Welcome to TRiBot Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

TRiLeZ

TRiBot Release 8.20_0

29 posts in this topic

This update features:

  • Ability to have TRiBot auto-start the client on startup. This setting can be set in TRiBot > Settings.
  • The TRiBot window dimensions are now saved and applied every time TRiBot is opened.
  • A bug with random recording has been fixed.
  • The random recorder now uses random event names in file names.
  • Added many RuneScape IPs to the firewall.
  • Scripts can no longer modify or add classes to the "bin" directory (security risk).
  • New "Runtime Information" GUI (View > Runtime Information).
  • Mordaut random solver improvement.
  • Fixed a bug with DynamicMouse where the mouse wouldn't reach its true destination.
  • Improved DynamicMouse's speed so that it's not so slow when the destination is changing.
  • Fix for ThreadSettings and model clicking.
  • Added RSModel.getCentrePoint().

 

Google Plus: https://plus.google.com/+TribotOrg1

FaceBook: https://www.facebook.com/tribotorg

4 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Love the constant updates.  Much more dedicated than all the other shit bots that are just out for money.

 

Happy Holidays and Botting Everyone.

Edited by Acknowledge

Share this post


Link to post
Share on other sites

I lose connection when it downloads a repo script.

 

also, another script gave me this:

 

  • [12:12:26] java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: 10
  • [12:12:26] at scripts.TexanFamAIOStronghold.M(TexanFamAIOStronghold.java:3405)
  • [12:12:26] at scripts.TexanFamAIOStronghold.run(TexanFamAIOStronghold.java:1000)
  • [12:12:26] at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
  • [12:12:26] Script Ended: AIO Stronghold. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is perfect, last night through my botting I noticed my guy would stand there infront of Mordaut, glad this has been fixed! 

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

I lose connection when it downloads a repo script.

 

also, another script gave me this:

 

  • [12:12:26] java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: 10
  • [12:12:26] at scripts.TexanFamAIOStronghold.M(TexanFamAIOStronghold.java:3405)
  • [12:12:26] at scripts.TexanFamAIOStronghold.run(TexanFamAIOStronghold.java:1000)
  • [12:12:26] at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
  • [12:12:26] Script Ended: AIO Stronghold. 

 

I don't believe this has anything to do with the update though, and if it does:

If you have a problem with a specific script, post it in the script thread.

If you have a problem with the TRiBot client, post it in the help/bug section.

And remember to always most as much detail/debug s you can (debug you provided looks helpful enough).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Will this fix the every so often, "connection timed out. please try using a different world.", error or this that linked to something else entirely? Woke up to several accounts on that this morning.

Edited by punker

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks.

 

edit: What is the storage directory we can use to save property files now?

Edited by Starfox

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks.

 

edit: What is the storage directory we can use to save property files now?

I save to .tribot/MY_FOLDER_HERE

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wait so does this mean if we save something on eclipse we can't have the script automatically update to the client? We'll have to move the file manually to the bin folder?

 

Never mind, miss read it. Thanks for the updates :)

Edited by helloworldlol

Share this post


Link to post
Share on other sites

all of a sudden the military random wont work and the evil twin random doesnt work either. probably some others that dont work but i get these randoms all the time. please help or please fix

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Client side error. Could not perform login. NULL RESULT"

It's not working I used the bot on my dads computer, and it worked, but I come over my moms an it won't work. Wont even bring it up, please help?

Share this post


Link to post
Share on other sites

A lot of the randoms are broken to the point of most scripts being useless.  First one was the maze, then the drill sgt, twin random, pheasent random.  Everytime I have come back to check it's stuck at a random now.  I'd rather revert back to the old version, it actually worked flawlessly.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.