Jump to content
Sign in to follow this  
TRiLeZ

TRiBot Release 8.06_0

Recommended Posts

TRiLeZ    2,465

This update includes:

  • Improvements to the Frog random solver.
  • Improvements to the Frog Cave random solver.
  • Improvements to the Prison Pete random solver.
  • Improvements to the Mordaut random solver.
  • No more running away from randoms.
  • Potential fix for the detection of some teleport randoms.
  • Fix for possible bug with the login bot.
  • Fix for Combat.getWildernessLevel().
  • No more loading of PVP worlds.
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
erickho123    2,353

 

This update includes:

  • Improvements to the Frog random solver.
  • Improvements to the Frog Cave random solver.
  • Improvements to the Prison Pete random solver.
  • Improvements to the Mordaut random solver.
  • No more running away from randoms.
  • Potential fix for the detection of some teleport randoms.
  • Fix for possible bug with the login bot.
  • Fix for Combat.getWildernessLevel().

 

Thanks for update, you need to make your signature text huger!

Share this post


Link to post
Share on other sites
SockMonster    149

 

This update includes:

  • Improvements to the Frog random solver.
  • Improvements to the Frog Cave random solver.
  • Improvements to the Prison Pete random solver.
  • Improvements to the Mordaut random solver.
  • No more running away from randoms.
  • Potential fix for the detection of some teleport randoms.
  • Fix for possible bug with the login bot.
  • Fix for Combat.getWildernessLevel().

 

 

Even Huger. Maybe a little colour in there too.

Share this post


Link to post
Share on other sites
lbedbyurmom    2

when i open tribot client, and on the log in page for the game, i click on world select and 5 minutes later it goes to that page, i click on a world, but it doesnt show that i clicked, and 5 minutes later its on the log in page for that world.

 

my friend is having the same problem, but he logged in but it just freezes

Share this post


Link to post
Share on other sites
erickho123    2,353

when i open tribot client, and on the log in page for the game, i click on world select and 5 minutes later it goes to that page, i click on a world, but it doesnt show that i clicked, and 5 minutes later its on the log in page for that world.

 

my friend is having the same problem, but he logged in but it just freezes

I  believe this is not a tribot error.

Edited by erickho123

Share this post


Link to post
Share on other sites
GPx    24

nice update but please fix memory leaks.. recurring issue and you fixed it before idk why it's cropping up again :/ it's happened since 1.75, getting loads of bad lag and then grey screen. (Only on VPS with 750mb ram and 3.2ghz shared cpu, 1 bot per vps client)

Edited by GPx

Share this post


Link to post
Share on other sites
hitforhelp    8

nice update but please fix memory leaks.. recurring issue and you fixed it before idk why it's cropping up again :/ it's happened since 1.75, getting loads of bad lag and then grey screen. (Only on VPS with 750mb ram and 3.2ghz shared cpu, 1 bot per vps client)

 

I have never had an issue with memory leaks. If you are using a VPS with shared recourses then it will most likely be Burst Ram and shared with other partys thus effecting your bots. However 750mb ram should be plenty for a shared client.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ratz241    164

nice update but please fix memory leaks.. recurring issue and you fixed it before idk why it's cropping up again :/ it's happened since 1.75, getting loads of bad lag and then grey screen. (Only on VPS with 750mb ram and 3.2ghz shared cpu, 1 bot per vps client)

 

I am also having the same exact problem, can you look into it trilez please, thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×