Welcome to TRiBot Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
Followers 0
TRiLeZ

TRiBot Release 8.01_0

39 posts in this topic

This update includes:

  • Mordaut random solver improvements.
  • Screen Recording for random solvers.
    • This feature can be turned off in the TRiBot settings.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not the place to put this IK but g2g for a couple hours. Small Issues on frog random. Latest Client everything

[08:27:41] We are attempting to solve the Frog random.[08:27:41] java.lang.NoClassDefFoundError: com/xuggle/mediatool/ToolFactory[08:27:41] 	at obf.jd.<init>(om:187)[08:27:41] 	at obf.sd.C(hf:1005)[08:27:41] 	at obf.sd.run(hf:1163)[08:27:41] 	at java.lang.Thread.run(Thread.java:724)[08:27:41] Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: com.xuggle.mediatool.ToolFactory[08:27:41] 	at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:366)[08:27:41] 	at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:355)[08:27:41] 	at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)[08:27:41] 	at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.java:354)[08:27:41] 	at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:424)[08:27:41] 	at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Launcher.java:308)[08:27:41] 	at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:357)[08:27:41] 	... 4 more
Edited by SockMonster
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Not the place to put this IK but g2g for a couple hours. Small Issues on frog random. Latest Client everything

[08:27:41] We are attempting to solve the Frog random.[08:27:41] java.lang.NoClassDefFoundError: com/xuggle/mediatool/ToolFactory[08:27:41] 	at obf.jd.<init>(om:187)[08:27:41] 	at obf.sd.C(hf:1005)[08:27:41] 	at obf.sd.run(hf:1163)[08:27:41] 	at java.lang.Thread.run(Thread.java:724)[08:27:41] Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: com.xuggle.mediatool.ToolFactory[08:27:41] 	at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:366)[08:27:41] 	at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:355)[08:27:41] 	at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)[08:27:41] 	at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.java:354)[08:27:41] 	at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:424)[08:27:41] 	at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Launcher.java:308)[08:27:41] 	at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:357)[08:27:41] 	... 4 more

 

The TRiBot loader had some problems downloading jars, thus this issue. It's been fixed though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

can i post an issue? with every bot im using, it fails to log out when break handler is used... the only reason that it eventually logs out is due to inactivity... and then it doesnt log back in?

Share this post


Link to post
Share on other sites

It seems the loader isn't also working: http://prntscr.com/1yxx0n

I hope you can fix the asap, TriLez :)

+1

 

can i post an issue? with every bot im using, it fails to log out when break handler is used... the only reason that it eventually logs out is due to inactivity... and then it doesnt log back in?

+1

Share this post


Link to post
Share on other sites

guys when i load up in command box after clicking new client comes up with

 

[17:27:53] Error occurred during initialization of VM
[17:27:53] java/lang/NoClassDefFoundError: java/lang/invoke/AdapterMethodHandle
[17:27:53] Please use CMSClassUnloadingEnabled in place of CMSPermGenSweepingEnabled in the future
[17:27:53] TRiBot Loader has finished it's process, but some errors have occurred.

 

ANY HELP?

Share this post


Link to post
Share on other sites

guys when i load up in command box after clicking new client comes up with

 

[17:27:53] Error occurred during initialization of VM

[17:27:53] java/lang/NoClassDefFoundError: java/lang/invoke/AdapterMethodHandle

[17:27:53] Please use CMSClassUnloadingEnabled in place of CMSPermGenSweepingEnabled in the future

[17:27:53] TRiBot Loader has finished it's process, but some errors have occurred.

 

ANY HELP?

 

What version of Java are you using? You'll need the latest version of Java 7.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't run a script? i dont get an error it just doesn't execute anything when i press start script.

+1 i cannot run scripts either whenever I click run script (using s ghouls which I may add is an amazing script) this comes up and I cannot run the script:

  • [13:23:43] Starting client.
  • [13:23:56] META-INF/MANIFEST.MF
  • [13:23:56] org/
  • [13:23:56] org/eclipse/
  • [13:23:56] org/eclipse/jdt/
  • [13:23:56] org/eclipse/jdt/internal/
  • [13:23:56] org/eclipse/jdt/internal/jarinjarloader/
  • [13:23:56] org/eclipse/jdt/internal/jarinjarloader/JIJConstants.class
  • [13:23:56] Error Loading Script: org/eclipse/jdt/internal/jarinjarloader/JIJConstants!
  • [13:23:56] org/eclipse/jdt/internal/jarinjarloader/JarRsrcLoader$ManifestInfo.class
  • [13:23:56] Error Loading Script: org/eclipse/jdt/internal/jarinjarloader/JarRsrcLoader$ManifestInfo!
  • [13:23:56] org/eclipse/jdt/internal/jarinjarloader/JarRsrcLoader.class
  • [13:23:56] Error Loading Script: org/eclipse/jdt/internal/jarinjarloader/JarRsrcLoader!
  • [13:23:56] org/eclipse/jdt/internal/jarinjarloader/RsrcURLConnection.class
  • [13:23:56] Error Loading Script: org/eclipse/jdt/internal/jarinjarloader/RsrcURLConnection!
  • [13:23:56] org/eclipse/jdt/internal/jarinjarloader/RsrcURLStreamHandler.class
  • [13:23:56] Error Loading Script: org/eclipse/jdt/internal/jarinjarloader/RsrcURLStreamHandler!
  • [13:23:56] org/eclipse/jdt/internal/jarinjarloader/RsrcURLStreamHandlerFactory.class
  • [13:23:56] Error Loading Script: org/eclipse/jdt/internal/jarinjarloader/RsrcURLStreamHandlerFactory!
  • [13:23:56] Main.class
  • [13:23:56] Error Loading Script: Main!
  • [13:24:09] Downloading script 'S~Ghouls'.
  • [13:24:14] Script Started: S~Ghouls.
  • [13:24:19] Script Ended: S~Ghouls. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

when i click to start tribot... in the latest news on the right, it says 

 

Error - 403 forbidden 

 

wats thiis about?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.