Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Aropupu

[ABCL 10] [ABC2] aFisher [Custom] [Normal fishing] [Barbarian fishing] [Barehanded fishing]

Recommended Posts

 

  • [19:50:40] Script Started: aFisher.
  • [19:51:16] java.lang.NullPointerException
  • [19:51:16] at scripts.aFisher.G(aFisher.java:566)
  • [19:51:16] at scripts.aFisher.run(aFisher.java:535)
  • [19:51:16] at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
  • [19:51:16] Script Ended: aFisher. 

 

ya.. not working

 

 

ya.. Not going to even bother. It's working just fine.

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites

no its not, i have done everything right, i got harpoon in inv. tried multiple times

 

That's actually not my problem. It works just fine for me and I'm absolutely tired of people blaming my scripts for not working when they actually are. You should move on to another script if this one doesn't work for you.

 

Possible solutions to your problem:

1. Restart Tribot completely (Close all windows) TRIBOT PROBLEM

2. Don't use tabs. (sometimes the script will get info from another tab and that will mess it up) TRIBOT PROBLEM

3. Make sure to open your inventory before you start the script. Make sure the harpoon is visible. TRIBOT PROBLEM

Share this post


Link to post
Share on other sites

Love this script, a week ago when I used it, it was flawless.  I even liked it enough to run it over night.  However, last three days I've tried to use this script and it is broken.  I've tried everything you mentioned above - restarting tribot, not using tabs, making sure inventory is open and setup properly, but it still wont work.  I've even gone as far as restarting my whole computer.  Anyways, now it will not set the bank or fishing tile anywhere.  if you jump start it fishing and hit start without setting them regardless it will run until the spot moves then end.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Love this script, a week ago when I used it, it was flawless.  I even liked it enough to run it over night.  However, last three days I've tried to use this script and it is broken.  I've tried everything you mentioned above - restarting tribot, not using tabs, making sure inventory is open and setup properly, but it still wont work.  I've even gone as far as restarting my whole computer.  Anyways, now it will not set the bank or fishing tile anywhere.  if you jump start it fishing and hit start without setting them regardless it will run until the spot moves then end.

 

Unfortunately the problem is on your end or Tribot's end. I just tested it yet again and it's setting the tiles just fine.

 

Are you in lite mode? (it shouldn't affect it but you never know)

Have you tried deleting everything from Tribot's folder? (in the .tribot folder)

 

Those are just a few questions I could come up with. At this point I can only guess what could be wrong. There's absolutely no reason it wouldn't select the tiles for you unless Tribot is preventing it from doing that for some reason.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I would have to see it happen to have any idea what's wrong. Unfortunately I don't have access to the fishing guild right now.

Clicks outside of the bank sometimes, then wants to use the banker (npc banker) instead of booth, so it doesn't run back inside.  if you have it click bank booth instead it should fix itself

 

or make it retry banking if it failed and is just standing there for x amnt of time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Clicks outside of the bank sometimes, then wants to use the banker (npc banker) instead of booth, so it doesn't run back inside.  if you have it click bank booth instead it should fix itself

 

or make it retry banking if it failed and is just standing there for x amnt of time.

 

Thank you for describing the issue. I got a pretty good idea what was causing the issue and it's hopefully fixed now. I would appreciate if you told me if it was fixed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you for describing the issue. I got a pretty good idea what was causing the issue and it's hopefully fixed now. I would appreciate if you told me if it was fixed.

No problem, I'll give it a go again right now and let you know if it still happens 

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi, im having problems fishing monkfishes, i ticked the monkfish box, set the tiles and after it fishes a full invo of monkfish it just stands in the general store/bank and doesnt do anything the npc's name is Arnold Lydspor by the way.

 

It should be working if the NPC's name is Arnold Lyspor.

If you go to debug and put on NPCs, does it display his name correctly?

If it does...

Have you tried restarting Tribot completely? (Close all windows and start it again)

Are you using tabs with other accounts currently botting in the same client? Please close those and try again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It should be working if the NPC's name is Arnold Lyspor.

If you go to debug and put on NPCs, does it display his name correctly?

If it does...

Have you tried restarting Tribot completely? (Close all windows and start it again)

Are you using tabs with other accounts currently botting in the same client? Please close those and try again.

it does display his name and i tried restarting the bot and it still just stands there

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am having a hard time to get this bot to run any where.  I have tried all 3 walk paths, Lobster and sharks at Guild and catherby.  I set both tiles Fishing and then bank. As soon as i start it in debug i get 

  • [11:21:39] java.lang.NullPointerException
  • [11:21:39] at scripts.aFisher.C(aFisher.java:566)
  • [11:21:39] at scripts.aFisher.run(aFisher.java:535)
  • [11:21:39] at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
  • [11:21:39] Script Ended: aFisher. 

Every time no matter what the settings are. Got any ideas whats up? im in no rush, free bot anyways and for that i thank you. =)

 

Looked above on the forums, I followed your advice from an earlier post, it seems deleting everything in the .tribot folder and restarting worked.

Edited by centers90

Share this post


Link to post
Share on other sites

The bot works well, however is there a reason why it randomly logs out after a little while?

After a while bot logged out, tried to log back in and couldn't resulting in the script being stopped.

Solution?

inactive (fishing spot didn't change and bot didn't do any movement) for 5 mins 

 

makes rs log you out

Share this post


Link to post
Share on other sites

The bot works well, however is there a reason why it randomly logs out after a little while?

After a while bot logged out, tried to log back in and couldn't resulting in the script being stopped.

Solution?

Ive had this same thing happen, if you use the Tribot account base. its loggin bot will take over and log you back in and bot will continue

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi i was just wondering if anyone had a problem with being logged out while running this bot, its probably me just not knowing how to configure the bot right its just that after a short time ill come back to check it and ill be logged out any suggestions on how to fix this? thanks. btw awesome bot besides that!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Our picks

    • This release will:

      Fix LG for both OSBuddy and RuneLite


      Fix issue where the resizable client isn't able to be made smaller (Thanks @JoeDezzy1)


      Fix detection of the logout game tab when resizable mode and side panels are enabled (Thanks @JoeDezzy1)


      Add initial support for Sentry to allow us to identify and easily debug exceptions happening with all TRiBot users


      Add methods to determine if the bank is actually loaded, and not just the overarching interface (Thanks @wastedbro)



      Upcoming updates:

      Improved CLI support


      Full Sentry support


      Much more
        • Like
      • 57 replies
    • This release will:

      Fix NPE in Camera API (Thanks @wastedbro)


      Update deposit box interface ids (Thanks @Encoded)


      Add various bank methods (Thanks @wastedbro)


      Banking#getWithdrawXQuantity


      Banking#getDefaultWithdrawQuantity


      Banking#arePlaceholdersOn




      Fix resizeable minimap bug (Thanks @wastedbro)


      Remove Java 8 requirement


      Please note: TRiBot is not yet fully compatible with Java 10+




      Fix the break handler issues by ensuring the break handler thread never gets paused


      Fix broken settings hooks



      Upcoming updates:

      Improved CLI support


      Much more



      Note: If you are using LG, please restart both the RS client and TRiBot
        • Like
      • 68 replies
    • This release will:

      Add support for using custom F key bindings to switch between game tabs (Thanks @erickho123)


      Fix tab opening for "Skills" and "Kourend Tasks" (Thanks @erickho123)



      Note: If you are using LG, please restart both the RS client and TRiBot
        • Like
      • 34 replies
    • This release will:

      Fix an issue where breaks would stop firing


      Fix Combat#getWildernessLevel, use dynamic search for text and cache ID for later calls


      Fix an NPE in the Combat API


      Fix Mouse#leaveGame bug where the mouse wouldn't actually leave the game screen
        • Like
      • 21 replies
    • This release will:

      Add LG support for Runelite


      Fix NPCChat issues


      Fix a bug where the camera angle setter would just hold down a key for 5 seconds (the timeout)


      Slightly adjust the rotation via keys to be more accurate


      Add the ability for asynchronous camera movement via keys


      Make Camera rotation via mouse more fluid, with more antiban, and work much better in resizable mode


      Add a "Camera#setCamera" method, allowing the rotation and angle to be set in parallel


      Increase the likelihood of using the mouse for camera movements


      Add support for adjusting the camera to positionable entities (Positionable#adjustCameraTo)



      Upcoming updates:

      Improved CLI support


      Much more



      Note: If you are using LG, please restart both the RS client and TRiBot
        • Thanks
        • Like
      • 59 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×