Jump to content
TRiLeZ

TRiBot Release 8.22_0

Recommended Posts

after i was on tribot today i went to start a script, i was told there was an update and i need to restart tribot. thus i did so and when i went to reopen the bot it gets stuck on.

 

[01:01:55] starting tribot loader.

[01:01:55] tribot loader release 1.81 is up-to-date.

[01:01:56] updateing: "tribotbot.jar". old md5:

d41d8cd98foob204e9800998ecf8427e new md5:

213488e65b63a7cbde4e4af64c9f7f5b

 

 

any suggestions????

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey! What about the problem if you have two tabs, and you switch between the two a couple times. And then it freezes and the 2nd tab closes automatically.

had this yesterday too, does it still happen?

edit: just happend again, hope it will be fixed soon.

Edited by NinjadGuy

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the following problem :

 

So, I have just updated my Tribot client from 1.68 to the updated version, 1.81 .  Unlike usual, my Account Manager did NOT transfer ANY of my account login details from my out-dated client...This is fairly unfortunate because I have over well over 5 active botting accounts, along with a main Mule account where I keep my gold.  This is a very distrurbing problem, but I know that there must be an easy fix for me to somehow manually transfer my login details.  Which brings me to my next question - where would this file be? I have a file, here, that is under AppData > Roaming > .tribot > settings > accounts < hopefully this is what I would need to transfer ? If not, then how can I recover my login details? 

 

Please do not respond with "Why don't you know your login details," or similar..when you farm gold the way that I have it is nearly impossible to keep up without all of the e-mail addresses associated with accounts, because SO many get banned, etc.

 

This is pretty urgent, because I want to do a System Restore on my computer ASAP.  I actually just renewed my Tribot VIP minutes ago so that I could write down these login details before I lose them.

 

Thank you, in advance, for your time and help..

Also, wanted to add this in, my scripts DID transfer...but not my login details..

 

 

I just read this post, and you mentioned something about transferring the accounts.ini file.  How would I do this manually  ??

Share this post


Link to post
Share on other sites

client is bugging out like crazy. wont load scripts, telling me im using the max amount of instances. randomly closes out of client. randomly turns scripts off. its not my computer i can gaurentee that, and my connection is strong as its always been. idk whats going on but it needs some serious work. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

client is bugging out like crazy. wont load scripts, telling me im using the max amount of instances. randomly closes out of client. randomly turns scripts off. its not my computer i can gaurentee that, and my connection is strong as its always been. idk whats going on but it needs some serious work. 

i am having the same exact issue. i cant find a fix

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

works fine. one small problem im having across various scripts is the pheasent one. Basically it asks if you droped anything, and i do 100% of the time becuase of fletching, and my bot sits there for an indefinite amount of time clicknig back and forth. basically im debating switching off fletching and going to wcing becuase this is flawed.

Problem: the prompt is about about dropping an item after the pheasent( lederhosen) random. It idles after clicking the portal

 

Thanks. Just wanted to report this issue

Edited by grantcarlson

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Our picks

    • This update will:

      Fix GE inventory item positioning bug


      Fix broken object hooks
        • Like
      • 24 replies
    • This release will:

      Fix some ClosedChannelException bug


      Fix bug in RSObject#getAllTiles


      Add game tab support for "Kourend Favour"
        • Like
      • 15 replies
    • This release will:

      Fix Settings UI placement bug


      Fix game object location bug


      Fix small layout bug making the client shift up and down


      Fix client crashing bug where loading the client with a small display area will cause the client to crash


      Fix annoying Linux bug relating to painting events and peers


      Fix settings saving bug where settings are saved to disk more often than they should


      Fix RSInterface#isBeingDrawn bug affecting a limited amount of people


      Drop Java 1.7 bytecode version for 1.8


      Important: Since the downloadable RS client uses Java 7, it will no longer be compatible with Looking Glass. To make up for this, we will add support for using other clients such as RuneLite (at a later date).


      This change was necessary to allow us to use Java 8 syntax. It also paves the way for Java 9/10/11 support.
        • Like
      • 40 replies
    • This update will:

      Fix the RSMenuNode bug which also fixes the bug with bank opening


      Fix the incorrect object positions bug


      Fix and re-enable the LG Objects API Accelerator


      Fix the RSObject#getAllTiles bug
        • Like
      • 22 replies
    • Try our development release by checking "Development Release" on the TRiBot Loader. Note that these new features are currently in beta.

      This release features:

      Re-sizable mode support for both LG and the regular client


      Slightly improved login bot


      Removed final access modifiers from API classes


      Added RSServer hook wrapper to get the client's cached list of server/world info


      [NEW] Bug fix for intelligent banking


      [NEW] Improvement to the stability of LG over time


      [NEW] Vastly improved the reliability and speed of Screen#getColorAt on both LG and the regular client


      [NEW] Fix LG login problems


      [NEW] Fixed re-sizable mode container bug


      [NEW] Fixed re-sizable mode mouse bug


      [NEW] Use of public constants in the Banking API


      [NEW] Use of other various constants such as Projection#NULL_PT and Screen#EMPTY_COLOR



      More features to come very soon!

      Please test it and let us know here if there are any new bugs introduced in this release.
        • Thanks
        • Like
      • 12 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×