Welcome to TRiBot Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
Followers 0
TRiLeZ

TRiBot Release 9.06_0

31 posts in this topic

Having trouble using proxies for tribot... many of my proxies that were working yesterday are not doing as of late (not sure if due to the release of 9.06) but there is no other culprit. Please fix this

Share this post


Link to post
Share on other sites

anything on starting scripts again that have stopped while on a proxy?

 

if you're using a proxy for say.. an hour and your script stops then you aren't able to start it again without loading a new client =/ 

( scripts dont load in the manager)

Please fix, very annoying.  But thanks for the updates, always appreciate it.

Edited by justpixels

Share this post


Link to post
Share on other sites

ive been running my bot and sometimes ill get a event and then i will finish it and then the bot will say that its trying to solve the mysteris old man and he wont even be there its weird becauee it will try to click at nothing it look stuck walking back and forth just letting you know

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.