Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Sell OSRS Gold
Aropupu

[ABCL 10] [ABC2] aMiner v2 [ MOTHERLODE / BANKING / POWERMINING / WORLDHOPPING ]

Recommended Posts

15 minutes ago, mrhongz said:

https://gyazo.com/2822cd6f810c451fd1034c2047e17c51]

The problem I'm having is, I have Burning Amulet selected, but after it banks, it will "Walk back to mine" instead.

Seems like I had not added burning amulet support when using mage arena as bank. This should be fixed in the latest version of the script. Restart script without using the rerun button to update it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, mrhongz said:

Thanks. Is there a reason  why my "Bank using KBD cave" isn't an option for me to use?

It hasn't been added yet because there haven't been any users asking for it to be added. The option is a placeholder showing that I might be willing to add it if there are enough people asking for it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/6/2019 at 4:51 PM, thepope821 said:

Probably your proxies

how can i check that? my accounts legit get banned sperm straight away soo annoying i even got a new router so a new ip?? i bot on osbuddy with hourglass is that the reason? for as far  i know i dont got a proxy enabled who can help me

Share this post


Link to post
Share on other sites

so far so good has went for 8ish hours on two accounts, only thing im noticing is that the nugget count is off and the script is stopping early

i figured out that it is sometimes opening the bank twice. counting the nuggets in the inventory twice.

could it refresh nugget count before closing banking interface opposed to when its opening/depositing

Edited by ohnoitsuhoh
suggestion

Share this post


Link to post
Share on other sites

Its worked a week ago ago. Its now kinda bugged for me. I already deleted all the tribot old files + jagexcache.  It only will deposit 1 time. Before that bugg, the ""sack""-counter didnt work correctly, sometimes it would say 2/3 but the sack was empty. Sometimes it would mine even while the sack is full and spam click with a full inventory of dirt mine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey guys, 

 

loving the script so far! Which dropping method would you recommend for least likely detection?

i feel like the shift dropping looks Quite robotic and believe this is what got me banned in the first instance. I’m thinking maybe the Mousekey  is a better option as it looks realistic. Any suggestions or previous experiences would be greatly appreciated :)   

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, simongek said:

Big fan to this script not gonna lie one of the best mining scripts. I play on a ironman and is it possible to add a feature it mines sand and depost it? or would that be to much effort since you need to add waterskins?

It's already in there and working!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, i dunno what happened. I've used this script in the past without issue. But past few times i've tried to use your script for mlm it just runs to a corner of the map and spam clicks in the distance. am i just doing something wrong now that i wasn't doing before..? anyone else having this problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, RippedFreak said:

@Aropupu The script is currently not working well at the Motherload. Once it gets a full inventory of paydirt it gets stuck at the ore veins and doesn't recognize to mine the rocks that block the way to the deposit box, it just stands there very bot like. Refer to pic below. 

Motherlode seems to be working without any issues. Most likely the issue is on your end (Tribot client not working correctly for you). Check the "Are you having problems with the script?" part of the first post of this thread for instructions to the most common fixes to Tribot issues. Most important steps are deleting hooks.dat, deleting jagex cache and restarting tribot/lg client afterwards.

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Aropupu said:

Motherlode seems to be working without any issues. Most likely the issue is on your end (Tribot client not working correctly for you). Check the "Are you having problems with the script?" part of the first post of this thread for instructions to the most common fixes to Tribot issues. Most important steps are deleting hooks.dat, deleting jagex cache and restarting tribot/lg client afterwards.

@Aropupu just tried those steps and now the script is even worse....not sure why. Deleted hooks.dat and jagex cache, the LIVE folder. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, LyfeStyle said:

followed all the steps. deleted, reinstalled, still wont handle mlm

I need more information to possibly help you. The most common reason for MLM to not work is that the user doesn't select the location as Motherlode. Make sure you have selected the location as motherlode before pressing the start button. Otherwise, please do respond to the PM that I sent you where I ask for more information.

12 hours ago, RippedFreak said:

Update, script works but only in console mode, not resizeable mode. 

Script works just fine on resizable mode

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 8 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
        • Like
      • 17 replies
    • Over the past few months, I’ve been working diligently on a new project - TRiBot X. Everything has been written from the ground up, with all of the best practices of software engineering. Every aspect of TRiBot has been re-imagined to support three main goals: flexibility, useability, and reliability.
        • Like
      • 50 replies
    • Come give us feedback on the next version of TRiBot!
        • Thanks
        • Like
      • 86 replies
    • TRiBot is looking to improve a lot of its customer relationship management, customer on boarding process, customer experience, design elements, community engagement and pretty much everything else you can imagine when it comes to marketing.

      Our goal: To ensure that the marketing done TRULY reflects the experience and does not shine an inaccurate light on what TRiBot is lacking in.

      So I ask, what do you love about TRiBot and what do you hate about TRiBot? What does O S Bot, Rune M8, PowR Bot and Dre amBot do better? (yes I purposely didn't spell it right 😂).

      Love, 

      RileyZ
        • Like
      • 26 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...