
        • Like
      • 22 replies
    • Try our development release by checking "Development Release" on the TRiBot Loader. Note that these new features are currently in beta.

      This release features:

      Re-sizable mode support for both LG and the regular client


      Slightly improved login bot


      Removed final access modifiers from API classes


      Added RSServer hook wrapper to get the client's cached list of server/world info


      [NEW] Bug fix for intelligent banking


      [NEW] Improvement to the stability of LG over time


      [NEW] Vastly improved the reliability and speed of Screen#getColorAt on both LG and the regular client


      [NEW] Fix LG login problems


      [NEW] Fixed re-sizable mode container bug


      [NEW] Fixed re-sizable mode mouse bug


      [NEW] Use of public constants in the Banking API


      [NEW] Use of other various constants such as Projection#NULL_PT and Screen#EMPTY_COLOR



      More features to come very soon!

      Please test it and let us know here if there are any new bugs introduced in this release.
        • Thanks
        • Like
      • 12 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×