Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Sell OSRS Gold
Aropupu

[ABCL 10] [ABC2] aAgility v2 [ALL ROOFTOPS]

Recommended Posts

 

When: Stops after 0- 3 mins after active since the update last night

Where?: Pollnicneach Roof

What happened: after the first lap, it stops many times. it stops as soon I climb up to the roof without taking another step

I didn't change the settings to eat sharks, energy potions, etc, I simply clicked on the script, and selected Pollnivneach Roof. That's it. 

 

It would end the script as soon your climb the first building without taking another step on the roof, at

position 

x 3351

y 2964

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey uh this script is good i use to use it heaps but i've started using it again recently and it seems to spam click and right click things a lot and if jagex look into it our accounts could be banned very quickly and probably will. could you please fix this asap as we paid for this script and shouldn't have to deal with this :) sorry if i sound rude just saying. thanks a lot !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

I think it is the client that is causing the random/spazzing right clicks. Hopefully it is fixed soon!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey uh this script is good i use to use it heaps but i've started using it again recently and it seems to spam click and right click things a lot and if jagex look into it our accounts could be banned very quickly and probably will. could you please fix this asap as we paid for this script and shouldn't have to deal with this :) sorry if i sound rude just saying. thanks a lot !

I think it is the client that is causing the random/spazzing right clicks. Hopefully it is fixed soon!

 

I sent Trilez a message about it and he confirmed that the client is what's causing the right-clicking. He promised to make some changes.

 

Noticed with an overnight attempt that with world hopping when player detected it will choose free to play worlds. The clicking/mouse spaz issue seems to have stopped on my end which is a good thing. 

 

And it also picks PVP worlds too..

 

The script doesn't have any code that would make it choose free to play or pvp worlds or any other denied worlds. Most likely has something to do with inaccurate clicking. I will add a failsafe for this today.

 

EDIT: Should be updated now.

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Every time I try to use the script it says it is unable load the script, any idea how to fix this??? I tried redownloading the client and everything.

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Hi, I'm trying to load some of your scripts and they're not working. 

I've brought premium and that too isn't working.

I was wondering what I am doing wrong unless it is something else?

 

Thanks 

 

http://imgur.com/0OGGSoC

Share this post


Link to post
Share on other sites

Every time I try to use the script it says it is unable load the script, any idea how to fix this??? I tried redownloading the client and everything.

Thanks.

I'm getting the same issue.

Same here guys!

Hi, I'm trying to load some of your scripts and they're not working. 

I've brought premium and that too isn't working.

I was wondering what I am doing wrong unless it is something else?

 

Thanks 

 

http://imgur.com/0OGGSoC

 

Scripters were not informed that there would be an update that would break some methods in certain scripts. I have now updated the script to work with the latest update to the client.

 

Update:

- The script now works with the latest version of Tribot.

- Added some ABCL methods.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

It still is right clicking for me. Kinda obvious to catch.


Share this post


Link to post
Share on other sites

Scripters were not informed that there would be an update that would break some methods in certain scripts. I have now updated the script to work with the latest update to the client.

 

Update:

- The script now works with the latest version of Tribot.

- Added some ABCL methods.

 

I'm kind of confused with the gui now, so we leave run percentage and eat at hp level as ABCL to use the ABCL? I left them at ABCL for both and the script starts and immediately ends:

  • [14:38:26] Script Started: aAgility [Premium].
  • [14:38:53] Disabled random solver: COMBATRANDOM.
  • [14:38:54] java.lang.ArithmeticException: / by zero
  • [14:38:54] at scripts.aAgilityPrem.z(aAgilityPrem.java:900)
  • [14:38:54] at scripts.aAgilityPrem.mA(aAgilityPrem.java:4067)
  • [14:38:54] at scripts.aAgilityPrem.run(aAgilityPrem.java:4034)
  • [14:38:54] at java.lang.Thread.run(Thread.java:744)
  • [14:38:54] Script Ended: aAgility [Premium]. 

 

I tried setting values for both of them too, after hitting start the bot eats entire inventory of food when at full hp. It then runs to bank and deposits everything, withdraws the food I set, closes bank and eats the whole inventory at bank.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm kind of confused with the gui now, so we leave run percentage and eat at hp level as ABCL to use the ABCL? I left them at ABCL for both and the script starts and immediately ends:

  • [14:38:26] Script Started: aAgility [Premium].
  • [14:38:53] Disabled random solver: COMBATRANDOM.
  • [14:38:54] java.lang.ArithmeticException: / by zero
  • [14:38:54] at scripts.aAgilityPrem.z(aAgilityPrem.java:900)
  • [14:38:54] at scripts.aAgilityPrem.mA(aAgilityPrem.java:4067)
  • [14:38:54] at scripts.aAgilityPrem.run(aAgilityPrem.java:4034)
  • [14:38:54] at java.lang.Thread.run(Thread.java:744)
  • [14:38:54] Script Ended: aAgility [Premium]. 

 

I tried setting values for both of them too, after hitting start the bot eats entire inventory of food when at full hp. It then runs to bank and deposits everything, withdraws the food I set, closes bank and eats the whole inventory at bank.

I am also having this same problem when food is set and values added.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm kind of confused with the gui now, so we leave run percentage and eat at hp level as ABCL to use the ABCL? I left them at ABCL for both and the script starts and immediately ends:

  • [14:38:26] Script Started: aAgility [Premium].
  • [14:38:53] Disabled random solver: COMBATRANDOM.
  • [14:38:54] java.lang.ArithmeticException: / by zero
  • [14:38:54] at scripts.aAgilityPrem.z(aAgilityPrem.java:900)
  • [14:38:54] at scripts.aAgilityPrem.mA(aAgilityPrem.java:4067)
  • [14:38:54] at scripts.aAgilityPrem.run(aAgilityPrem.java:4034)
  • [14:38:54] at java.lang.Thread.run(Thread.java:744)
  • [14:38:54] Script Ended: aAgility [Premium]. 

 

I tried setting values for both of them too, after hitting start the bot eats entire inventory of food when at full hp. It then runs to bank and deposits everything, withdraws the food I set, closes bank and eats the whole inventory at bank.

I am also having this same problem when food is set and values added.

 

There is something wrong with your client that causes it to not detect your HP correctly. Try reinstalling Tribot etc.

 

EDIT: Appearently the method of getting HP can sometimes/always return 0 so I will have to change it.

 

UPDATE: Now gets the HP correctly.

 

@danimal the script will use ABCL to eat if you leave ABCL on the text box.

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 10 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
        • Like
      • 17 replies
    • Over the past few months, I’ve been working diligently on a new project - TRiBot X. Everything has been written from the ground up, with all of the best practices of software engineering. Every aspect of TRiBot has been re-imagined to support three main goals: flexibility, useability, and reliability.
        • Like
      • 50 replies
    • Come give us feedback on the next version of TRiBot!
        • Thanks
        • Like
      • 86 replies
    • TRiBot is looking to improve a lot of its customer relationship management, customer on boarding process, customer experience, design elements, community engagement and pretty much everything else you can imagine when it comes to marketing.

      Our goal: To ensure that the marketing done TRULY reflects the experience and does not shine an inaccurate light on what TRiBot is lacking in.

      So I ask, what do you love about TRiBot and what do you hate about TRiBot? What does O S Bot, Rune M8, PowR Bot and Dre amBot do better? (yes I purposely didn't spell it right 😂).

      Love, 

      RileyZ
        • Like
      • 26 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...