Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Sell OSRS Gold
Aropupu

[ABCL 10] [ABC2] aAgility v2 [ALL ROOFTOPS]

Recommended Posts

Array
On 4/13/2020 at 12:28 PM, Underpaw said:

Yes, but no xD Jagex doesn't check for clients, if that were to be the case, OSBuddy, Runelite, OpenOSRS etc all would cause bans. If you seriously believe that LG works, well, go for it. But I believe it doesn't do anything. I have got several accounts to 99 agility without LG. Besides, you joined last week, what's your sample size? I have used Tribot for 7 years, and can tell you LG does absolutely nothing xD

Also, what's up with these new users stating the most idiotic statements.

I don't know how Jagex do their bans but for the past 6 years-ish I've had the most luck with looking glass, especially on freshly made accounts. However, I do believe that most of the bans come from people reporting you, which looking glass doesn't help with at all.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

I checked everything for the Seers teleport, but it still runs to the entrance of the Seers course. It says

 

Quote
  • [17:20:47] Disabling seers teleport usage because out of runes and banking is disabled! Setting for stopping is disabled!

I'm holding a smoke battlestaff, and have my 10k law runes in my pouch. I even tried keeping them outside my pouch but no luck. Any ideas?

 

 

Forget I said anything! Didn't see the Use Staff option. I'm stupid.

Edited by Ivexii

Share this post


Link to post
Share on other sites

Would highly recommend recording 50+ laps for v3. I have recorded 80 laps and the game behavior from the bot is much more parallel to my actual behavior. Quick question, is there a setting to enable clicking the start of the Relleka course while still moving?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
14 hours ago, dcasta9 said:

Would highly recommend recording 50+ laps for v3. I have recorded 80 laps and the game behavior from the bot is much more parallel to my actual behavior. Quick question, is there a setting to enable clicking the start of the Relleka course while still moving?

Depends on your recorded data, what you mean by your question and your settings. Feel free to send me a PM with your settings/recorded data, a gif of what happens (that you want to change with a setting) to better describe the issue.

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Was working fine till yesterday but now it keeps getting stuck here in canafis every now and then (this is the biggest roof). 

Also found my character being stuck after falling in canafis too. 

Edit: I noticed it gets stuck when the next "obstacle" can't be seen in the screen. So instead of walking towards the obstacle so it comes into screen, it keeps rotating the camera looking for it. If you're not zoomed out enough it will get stuck.  The obstacle in canafis is far away enough that even zoomed out it will not be found, no matter how much you rotate the camera.

This is v2

Capture.PNG

Edited by im messiag

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 minutes ago, im messiag said:

Was working fine till yesterday but now it keeps getting stuck here in canafis every now and then (this is the biggest roof). 

Also found my character being stuck after falling in canafis too. 

Edit: I noticed it gets stuck when the next "obstacle" can't be seen in the screen. So instead of walking towards the obstacle so it comes into screen, it keeps rotating the camera looking for it. If you're not zoomed out enough it will get stuck.  The obstacle in canafis is far away enough that even zoomed out it will not be found, no matter how much you rotate the camera.

This is v2

I need a bit more information. Will send you a PM asking for more information. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 hours ago, im messiag said:

Was working fine till yesterday but now it keeps getting stuck here in canafis every now and then (this is the biggest roof). 

Also found my character being stuck after falling in canafis too. 

Edit: I noticed it gets stuck when the next "obstacle" can't be seen in the screen. So instead of walking towards the obstacle so it comes into screen, it keeps rotating the camera looking for it. If you're not zoomed out enough it will get stuck.  The obstacle in canafis is far away enough that even zoomed out it will not be found, no matter how much you rotate the camera.

This is v2

Capture.PNG

This was fixed by simply deleting all thw cache files, very quick support from Aropupu. Script back to working flawlessly as it did before

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
1 hour ago, bao5757 said:

unavailable use to all teleport runes for v3. Please check

Make a proper bug report. I at least need your settings. You can get your settings by going to your .tribot folder and opening aAgility3_settings file in notepad. Then just copypaste all the text inside it. You can get to your .tribot folder easily by going to File --> View local scripts folder in your tribot client and then going a few folders back from there.

EDIT: I tested a few teleports with runes in v3 and all of them worked without any issues. Maybe you should be more specific about what your issue actually is and which teleports you have an issue with?

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Perhaps its an idea to make an optional toggle for those who want it to only farm marks of grace ?


What I mean by this is that the bot goes afk for +-5 minutes after having received an marks of grace. After having received an MoG it finishes the lap and starts afking or logging out. After coming back from idling you should be able to get another MoG within 2 laps. ( Tested this only on canifis so far )

I think this would reduce the banrate by a lot and if I'm not mistaken a lot of ppl bot agility for the grace set .

hopefully I'm making any sense

______
The bot works flawless regardless, no bans what so ever through multiple accounts though. Thought Imma just throw an idea out there

Edited by afg97

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Aropupu said:

Make a proper bug report. I at least need your settings. You can get your settings by going to your .tribot folder and opening aAgility3_settings file in notepad. Then just copypaste all the text inside it. You can get to your .tribot folder easily by going to File --> View local scripts folder in your tribot client and then going a few folders back from there.

EDIT: I tested a few teleports with runes in v3 and all of them worked without any issues. Maybe you should be more specific about what your issue actually is and which teleports you have an issue with?

this is my settings       please help me 

 

Traveling.png

aAgility3_settings.ini

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, afg97 said:

Perhaps its an idea to make an optional toggle for those who want it to only farm marks of grace ?


What I mean by this is that the bot goes afk for +-5 minutes after having received an marks of grace. After having received an MoG it finishes the lap and starts afking or logging out. After coming back from idling you should be able to get another MoG within 2 laps. ( Tested this only on canifis so far )

I think this would reduce the banrate by a lot and if I'm not mistaken a lot of ppl bot agility for the grace set .

hopefully I'm making any sense

______
The bot works flawless regardless, no bans what so ever through multiple accounts though. Thought Imma just throw an idea out there

I unfortunately don't understand what you mean.

1 hour ago, bao5757 said:

this is my settings       please help me 

I cannot help you if you don't give all the information I ask for. Once again, describe the issue you are having properly and what teleports you have an issue with.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, bao5757 said:

Can't use teleport runes, only uses walking.

I've uploaded my settings file and script travel page settings.

It uses teleport runes without any issues on my end. Please do provide full client debug after you encounter the issue. You can copypaste it by doing the following:
DzdslQF.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Over the past few months, I’ve been working diligently on a new project - TRiBot X. Everything has been written from the ground up, with all of the best practices of software engineering. Every aspect of TRiBot has been re-imagined to support three main goals: flexibility, useability, and reliability.
      • 50 replies
    • Come give us feedback on the next version of TRiBot!
      • 86 replies
    • TRiBot is looking to improve a lot of its customer relationship management, customer on boarding process, customer experience, design elements, community engagement and pretty much everything else you can imagine when it comes to marketing.

      Our goal: To ensure that the marketing done TRULY reflects the experience and does not shine an inaccurate light on what TRiBot is lacking in.

      So I ask, what do you love about TRiBot and what do you hate about TRiBot? What does O S Bot, Rune M8, PowR Bot and Dre amBot do better? (yes I purposely didn't spell it right 😂).

      Love, 

      RileyZ
      • 25 replies
    • Over the last three weeks, I've been working on upgrading our server infrastructure. It's finally ready and is now live!

      Why?

      Increased reliability - less server errors


      Increased availability - less downtime


      Increased security - keeping us and you secure


      Increased capacity - ability to serve you better


      Increased speed - less waiting for things to load


      Faster development - server and service updates will come faster


      What are the changes?

      Move from a single AWS EC2 instance to AWS ECS (Elastic Container Service)


      Distributed computing


      Load balancing


      Git management of server files and filesystem


      Redis caching


      How?

      AWS ECS (with 10 EC2 instances)


      AWS ElastiCache (Redis)


      AWS Load Balancing


      AWS EFS (Elastic file system)


      Please bare with us as I continue to tune the server for maximum performance. Slow loading speeds may occur temporarily. I thank everyone for their patience.

      Please post on this thread if you experience any issues other than slow loading times.
      • 51 replies
    • This release will:

      Fix prayers and world hopper API (Thanks @JoeDezzy1 and @erickho123)


      Improve banking API (Thanks @Encoded)


      Adds methods for returning and using Java Lists, rather than arrays


      Slightly randomizes some hardcoded behaviour


      Removes sleeps from waitConditions; the efficiency saving potential is negligible in these use-cases, therefore cleaner code is preferable


      Other back-end improvements





      Note: If you are using LG, please restart both the RS client and TRiBot.
      • 90 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...