Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
FallenShadow

[Outdated] All in one support thread.

Recommended Posts

What is your problem?: When I startup client it just says loading jar for ages and doesn't get any further
PC/Mac: PC
Was it working successfully at an earlier time: Yes
Screenshots of relevance: It says loading jar! then underneath: http://oldschool9.runescape.com/gamepack_5998149.jar!/
Detailed Bog Debug tab paste if possible: 
[09:44:25] TRiBot (7.0_2) loaded. (1.7.0_25:C:\Program Files (x86)\Java\jre7)

Share this post


Link to post
Share on other sites

PROBLEM SOLVED!

 

 

I noticed a few people had this problem if your running windows 7 64 bit....delete with normal 32bit JDK from add or remove programs leaving just the 64 bit version, the bot should now work i also had normal java version 7 update 21

 

What is your problem?: Unable to load client
PC/Mac: pc windows 7 home edition 64bit
Was it working successfully at an earlier time: no
Screenshots of relevance:
Detailed Bog Debug tab paste if possible:

 

[15:50:48] Starting TRiBot Loader.
[15:50:49] TRiBot Loader Release 1.58 is up-to-date.
[15:50:50] Attempting to launch TRiBot.
[15:50:50] Java JRE Home: C:\Program Files (x86)\Java\jre7.
[15:50:50] Using "C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe" to boot TRiBot.
[15:50:50] Error occurred during initialization of VM
[15:50:50] java.lang.UnsatisfiedLinkError: java.lang.ClassLoader.getCaller(I)Ljava/lang/Class;
[15:50:50] at java.lang.ClassLoader.getCaller(Native Method)
[15:50:50] at java.lang.ClassLoader.registerAsParallelCapable(ClassLoader.java:1300)
[15:50:50] at java.security.SecureClassLoader.
(Unknown Source)
[15:50:50] at sun.misc.Launcher.(Unknown Source)
[15:50:50] at sun.misc.Launcher.(Unknown Source)
[15:50:50] at java.lang.ClassLoader.initSystemClassLoader(ClassLoader.java:1555)
[15:50:50] at java.lang.ClassLoader.getSystemClassLoader(ClassLoader.java:1537)
[15:50:50] TRiBot SID: 'SgojEkfy4giaSn0rVbE7aV1K bf7USbScg04Hm1OBGJ5bfs'.
[15:50:50] Click this text box to copy the SID to your clipboard.
[15:50:50] TRiBot Loader has finished it's process. TRiBot will now start.

[15:50:50] CONSOLE STARTED
[15:50:50] Done

 

 

PROBLEM SOLVED!

 

I noticed a few people had this problem if your running windows 7 64 bit....delete with normal 32bit JDK from add or remove programs leaving just the 64 bit version, the bot should now work i also had normal java version 7 update 21

Edited by takeout

Share this post


Link to post
Share on other sites

i am getting this error message when i start the client

 

The java bin directory couldn't be found. Using the "java" command to boot TRiBot.
[01:11:45] Could not create the Java virtual machine.
[01:11:45] Unrecognized VM option '+UseG1GC'
[01:11:45] TRiBot Loader has finished it's process, but some errors have occurred.

Share this post


Link to post
Share on other sites

[15:33:35] Error occurred during initialization of VM
[15:33:35] java.lang.UnsatisfiedLinkError: java.lang.ClassLoader.getCaller(I)Ljava/lang/Class;
[15:33:35] at java.lang.ClassLoader.getCaller(Native Method)
[15:33:35] at java.lang.ClassLoader.registerAsParallelCapable(ClassLoader.java:1300)
[15:33:35] at java.security.SecureClassLoader.
(Unknown Source)
[15:33:35] at sun.misc.Launcher.(Unknown Source)
[15:33:35] at sun.misc.Launcher.(Unknown Source)
[15:33:35] at java.lang.ClassLoader.initSystemClassLoader(ClassLoader.java:1555)
[15:33:35] at java.lang.ClassLoader.getSystemClassLoader(ClassLoader.java:1537)

Thats my problem

Share this post


Link to post
Share on other sites

What is your problem?: I can't start the bot, it will stop while starting, resulting in the following error.
PC/Mac: PC, Debian - Linux
Was it working successfully at an earlier time: No, this is my first time using Tribot.
Screenshots of relevance:46Bu1.png

Detailed Bog Debug tab paste if possible:

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • [21:37:09] Starting client.
  • [21:41:20] Script Started: Chaos Druids Pro.
  • [21:41:22] Chaos Druids Pro: Login Bot started!
  • [21:41:38] Chaos Druids Pro: Login Bot succeeded.
  • [21:41:38] java.lang.NullPointerException
  • [21:41:38] at scripts.ChaosDruidsPro.onResume(ChaosDruidsPro.java:651)
  • [21:41:38] at org.tribot.script.ScriptEnvironment.pauseScriptThread(xj:201)
  • [21:41:38] at obf.SD.M(ce:52)
  • [21:41:38] at obf.SD.m(ce:446)
  • [21:41:38] at obf.SD.run(ce:800)
  • [21:41:38] at java.lang.Thread.run(Unknown Source) 

    Hi guys

    I have wasted half of my V.I.P status and have given up

    I have read many threads and tried many things, however 

    Everytime i try to use the bot it doesn't seem to work ^ This is what is coming up

    Can anyone help?

Share this post


Link to post
Share on other sites
[15:22:34] java.lang.NoSuchMethodError: org.tribot.api2007.Objects.getAt(Lorg/tribot/api2007/types/RSTile;)[Lorg/tribot/api2007/types/RSObject; 
[15:28:22] java.lang.NoSuchMethodError: org.tribot.api2007.types.RSTile.distanceTo(Lorg/tribot/api2007/types/RSTile;)I

.....

.....

 

Yesterday every script OK, but today ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please fix Tribot!! None of the scripts are working, and i'm losing out on my PAID vip :\

 

TRiBot is working fine. The scripters need to update their scripts.

 

  • [21:37:09] Starting client.
  • [21:41:20] Script Started: Chaos Druids Pro.
  • [21:41:22] Chaos Druids Pro: Login Bot started!
  • [21:41:38] Chaos Druids Pro: Login Bot succeeded.
  • [21:41:38] java.lang.NullPointerException
  • [21:41:38] at scripts.ChaosDruidsPro.onResume(ChaosDruidsPro.java:651)
  • [21:41:38] at org.tribot.script.ScriptEnvironment.pauseScriptThread(xj:201)
  • [21:41:38] at obf.SD.M(ce:52)
  • [21:41:38] at obf.SD.m(ce:446)
  • [21:41:38] at obf.SD.run(ce:800)
  • [21:41:38] at java.lang.Thread.run(Unknown Source) 
    Hi guys
    I have wasted half of my V.I.P status and have given up
    I have read many threads and tried many things, however 
    Everytime i try to use the bot it doesn't seem to work ^ This is what is coming up
    Can anyone help?

 

 

Talk to the script writer. It's an error with his script.

[15:22:34] java.lang.NoSuchMethodError: org.tribot.api2007.Objects.getAt(Lorg/tribot/api2007/types/RSTile;)[Lorg/tribot/api2007/types/RSObject; 

[15:28:22] java.lang.NoSuchMethodError: org.tribot.api2007.types.RSTile.distanceTo(Lorg/tribot/api2007/types/RSTile;)I

.....

.....

 

Yesterday every script OK, but today ...

 

 

Methods changed. Let the scripter know and give them a while to change their methods.

 

PC/Mac: HP PC

Was it working successfully at an earlier time: yea, During My 7 days after bought vip, then no working anymore

Screenshots of relevance: nabz.png

Detailed Bog Debug tab paste if possible:

 

Have Tried all the solutions you gave me at  the up front page..

 

Thx

 

Did you install any new software during the time, especially either an antivirus or firewall? Edited by FallenShadow

Share this post


Link to post
Share on other sites

PC/Mac: HP PC

Was it working successfully at an earlier time: yea, During My 7 days after bought vip, then no working anymore
Screenshots of relevance: nabz.png
Detailed Bog Debug tab paste if possible:

 

Have Tried all the solutions you gave me at  the up front page..

 

Thx

Edited by aldynath

Share this post


Link to post
Share on other sites

What is your problem?: Error while trying to load the client. Client does not load.
PC/Mac: PC, WIN7 32bit 
Was it working successfully at an earlier time: First time use.
Screenshots of relevance: none.
Detailed Bog Debug tab paste if possible:

 

 

[23:38:38] Starting TRiBot Loader.
[23:38:38] TRiBot Loader Release 1.66 is up-to-date.
[23:38:39] Attempting to launch TRiBot.
[23:38:39] Java JRE Home: C:\Program Files\Java\jre7.
[23:38:39] Using "C:\Program Files\Java\jre7\bin\java.exe" to boot TRiBot.
[23:38:39] Error occurred during initialization of VM
[23:38:39] java.lang.UnsatisfiedLinkError: java.lang.ClassLoader.getCaller(I)Ljava/lang/Class;
[23:38:39] at java.lang.ClassLoader.getCaller(Native Method)
[23:38:39] at java.lang.ClassLoader.registerAsParallelCapable(ClassLoader.java:1300)
[23:38:39] at java.security.SecureClassLoader.
(Unknown Source)
[23:38:39] at sun.misc.Launcher.(Unknown Source)
[23:38:39] at sun.misc.Launcher.(Unknown Source)
[23:38:39] at java.lang.ClassLoader.initSystemClassLoader(ClassLoader.java:1555)
[23:38:39] at java.lang.ClassLoader.getSystemClassLoader(ClassLoader.java:1537)
[23:38:39] TRiBot SID: 'vHUsDtbBR3BROEWi82wpu4zf C88M4FMZ1LrMsLWfWSECU76ChT'.
[23:38:39] Click this text box to copy the SID to your clipboard.
[23:38:39] TRiBot Loader has finished it's process. TRiBot will now start.

[23:38:39] CONSOLE STARTED
[23:38:39] Done

 

Any ideas? Reinstalled Java, Redirected path, nothing blocks the applet from FW nor AV.  Moderator said something earlier for a guy about setting up openGL for EoC, could this be my problem ? 

Thanks in advance!

Edited by Silverr

Share this post


Link to post
Share on other sites

What is your problem?: not runny the script
PC/Mac: pc
Was it working successfully at an earlier time: yes
Screenshots of relevance:
Detailed Bog Debug tab paste if possible:

 

  • [19:26:59] Starting client.
  • [19:27:24] Script Started: DevLoader V2.
  • [19:27:24] java.lang.NumberFormatException: For input string: " 301 Moved PermanentlyThe document has been permanently moved to here.Powered By LiteSpeed Web Server
    LiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site!"
  • [19:27:24] at sun.misc.FloatingDecimal.readJavaFormatString(Unknown Source)
  • [19:27:24] at java.lang.Double.parseDouble(Unknown Source)
  • [19:27:24] at scripts.org.developer.loader.Loader.checkVersion(p:310)
  • [19:27:24] at scripts.org.developer.loader.Loader.run(p:366)
  • [19:27:24] at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
  • [19:27:24] Script Ended: DevLoader V2. 

 

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

thats what shows in the client debug

Share this post


Link to post
Share on other sites

i am getting this error message when i start the client

 

The java bin directory couldn't be found. Using the "java" command to boot TRiBot.

[01:11:45] Could not create the Java virtual machine.

[01:11:45] Unrecognized VM option '+UseG1GC'

[01:11:45] TRiBot Loader has finished it's process, but some errors have occurred.

 

You have to set your "java" home. 

this means by going in to the main post to seee how. 

 

[15:33:35] Error occurred during initialization of VM

[15:33:35] java.lang.UnsatisfiedLinkError: java.lang.ClassLoader.getCaller(I)Ljava/lang/Class;

[15:33:35] at java.lang.ClassLoader.getCaller(Native Method)

[15:33:35] at java.lang.ClassLoader.registerAsParallelCapable(ClassLoader.java:1300)

[15:33:35] at java.security.SecureClassLoader.(Unknown Source)

[15:33:35] at sun.misc.Launcher.(Unknown Source)

[15:33:35] at sun.misc.Launcher.(Unknown Source)

[15:33:35] at java.lang.ClassLoader.initSystemClassLoader(ClassLoader.java:1555)

[15:33:35] at java.lang.ClassLoader.getSystemClassLoader(ClassLoader.java:1537)

Thats my problem

Could you set it with more ram?

 

 

What is your problem?: I can't start the bot, it will stop while starting, resulting in the following error.

PC/Mac: PC, Debian - Linux

Was it working successfully at an earlier time: No, this is my first time using Tribot.

Screenshots of relevance:46Bu1.png

Detailed Bog Debug tab paste if possible:

Tried to set more RAM?

 

 

  • [21:37:09] Starting client.
  • [21:41:20] Script Started: Chaos Druids Pro.
  • [21:41:22] Chaos Druids Pro: Login Bot started!
  • [21:41:38] Chaos Druids Pro: Login Bot succeeded.
  • [21:41:38] java.lang.NullPointerException
  • [21:41:38] at scripts.ChaosDruidsPro.onResume(ChaosDruidsPro.java:651)
  • [21:41:38] at org.tribot.script.ScriptEnvironment.pauseScriptThread(xj:201)
  • [21:41:38] at obf.SD.M(ce:52)
  • [21:41:38] at obf.SD.m(ce:446)
  • [21:41:38] at obf.SD.run(ce:800)
  • [21:41:38] at java.lang.Thread.run(Unknown Source) 

    Hi guys

    I have wasted half of my V.I.P status and have given up

    I have read many threads and tried many things, however 

    Everytime i try to use the bot it doesn't seem to work ^ This is what is coming up

    Can anyone help?

 

Script problem

 

 

What is your problem?: "start script" button doesnt bring up anything

PC/Mac: mac

Was it working successfully at an earlier time: yes, very well.

Screenshots of relevance: none.

Detailed Bog Debug tab paste if possible: none.

 

 

Tried to add a recent script? 

 

[15:22:34] java.lang.NoSuchMethodError: org.tribot.api2007.Objects.getAt(Lorg/tribot/api2007/types/RSTile;)[Lorg/tribot/api2007/types/RSObject; 
[15:28:22] java.lang.NoSuchMethodError: org.tribot.api2007.types.RSTile.distanceTo(Lorg/tribot/api2007/types/RSTile;)I

.....

.....

 

Yesterday every script OK, but today ...

 

Methods did changes, so ask the script writer

 

Please fix Tribot!! None of the scripts are working, and i'm losing out on my PAID vip :\

 

This is off topic, sir. 

 

What is your problem?: Error while trying to load the client. Client does not load.

PC/Mac: PC, WIN7 32bit 

Was it working successfully at an earlier time: First time use.

Screenshots of relevance: none.

Detailed Bog Debug tab paste if possible:

 

Any ideas? Reinstalled Java, Redirected path, nothing blocks the applet from FW nor AV.  Moderator said something earlier for a guy about setting up openGL for EoC, could this be my problem ? 

Thanks in advance!

EOC got a special set up. 

This means: you need java 32 Bit, you need java 7.0 for it, cause it's not updated. 

You need to set it in openGL first, inside the webbrowser. 

 

What is your problem?: not runny the script

PC/Mac: pc

Was it working successfully at an earlier time: yes

Screenshots of relevance:

Detailed Bog Debug tab paste if possible:

 

  • [19:26:59] Starting client.
  • [19:27:24] Script Started: DevLoader V2.
  • [19:27:24] java.lang.NumberFormatException: For input string: " 301 Moved Permanently The document has been permanently moved to here. Powered By LiteSpeed Web Server

    LiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site!"

  • [19:27:24] at sun.misc.FloatingDecimal.readJavaFormatString(Unknown Source)
  • [19:27:24] at java.lang.Double.parseDouble(Unknown Source)
  • [19:27:24] at scripts.org.developer.loader.Loader.checkVersion(p:310)
  • [19:27:24] at scripts.org.developer.loader.Loader.run(p:366)
  • [19:27:24] at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
  • [19:27:24] Script Ended: DevLoader V2. 

 

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

thats what shows in the client debug

This has to do with DEV loader, nothing to do with TriBot. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Our picks

    • This release will:

      Fix LG for both OSBuddy and RuneLite


      Fix issue where the resizable client isn't able to be made smaller (Thanks @JoeDezzy1)


      Fix detection of the logout game tab when resizable mode and side panels are enabled (Thanks @JoeDezzy1)


      Add initial support for Sentry to allow us to identify and easily debug exceptions happening with all TRiBot users


      Add methods to determine if the bank is actually loaded, and not just the overarching interface (Thanks @wastedbro)



      Upcoming updates:

      Improved CLI support


      Full Sentry support


      Much more
        • Like
      • 51 replies
    • This release will:

      Fix NPE in Camera API (Thanks @wastedbro)


      Update deposit box interface ids (Thanks @Encoded)


      Add various bank methods (Thanks @wastedbro)


      Banking#getWithdrawXQuantity


      Banking#getDefaultWithdrawQuantity


      Banking#arePlaceholdersOn




      Fix resizeable minimap bug (Thanks @wastedbro)


      Remove Java 8 requirement


      Please note: TRiBot is not yet fully compatible with Java 10+




      Fix the break handler issues by ensuring the break handler thread never gets paused


      Fix broken settings hooks



      Upcoming updates:

      Improved CLI support


      Much more



      Note: If you are using LG, please restart both the RS client and TRiBot
        • Like
      • 68 replies
    • This release will:

      Add support for using custom F key bindings to switch between game tabs (Thanks @erickho123)


      Fix tab opening for "Skills" and "Kourend Tasks" (Thanks @erickho123)



      Note: If you are using LG, please restart both the RS client and TRiBot
        • Like
      • 34 replies
    • This release will:

      Fix an issue where breaks would stop firing


      Fix Combat#getWildernessLevel, use dynamic search for text and cache ID for later calls


      Fix an NPE in the Combat API


      Fix Mouse#leaveGame bug where the mouse wouldn't actually leave the game screen
        • Like
      • 21 replies
    • This release will:

      Add LG support for Runelite


      Fix NPCChat issues


      Fix a bug where the camera angle setter would just hold down a key for 5 seconds (the timeout)


      Slightly adjust the rotation via keys to be more accurate


      Add the ability for asynchronous camera movement via keys


      Make Camera rotation via mouse more fluid, with more antiban, and work much better in resizable mode


      Add a "Camera#setCamera" method, allowing the rotation and angle to be set in parallel


      Increase the likelihood of using the mouse for camera movements


      Add support for adjusting the camera to positionable entities (Positionable#adjustCameraTo)



      Upcoming updates:

      Improved CLI support


      Much more



      Note: If you are using LG, please restart both the RS client and TRiBot
        • Thanks
        • Like
      • 59 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×