Welcome to TRiBot Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
Followers 0
TRiLeZ

TRiBot Release 8.08_0

153 posts in this topic

I've been running for about 30mins, no freezes. Although I have disconnected three times, not sure if that's me or the client :/

Share this post


Link to post
Share on other sites

my scripts turn off every time i do a random

 

  • [20:17:34] We are attempting to solve the Molly random.
  • [20:18:00] Molly: Molly ID: 5045
  • [20:18:00] Molly: Twin ID: 0
  • [20:20:31] Molly: We caught the suspect!
  • [20:20:42] We successfully solved the Molly random.
  • [20:20:43] next: 63
  • [20:20:43] New List: []
  • [20:20:44] Script ordered to shutdown. Please check debug for information.
  • [20:20:44] Script Ended: BrMagicPro.

Share this post


Link to post
Share on other sites

freezes when im botting with 3 accounts after like 10-15mins, and everything becomes unclickable. was fine until today.. really frustrating, please try fix ,

 

 

thanks :)

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

oh boy it just doesn't work at all does it. spending a bunch of time setting up bots just to have it freeze no thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just updated again, client not starting up after login :/

 

 

I was having no problems whatsoever until you made like 10 updates.

 

Now I'm white screening after I start a script?

 

 

oh boy it just doesn't work at all does it. spending a bunch of time setting up bots just to have it freeze no thanks

 

https://tribot.org/forums/index.php?/topic/23451-tribot-dev-808-testing/

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

8_08_3 is loaded and its freezing again ugh.. was working like 5 hours ago.

 

The client is causing the freezing.. I redownloaded.. was doing the settings, put everything on Lite mode hit save and it froze.. no client loaded

Edited by Aryan

Share this post


Link to post
Share on other sites

dev 8_08.3R2 froze on one user.

 

now on all the test users :/, scrpits last no more than 10min

 

this was in the loader:

 

[07:51:08] - obf.Ge.m(fh:1314)
[07:51:08] - obf.Ge.getGraphics(fh:1021)
[07:51:08] - sun.awt.RepaintArea.paint(Unknown Source)
[07:51:08] - sun.awt.windows.WComponentPeer.handleEvent(Unknown Source)
[07:51:08] - java.awt.Component.dispatchEventImpl(Unknown Source)
[07:51:08] - java.awt.Component.dispatchEvent(Unknown Source)
[07:51:08] - java.awt.EventQueue.dispatchEventImpl(Unknown Source)
[07:51:08] - java.awt.EventQueue.access$200(Unknown Source)
[07:51:08] - java.awt.EventQueue$3.run(Unknown Source)
[07:51:08] - java.awt.EventQueue$3.run(Unknown Source)
[07:51:08] - java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
[07:51:08] - java.security.ProtectionDomain$1.doIntersectionPrivilege(Unknown Source)
[07:51:08] - java.security.ProtectionDomain$1.doIntersectionPrivilege(Unknown Source)
[07:51:08] - java.awt.EventQueue$4.run(Unknown Source)
[07:51:08] - java.awt.EventQueue$4.run(Unknown Source)
[07:51:08] - java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
[07:51:08] - java.security.ProtectionDomain$1.doIntersectionPrivilege(Unknown Source)
[07:51:08] - java.awt.EventQueue.dispatchEvent(Unknown Source)
[07:51:08] - obf.Ac.dispatchEvent(fn:153)
[07:51:08] - java.awt.EventDispatchThread.pumpOneEventForFilters(Unknown Source)
[07:51:08] - java.awt.EventDispatchThread.pumpEventsForFilter(Unknown Source)
[07:51:08] - java.awt.EventDispatchThread.pumpEventsForHierarchy(Unknown Source)
[07:51:08] - java.awt.EventDispatchThread.pumpEvents(Unknown Source)
[07:51:08] - java.awt.EventDispatchThread.pumpEvents(Unknown Source)
[07:51:08] - java.awt.EventDispatchThread.run(Unknown Source)

Edited by l6bus tank

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.