Jump to content
Aropupu

[ABCL 10] [ABC2] aAgility v2 [ALL ROOFTOPS]

Recommended Posts

On 5/9/2016 at 6:17 AM, Alan said:

This is by far the best script I've ever used. 

The anti-ban measures made available by Aropupu are insane, and human as far as I can tell most of the time. Love it. This is the third 40 hour plus I've done with this script, using massive variants for my breaking and break times. I only went to 20 agility manually. 

I will be buying more of your scripts.

 

Albertius.

13214588_10153578616946546_463661824_o.jpg

Nice proggy :)

Edited by definitehd

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 hours ago, thaldema said:

This may be a stupid question but is there anyway to enable/disable the GUI? Love the script.

You most likely mean the paint that goes over chat by default?

You can disable it in the script settings. Behavior --> Paint settings.

12 hours ago, Spatch said:

Not working for me, I click start and the GUI stays open and the script does nothing.

The script is working without any issues. Please read the "Are you having problems with the script?" part of the main post and do the steps that usually fix any Tribot problems. The issue is most likely on your end, most likely with your Tribot client.

Even if the issue was a script issue, you are not telling me any information about your settings and the location you are trying to use it in, so I cannot know what's wrong. Also, please check the client debug for any messages.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, fsujoseph said:

Is it normal for the bot to take a few seconds and pause on some parts of the rooftop courses?

Usually yes. They are most likely antiban delays generated by Tribot's ABC2. If they bother you, you should try disabling ABC2 delays in the settings of the script.

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites

idk if this is the scipt or client but i get this after running the scipt for 5 mins or so 

  • [12:22:45] Script Started: aAgility [Premium].
  • [12:22:53] Disabled all randoms.
  • [12:22:53] Generating script antiban profile...
  • [12:22:55] Antiban profile successfully generated!
  • [12:33:47] java.lang.NullPointerException
  • [12:33:47] at org.tribot.api2007.types.RSObject.getModel(om:583)
  • [12:33:47] at org.tribot.api2007.types.RSObject.isClickable(om:223)
  • [12:33:47] at scripts.aAgilityNEW.yb.m(ClickingMethods.java:512)
  • [12:33:47] at scripts.aAgilityNEW.yb.H(ClickingMethods.java:361)
  • [12:33:47] at scripts.aAgilityNEW.yb.h(ClickingMethods.java:173)
  • [12:33:47] at scripts.aAgilityNEW.yb.H(ClickingMethods.java:79)
  • [12:33:47] at scripts.aAgilityNEW.mb.h(Course.java:64)
  • [12:33:47] at scripts.aAgilityNEW.Main.h(Main.java:176)
  • [12:33:47] at scripts.aAgilityNEW.Main.run(Main.java:133)
  • [12:33:47] at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)
  • [12:33:50] Script Ended: aAgility [Premium].

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, user64 said:

idk if this is the scipt or client but i get this after running the scipt for 5 mins or so 

  • [12:22:45] Script Started: aAgility [Premium].
  • [12:22:53] Disabled all randoms.
  • [12:22:53] Generating script antiban profile...
  • [12:22:55] Antiban profile successfully generated!
  • [12:33:47] java.lang.NullPointerException
  • [12:33:47] at org.tribot.api2007.types.RSObject.getModel(om:583)
  • [12:33:47] at org.tribot.api2007.types.RSObject.isClickable(om:223)
  • [12:33:47] at scripts.aAgilityNEW.yb.m(ClickingMethods.java:512)
  • [12:33:47] at scripts.aAgilityNEW.yb.H(ClickingMethods.java:361)
  • [12:33:47] at scripts.aAgilityNEW.yb.h(ClickingMethods.java:173)
  • [12:33:47] at scripts.aAgilityNEW.yb.H(ClickingMethods.java:79)
  • [12:33:47] at scripts.aAgilityNEW.mb.h(Course.java:64)
  • [12:33:47] at scripts.aAgilityNEW.Main.h(Main.java:176)
  • [12:33:47] at scripts.aAgilityNEW.Main.run(Main.java:133)
  • [12:33:47] at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)
  • [12:33:50] Script Ended: aAgility [Premium].

The NullPointerException happens in the getModel method, which is a Tribot API method. I unfortunately cannot fix Tribot methods. If it is a temporary Tribot issue like a hook problem, you should try the steps in "Are you having problems with the script?" part of the main post. Those steps usually fix any tribot issues that are on your end and not caused by errors in the client itself that Trilez has to fix.

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/24/2016 at 2:03 PM, Aropupu said:

The NullPointerException happens in the getModel method, which is a Tribot API method. I unfortunately cannot fix Tribot methods. If it is a temporary Tribot issue like a hook problem, you should try the steps in "Are you having problems with the script?" part of the main post. Those steps usually fix any tribot issues that are on your end and not caused by errors in the client itself that Trilez has to fix.

Misread gunna try some other stuff

Tried deleting hook.dat didn't help then deleted tribot folder still no success.

Encoded fishing working though. shrug

Edited by Hazyyy
More info

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, Hazyyy said:

Misread gunna try some other stuff

Tried deleting hook.dat didn't help then deleted tribot folder still no success.

Encoded fishing working though. shrug

34 minutes ago, Yourigames said:

I've been having the same problem as the guy above me. Yesterday it was working fine, today, not. All other scripts are working fine...

The issue happens within a Tribot method. There is already a bug report about the issue. It could also be that only certain people are having the issue. The fact that some scripts work doesn't mean anything at all. If a script uses a method that uses getModel, it will cause the same issue. In this case isClickable uses getModel. These are all Tribot's methods and I cannot fix them.

Here is a client bug report about the issue: 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, shredly said:

Is there something with my settings wrong, because every time I start script it instantly ends with no other warnings. Checked the rooftop setting so that's not in.

Check your client debug. Most likely a Tribot issue that needs to be fixed by Trilez.

It can also be a problem with hooks.  If the script doesn't do anything at all, your hooks could be broken, which can happen after a Runescape update. It's usually fixed by simply restarting your Tribot client several times. If restarting doesn't help, usually removing your hooks.dat from your .tribot folder does the trick. However, there are some bigger problems right now with the Tribot client itself so I'd advice waiting.

Share this post


Link to post
Share on other sites

have you considered adding an option to use Camelot teleport while doing Seer's Village Course? with Kandarin hard diary you can teleport to the center of Seer's via Camelot teleport, and if you teleport at the end of the course it speeds up the Course to make it the best to do up until level 90.

 

ps. awesome script regardless, love it!

Edited by varago

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, varago said:

have you considered adding an option to use Camelot teleport while doing Seer's Village Course? with Kandarin hard diary you can teleport to the center of Seer's via Camelot teleport, and if you teleport at the end of the course it speeds up the Course to make it the best to do up until level 90.

ps. awesome script regardless, love it!

This feature is already added. You can find it in Behavior --> Seers teleport

11 hours ago, SocialMercurai said:

Ive had to many beers, do I need to request v2? Or is it already added? If so no reply is necessary 

Already added.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Toofstah said:

Never really had any problems with this script until now - I'm getting the same error as a lot of people here @Aropupu not sure what to do really been like this for a few days now, any ETA on a fix? This is my main source of RSGP :< 

If you are using Looking Glass, it's currently broken and you need to wait for Trilez to fix it. Your options are to wait or to stop using Looking Glass.

If you are not using Looking Glass, you should give me more information. In this case usually hooks are broken and simply restarting your Tribot several times fixes it. If restarting doesn't fix it, usually deleting your hooks.dat file from your .tribot folder fixes it

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 24-5-2016 at 2:42 PM, user64 said:

idk if this is the scipt or client but i get this after running the scipt for 5 mins or so 

  • [12:22:45] Script Started: aAgility [Premium].
  • [12:22:53] Disabled all randoms.
  • [12:22:53] Generating script antiban profile...
  • [12:22:55] Antiban profile successfully generated!
  • [12:33:47] java.lang.NullPointerException
  • [12:33:47] at org.tribot.api2007.types.RSObject.getModel(om:583)
  • [12:33:47] at org.tribot.api2007.types.RSObject.isClickable(om:223)
  • [12:33:47] at scripts.aAgilityNEW.yb.m(ClickingMethods.java:512)
  • [12:33:47] at scripts.aAgilityNEW.yb.H(ClickingMethods.java:361)
  • [12:33:47] at scripts.aAgilityNEW.yb.h(ClickingMethods.java:173)
  • [12:33:47] at scripts.aAgilityNEW.yb.H(ClickingMethods.java:79)
  • [12:33:47] at scripts.aAgilityNEW.mb.h(Course.java:64)
  • [12:33:47] at scripts.aAgilityNEW.Main.h(Main.java:176)
  • [12:33:47] at scripts.aAgilityNEW.Main.run(Main.java:133)
  • [12:33:47] at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)
  • [12:33:50] Script Ended: aAgility [Premium].

 

 

I have the same problem :/ Almost no scripts are working atm.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I notice that when the script goes to high alch, it'll click the spell and then wait/hover for about 1-7 seconds before alching and then returning to agility. I was excited about the alching feature but have since turned it off because of it's botlike behavior. Any word on looking into this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, Norminton said:

I notice that when the script goes to high alch, it'll click the spell and then wait/hover for about 1-7 seconds before alching and then returning to agility. I was excited about the alching feature but have since turned it off because of it's botlike behavior. Any word on looking into this?

You are not giving enough information for me to look into it. I need to know exactly when this happens. Does it happen right after finishing an obstacle? You also don't tell me anything about what kind of settings you have enabled/disabled. 

This is most likely caused by ABC2 delays so try disabling those in the antiban settings. 

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Aropupu Hey, I am using the seers village teleport method with kandarin hard diary completed, and there is a glitch. It does not switch to magic spellbook menu all the time to click the teleport. Like there is probably antiban which makes the bot switch to skills menu sometimes and the mouse just tries to go to the position of where camelot teleport is but it is on the skills menu so it does not teleport and the mouse moves back and forth.

for example, if these were my stats, it sometimes is on skill menu and just moves moouse back and forth between cooking and thieving, does not click magic menu so it can teleport, it must think its on magic menu but is not.

XshinobizXstatss.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Our picks

    • This update will:

      Fix GE inventory item positioning bug


      Fix broken object hooks
        • Like
      • 21 replies
    • This release will:

      Fix some ClosedChannelException bug


      Fix bug in RSObject#getAllTiles


      Add game tab support for "Kourend Favour"
        • Like
      • 15 replies
    • This release will:

      Fix Settings UI placement bug


      Fix game object location bug


      Fix small layout bug making the client shift up and down


      Fix client crashing bug where loading the client with a small display area will cause the client to crash


      Fix annoying Linux bug relating to painting events and peers


      Fix settings saving bug where settings are saved to disk more often than they should


      Fix RSInterface#isBeingDrawn bug affecting a limited amount of people


      Drop Java 1.7 bytecode version for 1.8


      Important: Since the downloadable RS client uses Java 7, it will no longer be compatible with Looking Glass. To make up for this, we will add support for using other clients such as RuneLite (at a later date).


      This change was necessary to allow us to use Java 8 syntax. It also paves the way for Java 9/10/11 support.
        • Like
      • 40 replies
    • This update will:

      Fix the RSMenuNode bug which also fixes the bug with bank opening


      Fix the incorrect object positions bug


      Fix and re-enable the LG Objects API Accelerator


      Fix the RSObject#getAllTiles bug
        • Like
      • 22 replies
    • Try our development release by checking "Development Release" on the TRiBot Loader. Note that these new features are currently in beta.

      This release features:

      Re-sizable mode support for both LG and the regular client


      Slightly improved login bot


      Removed final access modifiers from API classes


      Added RSServer hook wrapper to get the client's cached list of server/world info


      [NEW] Bug fix for intelligent banking


      [NEW] Improvement to the stability of LG over time


      [NEW] Vastly improved the reliability and speed of Screen#getColorAt on both LG and the regular client


      [NEW] Fix LG login problems


      [NEW] Fixed re-sizable mode container bug


      [NEW] Fixed re-sizable mode mouse bug


      [NEW] Use of public constants in the Banking API


      [NEW] Use of other various constants such as Projection#NULL_PT and Screen#EMPTY_COLOR



      More features to come very soon!

      Please test it and let us know here if there are any new bugs introduced in this release.
        • Thanks
        • Like
      • 12 replies
  • Recently Browsing   1 member

×