Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Sell OSRS Gold
Aropupu

[ABCL 10] [ABC2] aAgility v2 [ALL ROOFTOPS]

Recommended Posts

On 6/16/2020 at 12:20 PM, CyberWizard said:

Shout out to @Aropupu for maintaining this script for so long, putting so much effort into keeping the quality up. Honestly, not the most COMPLEX script on Tribot, but definitely the BEST and most CONFIGURABLE. 10/10 scripter highly recommend Aropupu's scripts and aagility to anyone i've gotten 1b+ agility xp with it on my bots

Could you share some info on ur botting experience with this script? Times (inc. timezone), places, breaks, other activities on account etc?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/24/2020 at 10:06 PM, Engzy said:

Could you share some info on ur botting experience with this script? Times (inc. timezone), places, breaks, other activities on account etc?

my current account has been suicided with no breaks and is at 93 agility i have another account with 99 agility that i suicided months ago aswell this script is excellent if you receive a ban its likely your ip is flagged tbh or your account was because both of the accounts were fresh with no other stats or quests done.

that being said @Aropupu script seems to be broken with newest update after a while kinda just fucks off to witchaven

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Jiexi said:

my current account has been suicided with no breaks and is at 93 agility i have another account with 99 agility that i suicided months ago aswell this script is excellent if you receive a ban its likely your ip is flagged tbh or your account was because both of the accounts were fresh with no other stats or quests done.

that being said @Aropupu script seems to be broken with newest update after a while kinda just fucks off to witchaven

Some of Tribot's minimap methods are broken on resizable mode after the recent runescape update. Either change to fixed mode in runescape settings or wait for a fix from Tribot.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
20 hours ago, andizzle said:

Hi @Aropupu,

Absolutely love the script, just curious if you had plans to add the prifddinas course? Also, what data is v3 using if you do not record data and just run it?

I don't have plans atm to add prifddinas. V3 works in similar way to v2 without any recorded data, just with some differences.

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Anyone willing to share their max XP rates at Seers?  I'm curious what I should be trying to achieve by optimizations.

I recorded at 45k/xp/hr using v3 and currently get around 35k with all ABC2 disabled. 

Edited by Okina

Share this post


Link to post
Share on other sites

After recording some data at Pollnivneach using v3 I ran the script an got this error after about 2 obstacles:

 

[20:30:19] Clicked obstacle (4): 439 - -1
[20:30:21] Hovered screen tile: (3365, 2978, 2)
[20:30:24] New obstacle, reset all 3 - 0
[20:30:25] OC: dest
[20:30:25] SH_98;
[20:30:25] CO_358,100;/
[20:30:25] Clicked obstacle (5): 194 - -1
[20:30:27] Hovered screen tile: (3364, 2985, 1)
[20:30:29] New obstacle, reset all 1 - 2
[20:30:30] SH_99;
[20:30:30] CO_358,100;/
[20:30:30] Clicked obstacle (6): 628 - -1
[20:30:33] Hovered screen tile: (3356, 2988, 2)
[20:30:35] New obstacle, reset all 1 - 0
[20:30:38] SH_100;
[20:30:38] CO_358,100;/
[20:30:38] Clicked obstacle (7): 588 - -1
[20:30:43] Hovered screen tile: (3362, 3001, 3)
[20:30:45] New obstacle, reset all 4 - 0
[20:30:45] SH_101;
[20:30:45] CO_358,100;/
[20:30:45] Clicked obstacle (8): 547 - -1
[20:30:49] Hovered screen tile: (3367, 3001, 3)
[20:30:50] New obstacle, reset all 2 - 0
[20:30:53] SH_102;
[20:31:07] Mouse moved off screen!
[20:31:07] New obstacle, reset all 0 - 0
[20:31:13] Next AFK in 12.132 minutes.
[20:31:13] distance debug: 18
[20:31:13] LOADING DATA...
[20:31:13] Tiles: 109 - Obstacle amount: 80
[20:31:13] initializing data...
[20:31:13] Checking game info...
[20:31:13] mt 0
[20:31:16] SH_40;
[20:31:21] SH_65;
[20:31:23] waiting delay 484 - mod: 484 - ex:0
[20:31:28] SH_124;
java.lang.IndexOutOfBoundsException: Index: 124, Size: 109
java.util.ArrayList.rangeCheck(ArrayList.java:653)
java.util.ArrayList.get(ArrayList.java:429)
scripts.agility3.da.k(CourseHandler.java:726)
scripts.agility3.da.k(CourseHandler.java:574)
scripts.agility3.da.k(CourseHandler.java:104)
scripts.agility3.da.k(CourseHandler.java:59)
scripts.agility3.ja.k(Beta.java:187)
scripts.agility3.ja.h(Beta.java:119)
scripts.agility2.Main.run(Main.java:173)
java.lang.Thread.run(Thread.java:745)
[20:31:28] Script Ended: aAgility v2.
[20:31:39] Downloading script 'aAgility v2'.
[20:31:41] Script Started: aAgility v2.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
8 minutes ago, Okina said:

After recording some data at Pollnivneach using v3 I ran the script an got this error after about 2 obstacles:

Send me your full recorded data by sending me your aAgility3_settings file. Easy way to do so is to open the setting file in notepad, pressing CTRL+A and copying all the text and sending it to me.

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 minutes ago, Aropupu said:

Send me your full recorded data by sending me your aAgility3_settings file. Easy way to do so is to open the setting file in notepad, pressing CTRL+A and copying all the text and sending it to me.

Sent.

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, ownsgood said:

Hi, with this new save data function. Does it simply record the way you play your laps and then just randomly picks one of them? And does it do the EXACT same thing as you did or does it customize your data a bit and then takes from it ? 

Check the first post for more information on v3

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, DaAlmyte said:

Are there any arguments we can use to run the script with our recorded data in aAgility v3? Or is this not yet supported

You can use lastv3 to start the script with the last saved settings. Arguments for v3 can always be found in the first post.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
8 hours ago, spawn2000 said:

can you make it so the script stops after you die, I don't want it spam clicking the home teleport for no reason when its down,

I tested it and the script doesn't spam home teleport when it's down. Something is most likely different on your end. Are you on a different spell book? Or did this issue happen for you in death's office? Could be something wrong with that too. Also, if your death spawn point is not in Lumbridge you should be able to completely avoid the issue if your death spawn point is in lumbridge. Can look into blindly adding a second failsafe for whatever caused your issue but without any more information from you (debugs, settings, etc.) I might not catch your issue.

EDIT: I updated an additional failsafe to home teleport, hopefully this will fix your issue. To update the script in Tribot 11 either use the refresh scripts button or restart tribot completely.

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, Aropupu said:

I tested it and the script doesn't spam home teleport when it's down. Something is most likely different on your end. Are you on a different spell book? Or did this issue happen for you in death's office? Could be something wrong with that too. Also, if your death spawn point is not in Lumbridge you should be able to completely avoid the issue if your death spawn point is in lumbridge. Can look into blindly adding a second failsafe for whatever caused your issue but without any more information from you (debugs, settings, etc.) I might not catch your issue.

EDIT: I updated an additional failsafe to home teleport, hopefully this will fix your issue. To update the script in Tribot 11 either use the refresh scripts button or restart tribot completely.

 

it be safer to just end bot after dying

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
15 hours ago, Aropupu said:

I tested it and the script doesn't spam home teleport when it's down. Something is most likely different on your end. Are you on a different spell book? Or did this issue happen for you in death's office? Could be something wrong with that too. Also, if your death spawn point is not in Lumbridge you should be able to completely avoid the issue if your death spawn point is in lumbridge. Can look into blindly adding a second failsafe for whatever caused your issue but without any more information from you (debugs, settings, etc.) I might not catch your issue.

EDIT: I updated an additional failsafe to home teleport, hopefully this will fix your issue. To update the script in Tribot 11 either use the refresh scripts button or restart tribot completely.

BTw it happened again, I died and It decided to bank and go back to the couse when ALL tps were turned off, EVEN THOUGH I HAD TURN OFF SCRIPT WHEN OUT OF FOOD ON

Edited by spawn2000

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
8 hours ago, spawn2000 said:

BTw it happened again, I died and It decided to bank and go back to the couse when ALL tps were turned off, EVEN THOUGH I HAD TURN OFF SCRIPT WHEN OUT OF FOOD ON

Maybe just maybe you should tell me a bit more information then. You still haven't even told me where you are using the script (wilderness maybe?). I also assume you are using v2. The option to stop script when out of food affects only when you are out of food in bank I believe. Can make it work to stop when out of food when banking is disabled.

- Send me your settings. You can get your settings by going to your .tribot folder and opening aAgility2_settings file in notepad. Then just copypaste all the text inside it here.
  > In Tribot 11 you can go to Settings --> View local scripts and then going a few folders back from there to get to the folder.

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyone having log in issues after the bot world hops? Haven't seen it happen, but one of the hop triggers is sending the bot to the world select screen and it just gets stuck there. I have to manually click a world, then click existing user for the script to continue.

Edited by iTappedThat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 70 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
        • Like
      • 17 replies
    • Over the past few months, I’ve been working diligently on a new project - TRiBot X. Everything has been written from the ground up, with all of the best practices of software engineering. Every aspect of TRiBot has been re-imagined to support three main goals: flexibility, useability, and reliability.
        • Like
      • 50 replies
    • Come give us feedback on the next version of TRiBot!
        • Thanks
        • Like
      • 86 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...