Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Sell OSRS Gold
Aropupu

[ABCL 10] [ABC2] aAgility v2 [ALL ROOFTOPS]

Recommended Posts

How are people getting banned for using this xd, the xp is kinda slow and its crazy realistic with LG.

Not sure if human mouse movements are enabled with script. It's pretty effective, excluding the one time world hop let me down and let me die in wildy agility course.

I only lost summer pies, so its fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Array
17 hours ago, xTraitor said:

How are people getting banned for using this xd, the xp is kinda slow and its crazy realistic with LG.

Not sure if human mouse movements are enabled with script. It's pretty effective, excluding the one time world hop let me down and let me die in wildy agility course.

I only lost summer pies, so its fine.

Agility has a high ban rate, but regarding this script personally I've tried v2 and v3 and I think both are still very bot like, the dragging of the mouse after finishing seers course just made me turn the bot off. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just play on fully zoomed out, and disable camera rotations maybe ? I'm on falador and using it alongside high alch. Looks better than what I've seen on runemate and rspeer in terms of realism. Rspeer, you don't even see the mouse move in coordinates, the actions just happen xd.

Scrolling through bank? Nope. Insta withdraw.

Then again, I don't plan on maxing agility. Just to the point where I can do what's needed.

Edited by xTraitor

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • I'm really not sure how to solve the problem of the bot clicking on the seers bank while running. It has to click 4-5times because its running and trying to target it but the mouse is too slow. I don't want to increase mouse speed to 1500 just for this part.. Is there some way that the bot can first stand still and then click the obstacle so it doesn't miss so often?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 7/6/2019 at 10:59 PM, Jackasia said:
  • I'm really not sure how to solve the problem of the bot clicking on the seers bank while running. It has to click 4-5times because its running and trying to target it but the mouse is too slow. I don't want to increase mouse speed to 1500 just for this part.. Is there some way that the bot can first stand still and then click the obstacle so it doesn't miss so often?

Tribot is responsible for mouse movements, speed and clicking. Although mouse speed can be affected with the method in Tribot's API that users can adjust in the GUI. Many things affect accuracy and speed of the mouse. Low fps, mouse speed, zoom level, object model size etc. Zooming in will increase accuracy especially for smaller obstacles. Increasing mouse speed does the same (keep in mind that you have to disable tribot's mouse speed variance limiter, put it to 0, in Tribot's settings for the mouse speed to take effect).

Without any information from you, I cannot know what the issue is for you specifically. Please send me a PM with a video of the issue and maybe that will tell me more. I'm also not sure, but Tribot's human mouse movement might also affect it somewhat. If you are using human mouse movements, (which are based on recorded data and could possibly vary a lot depending on what profile you get from them) you could try disabling them and seeing if those are causing the issue.

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looking glass is hooking onto OS Buddy absolutely fine, Ive set the script to do a seers village rooftop course and he will perform the first ap great, then he will climb the first obstacle and just stand there. Even if i manually click the next obstacle he will climb it and then continue to stand there afterwards not doing anything... I've only got the trial but I had an issue with another script that i purchased and everyone told me to test them in future before purchase. Thanks

 

Edit*

On the secnd lap he just delays more than the first to click, is there any way to reduce the clicking time as i think its very suspicious just standing there for too long? thanks

 

second edit*

The script isn't picking up marks of grace, I have stopped the script and made sure the option is ticked but the character is running the course as if they aren't there which is very suspicious if any mods are watching etc any help with the clicking delay and MOG I would really appreciate it. thanks

Edited by bobcarver89

Share this post


Link to post
Share on other sites

Would there be any way you would ever consider adding an option to let us upload/download our settings for your scripts from a server of yours somewhere?

 

Due to the massive amount of options your scripts support I think it would be a very welcomed feature for people who use multiple computers/servers ect 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

is there a aagility v3 walk through somewhere trying figure out the recording side

I am recording and doing the laps however it doesnt increase in my recording setting, whats the manual save for

i done like 20 laps of this it doesnt increase my recording at all or am i doing something wrong?

https://gyazo.com/5c23197545c7543a064e1b44c9d21f37

Edited by kushad

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, kushad said:

is there a aagility v3 walk through somewhere trying figure out the recording side

I am recording and doing the laps however it doesnt increase in my recording setting, whats the manual save for

i done like 20 laps of this it doesnt increase my recording at all or am i doing something wrong?

https://gyazo.com/5c23197545c7543a064e1b44c9d21f37

Could be an issue on your end or just a bug. Impossible to say without more information from you. I sent you a PM asking for more information (client debug, bot debug, setup etc.), please reply to that.

Also, if you haven't already, please do the steps under "Are you having problems with the script?" part of the first post. Those will reduce the chance that your TRibot client just isn't working correctly and is causing the issue for you.

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 7/18/2019 at 2:00 PM, Aropupu said:

Tribot discontinued lifetime purchases. Read more here:

 

  • Those non-private script sales which have occurred previous to the past 6 months will automatically get converted to 6-month instances, starting from today. The running instance count will remain the same as to what was purchased.

It's month 5 since the post and I should have at least another month?

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, foebotting said:
  • Those non-private script sales which have occurred previous to the past 6 months will automatically get converted to 6-month instances, starting from today. The running instance count will remain the same as to what was purchased.

It's month 5 since the post and I should have at least another month?

It has been over a year, check the date of the post again. Either way all of it is out of my control.

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, adamhackz said:

Refunds are not grounds for a refund on Tribot

Did you mess with the settings at all?

109QNe9.png

Did you use recording in v3 for this?

I managed to get a 2 day ban from using this at seers, rip xd

Didn't use recording though, so i'm kinda curious.

Edited by xTraitor

Share this post


Link to post
Share on other sites
40 minutes ago, xTraitor said:

Did you use recording in v3 for this?

I managed to get a 2 day ban from using this at seers, rip xd

Didn't use recording though, so i'm kinda curious.

I have a pretty extensive v3 recording for seers/relleka/ardy but this is with v2 no recordings

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 hours ago, bao5757 said:

Teleport and wakeing do not seem to work properly. Is it a mistake I made?

Teleports seem to be working without issues. I need more information from you to know what might be causing your issue. From where to where are you expecting it to use a teleport and what teleport? I might also need all of your traveling settings to debug the issue further.

Make sure you have selected the options to use the teleport you want to use. You should also make sure you have "Get teleport items/runes/tablets from bank" option enabled if the teleport items are in bank and you want it to get them from there. Also, check the "Are you having problems with the script?" part of the main post for the most common fixes to Tribot issues in case a random hook issue is causing your issue.

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Over the past few months, I’ve been working diligently on a new project - TRiBot X. Everything has been written from the ground up, with all of the best practices of software engineering. Every aspect of TRiBot has been re-imagined to support three main goals: flexibility, useability, and reliability.
      • 49 replies
    • Come give us feedback on the next version of TRiBot!
      • 86 replies
    • TRiBot is looking to improve a lot of its customer relationship management, customer on boarding process, customer experience, design elements, community engagement and pretty much everything else you can imagine when it comes to marketing.

      Our goal: To ensure that the marketing done TRULY reflects the experience and does not shine an inaccurate light on what TRiBot is lacking in.

      So I ask, what do you love about TRiBot and what do you hate about TRiBot? What does O S Bot, Rune M8, PowR Bot and Dre amBot do better? (yes I purposely didn't spell it right 😂).

      Love, 

      RileyZ
      • 25 replies
    • Over the last three weeks, I've been working on upgrading our server infrastructure. It's finally ready and is now live!

      Why?

      Increased reliability - less server errors


      Increased availability - less downtime


      Increased security - keeping us and you secure


      Increased capacity - ability to serve you better


      Increased speed - less waiting for things to load


      Faster development - server and service updates will come faster


      What are the changes?

      Move from a single AWS EC2 instance to AWS ECS (Elastic Container Service)


      Distributed computing


      Load balancing


      Git management of server files and filesystem


      Redis caching


      How?

      AWS ECS (with 10 EC2 instances)


      AWS ElastiCache (Redis)


      AWS Load Balancing


      AWS EFS (Elastic file system)


      Please bare with us as I continue to tune the server for maximum performance. Slow loading speeds may occur temporarily. I thank everyone for their patience.

      Please post on this thread if you experience any issues other than slow loading times.
        • Like
      • 51 replies
    • This release will:

      Fix prayers and world hopper API (Thanks @JoeDezzy1 and @erickho123)


      Improve banking API (Thanks @Encoded)


      Adds methods for returning and using Java Lists, rather than arrays


      Slightly randomizes some hardcoded behaviour


      Removes sleeps from waitConditions; the efficiency saving potential is negligible in these use-cases, therefore cleaner code is preferable


      Other back-end improvements





      Note: If you are using LG, please restart both the RS client and TRiBot.
      • 90 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...