Welcome to TRiBot Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
Followers 0
TRiLeZ

TRiBot Beta 7.51_0

89 posts in this topic

a day without botting = exp waste and i am furious. not only am i losing money from wasted VIP days that i paid my HARD earned money, im also wasting time and exp. if i got banned making par exp/hr i would be just fine, but this...this is a problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

a day without botting = exp waste and i am furious. not only am i losing money from wasted VIP days that i paid my HARD earned money, im also wasting time and exp. if i got banned making par exp/hr i would be just fine, but this...this is a problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ethandoeswork is a fucking troll and should be banned form forums, as of 7:30pm, it DOES NOT work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

its back up!!

What script are you using? aHunter nor wCombat AIO premium is working for me.

Edited by reko285

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have tried every script stated above that seemed to be working for others, and still every script for me is broken.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I know everyone complaining doesn't help but honestly they have a right too. Because we don't get our money or time back from Tribot.

Share this post


Link to post
Share on other sites

script loads up for a couple of seconds and then stops because of max limit reached??!?11

still needs to be updated just be patient the repository is broken

Share this post


Link to post
Share on other sites

Now after loader starts up the client  never opens, this happening to anyone else?

Happening to me too.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i am still getting the same message, even after re-opening tribot, wtf is going on over at tribot hq guys. almost 15 hours now of wasted exp/VIP.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Script instancing has been fixed. An explanation is in the first post.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.