Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Sell OSRS Gold
Encoded

[Lite] Encoded Fisher

Recommended Posts

Hello. I have just purchased the Encoded Fisher for 10$.

 

But now I try to run it and It says I have to be VIP to run it ...

 

I am new to tribot, as a friend recommended me this bot. HE told me that if I'd purchase a script (like this one, for 10$) I would not have to be VIP to run it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

For some reason it just says 'Getting new rod' even though I already have one, and is in the house trying to pick up more. Btw I am using this as a premium just running as this script because I purchased the scrip when it was a monthly.

Interfaces (specifically the inventory interface) were broken yesterday, and today, need to wait for a client update.

Also if you want to run the script but don't want to pay for VIP, bug the admins about it because I already tried to get all the users who purchased when it was monthly added back to the premium version. They said they were working on it but nothing has been done.

 

Hello. I have just purchased the Encoded Fisher for 10$.

But now I try to run it and It says I have to be VIP to run it ...

I am new to tribot, as a friend recommended me this bot. HE told me that if I'd purchase a script (like this one, for 10$) I would not have to be VIP to run it.

Make sure you have added the premium version from the repository.

Scripts are currently broken right now due to today's game update.

You can add the premium script here. https://tribot.org/repository/index.php?search=Encoded%20Fisher&sort=default&category=all&price=premium

Run the script that does not say 30 minute trial in the description.

Edited by Encoded

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Encoded. I have just purchased the Encoded fisher for 10$. I can start it but it won't do anything. I have a fly fishing rod and feathers, and standing @ barbarian fishing spot.

 

It does not do anything. Status keeps saying : waiting for start.

 

please help me out (it's possible I do something wrong as this is my first script ever I used on tribot)

 

Greetsss

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Leeroydarcy

At otto's grotto, it doesnt respond to any random events.. is this normal or am i missing a setup?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Leeroydarcy

Random events are solved by the client, the developers should be aware of these problems as it's happening with most if not all scripts

Oh okay then, once they have fixed that I will get it going, but it is much faster than any other power fisher I've used, highly recommended, great script.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This script has now become a lite version of my premium fisher. I have been tracking the locations that people use on my premium fisher and this script is all the locations that are not popularly used.
The locations include:
Location (Options):
Lumbridge (Dropping)
Draynor (Banking/Dropping)
Barbarian Village (Banking/Dropping) - Trout/Salmon not supported in lite version.
South Baxtorian Falls (Dropping/Selling)
Entrana (Dropping)
Seers' Village (Banking/Dropping)
Rellekka (Banking/Dropping)
Gnome Stronghold (Dropping)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Is there a reason I can't use it for grotto's leaping fish?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest whostheman

not sure if its the script or clients fault but seems like this script never works with randoms...been in like 3 (food lady, jkeyll, and lighting the things) and the script failed to solve all 3...never used to happen, hopefully its fixed asap

Share this post


Link to post
Share on other sites

not sure if its the script or clients fault but seems like this script never works with randoms...been in like 3 (food lady, jkeyll, and lighting the things) and the script failed to solve all 3...never used to happen, hopefully its fixed asap

 

I have the same problem I wake up and sometimes the script has ended and my account is in a random event.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Is there antiban on the lite version? From what I can see there isnt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • [13:17:45] [Version: 2.8Lite] [Location: Rellekka] [Fish: Lobster] [Option: Bank]

[13:44:09] We are attempting to solve the Combat Random random.

[13:44:15] Combat Random: Using walking method 4

[13:44:15] Combat Random: Walking method 4 successful

[13:44:29] We successfully solved the Combat Random random.

[14:23:19] We have not gained experience for 10 minutes. Stopping script.

[14:23:19] Please post the following on the script's thread:

[14:23:19] Ending State: GET_NEW_LOBSTER_POT Ending Status: Banking

[14:23:22] Successfully saved progress report.

[14:23:27] Successfully updated statistics for user: Loti Skilla

[14:23:27] Script Ended: Encoded Fisher Lite. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • [13:17:45] [Version: 2.8Lite] [Location: Rellekka] [Fish: Lobster] [Option: Bank]
  • [13:44:09] We are attempting to solve the Combat Random random.
  • [13:44:15] Combat Random: Using walking method 4
  • [13:44:15] Combat Random: Walking method 4 successful
  • [13:44:29] We successfully solved the Combat Random random.
  • [14:23:19] We have not gained experience for 10 minutes. Stopping script.
  • [14:23:19] Please post the following on the script's thread:
  • [14:23:19] Ending State: GET_NEW_LOBSTER_POT Ending Status: Banking
  • [14:23:22] Successfully saved progress report.
  • [14:23:27] Successfully updated statistics for user: Loti Skilla
  • [14:23:27] Script Ended: Encoded Fisher Lite. 

Ah looks like I forgot to update the lite version. One moment.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

When i start the bot, the menu that lets you choose where you fish, what you fish and what to do with them doesn't pop up. it goes straight into shrimp/anchovies and says "waiting to start" but i can't even click start because the window doesnt show

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Our picks

    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
      • 1 reply
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 71 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Haha
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
      • 17 replies
    • Over the past few months, I’ve been working diligently on a new project - TRiBot X. Everything has been written from the ground up, with all of the best practices of software engineering. Every aspect of TRiBot has been re-imagined to support three main goals: flexibility, useability, and reliability.
        • Like
      • 50 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...