Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Sell OSRS Gold
ItsCollin

Ankou Camper [Free] [Open Source]

Recommended Posts

I haven't tested d mace, but I think it should work just fine. Same concept as dds. If you use it, please report back if it works. Also, this is important: the first v0.04 class I uploaded didn't have the 25% setting for d mace, so it will only spec once. If you use dmace and it only does 1 spec, redownload the script, even if you have v0.04.

Dragon battleaxe will spec only when your defense and attack have been completely restored. This means it will spec ASAP, without decreasing your stats. Soon, I will implement many more potions, so you can use attack / defense potions to boost your dbax spec rate. I also plan on supporting stat restore potions if you would rather use those.

If you want to use dbax spec, simply bring a dbax with you. It automatically detects it, uses it, and re-equips what you had before, as long as you are using a d scim, whip, or d long. If you are using a different weapon, just manually enter the ID when you start the script and it will re-equip it after spec.

OKay thank alot, well mine doesn't seem to special, nor daxe, dds and dmce..

Share this post


Link to post
Share on other sites

just did my 2k yew lonbow alchs so ill be starting the script shortly 

 

doesnt dba spec, 

 

the atack is fine should stay boosted, but defence loss for zerker's/lower is a pain so eighter suport def/super def or stat restore

 

start the script with main wap equiped and dba in invent didnt spec the first time did it manualy now seems to dba spec but not pot after doesnt switch back to dragon scimie also 

Edited by d3mons

Share this post


Link to post
Share on other sites

Once the ankou's are nolonger agressive the bot just sits there.

You need combat >75.

just did my 2k yew lonbow alchs so ill be starting the script shortly 

 

doesnt dba spec, 

 

the atack is fine should stay boosted, but defence loss for zerker's/lower is a pain so eighter suport def/super def or stat restore

 

start the script with main wap equiped and dba in invent didnt spec the first time did it manualy now seems to dba spec but not pot after doesnt switch back to dragon scimie also

Trying my best to decipher this...

Let the script work, it may not run the way you think it will. But if you interfere, you may get unexpected results. Nothing in the script requires manual input. DBA spec is working fine on my end, also weapon re-equip. The script is programmed to spec while in combat, so wait until it attacks, it should special then. It drinks potions out of combat, so wait until it stops attacking and it should drink some of it's super attack. That's the only potion it currently supports, I am working on adding more.

Share this post


Link to post
Share on other sites

yes, i found out the dba works fine, for as far as it goes,

 

when i run the script, i notice it lets the atack go from 69 to 63 to get potted back up to  74 after 1 or 2 kils, 

 

 

if you first start down there make it pot spec pot and after every next spec let it pot up again that way youl be using rougly 10 more att points per sip  84 instead of 74 

and that would ad another 10 k exp per hour ;) for me from 35k to 45k 

Edited by d3mons

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

its stopped working for me :s

 

 

Edited by iibz

Share this post


Link to post
Share on other sites

its stopped working for me :s

Can you tell me what exactly isn't working, and what your set up looks like? It has been working just fine on my systems, I just downloaded the same v0.04 from the topic and it is performing just fine.

can u make it loot clue scrolls ? :)

Yes, that is soon on my list. Edited by ItsCollin

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

and when i do log in manually and start it i get the same problem + it wont do randoms anymore for me.

 

the set up is the same set up you provided in the picture on the first page, i have previously ran this script and had no problems for 4 days now but 0.04v only ran for about 2 hours before it stopped working for me 

post-59590-0-18700300-1378362019_thumb.p

post-59590-0-42921800-1378364630_thumb.p

Edited by iibz

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

if u can tell by my runes i did like over 30 hours lmao but after 24 hours it stops cause of the timer :D

 

ok .... so runescape just got updated and it fixed the script .... thanks jagex!!! lmfao 

 

joking haha

 

ty collin :P

Edited by iibz

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • [21:00:49] at org.tribot.api2007.Skills.getXP(hj:83)
  • [21:01:10] java.lang.ClassCastException: java.lang.Integer cannot be cast to [i
  • [21:01:10] at org.tribot.api2007.NPCs.getAll(kp:2)
  • [21:01:10] at obf.Kc.k(ik:201)
  • [21:01:10] at obf.Kc.run(ik:300)
  • [21:01:10] at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
  • [21:01:10] java.lang.ClassCastException: [[[Lfk; cannot be cast to [i
  • [21:01:10] at org.tribot.api2007.Skills.getXP(hj:83)
  • [21:01:10] at scripts.Ankous.run(Ankous.java:158)
  • [21:01:10] at java.lang.Thread.run(Unknown Source

after rs was updated

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

does this bot have built in anti-ban? I've used it for 4 hours+ and thought it'd be time to check that^^

im not sure but i have been running this bot on overtime lol 24 hours :P its been fine so far ( fingers crossed ) haha

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay so this is very mysterious to me. The script is working 100% on my end, I'm using the same one that is hosted on mega.co.nz ...

I am trying to duplicate your errors. Honestly, the script is running the exact same with the exception of DBA. Once I can duplicate your errors I will try to fix them.

When reporting errors, please include a screen shot and also describe the problem. If you say "it's not working" that helps me in zero ways. You must tell me what is not working.

Edited by ItsCollin

Share this post


Link to post
Share on other sites

i tried this bot and it worked fine for a while .... and i had my invent exactly like picture you posted in the intro i was baby sitting it for about 40 minutes thought well its going fine so went to wash the dishes and when i came back i was in lumby...instead of using the home teleport tab it just took hits i presumed until i read the game chat...kept spamming you have no bones left....so i because of this script i lost 200 bones to peaches tabs dragon legs and zerker helm.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

the exam random has a fault in it ..... heres is the picture ( the script kept clicking on the beer glass even tho it was a fish based hint. ( in the picture i manually clicked on the fish) anyway here is the picture lol

post-59590-0-63874400-1378547781_thumb.p

Edited by iibz

Share this post


Link to post
Share on other sites

i tried this bot and it worked fine for a while .... and i had my invent exactly like picture you posted in the intro i was baby sitting it for about 40 minutes thought well its going fine so went to wash the dishes and when i came back i was in lumby...instead of using the home teleport tab it just took hits i presumed until i read the game chat...kept spamming you have no bones left....so i because of this script i lost 200 bones to peaches tabs dragon legs and zerker helm.

word of advice, always equip a ring of life when u bot :shy:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Our picks

    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 64 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
        • Like
      • 17 replies
    • Over the past few months, I’ve been working diligently on a new project - TRiBot X. Everything has been written from the ground up, with all of the best practices of software engineering. Every aspect of TRiBot has been re-imagined to support three main goals: flexibility, useability, and reliability.
        • Like
      • 50 replies
    • Come give us feedback on the next version of TRiBot!
        • Thanks
        • Like
      • 86 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...