Welcome to TRiBot Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
Followers 0
TRiLeZ

TRiBot Beta 7.31_0

50 posts in this topic

This update includes:

  • Greater CPU efficiency.
  • Greater random event detector efficiency.

Tell me how your CPU usage is!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks. Keep up the great work!

 

I dont see any huge differences, still around 5-10% CPU usage on i7, which is not bad at all.

Share this post


Link to post
Share on other sites

My bot is suddenly not moving its camera. I have tried multiple scripts. It moves it up and down, but not side to side.

Edited by VoxNephilia

Share this post


Link to post
Share on other sites

I still get spikes to around %40 cpu (quad core 3ghz cpu), which is actually a slight 10% improvement ;o

Thanks for the update and keep trying :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Was averaging at 70% CPU with 2 accounts, now it's 70% with 3 accounts thank you

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Went from 50% to 35%, good job :)

 

On a side note.

When I run your air rune crafter TRiLeZ I get weird spikes everytime I try to enter the alter. Jumps from 35% to 60% per account, so if 2 accounts do it at once it gets to 90-100%.

 

cheers

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

My bot is suddenly not moving its camera. I have tried multiple scripts. It moves it up and down, but not side to side.

must be your scripts bro because my scripts move from side to side fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

TRiLeZ, the "Start Script" button doesn't work for me.  How do I fix this?

Edited by itz Zyzz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trillez, the "Start Script" button doesn't work for me.  How do I fix this?

Try deleting everything in ur script folder

Then restart

Edited by erickho123

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try deleting everything in ur script folder

Then restart

Deleted my Tribot appdata and it now works. thanks.

Edited by itz Zyzz

Share this post


Link to post
Share on other sites

actually much better performance now.  i was using 40% cpu or more with 2 bots and now it goes as low as 9% that i have seen so far :D   thanks

Edited by slipt

Share this post


Link to post
Share on other sites

42HiH.png

 

I used to be at 70-80% CPU now im like 40-55%. Great to see this. I'm also running 8 bots on a 8gb ram :P

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stupidly good update, I'm loving these updates so far trilez, you really are starting to make this bot amazing, this is now the best client for cpu usage in my tests.

Thanks for being active the past week or so, my only wish is that you keep this up.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

TRiLeZ4sexiestmanalive

CPU is all over the place, was getting 50-60% now getting 25-50% thanks! .. Although I'm randomly getting 80-90% .. It'd be 35, 40, 37, 80, 99, 60, 30.. It's not bad just might pointing it out.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

System update.... hope we are fine

 

e: my bots are working

Edited by Violent

Share this post


Link to post
Share on other sites

CPU seems a bit better but it's still not as good as it used to be a few weeks ago and still has its spikes where it jumps up to 30-45% each client

Edited by Mikkolol

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.