Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Aropupu

[ABCL 10] [ABC2] aMiner v2 [ MOTHERLODE / BANKING / POWERMINING / WORLDHOPPING ]

Recommended Posts

6 hours ago, l3reed said:

and where does the default setting sit on that scale?

By default the script will always use ABC2 delays. -5 = least amount of ABC2 usage. It will use more suitable delays for powermining when not using ABC2. There is also the option to disable ABC2 delays completely.

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Aropupu said:

Depends on your settings where it goes and the circumstances relating to those settings. Feel free to PM me your settings if you want.

ABC2 determines when the script right-click hovers. You can disable it under ABC2 settings.

 

thanks, only issue i have with the script is that it always goes to that particular area on the upper floor, all settings are pretty much default.

I am not using custom destination settings.

 

Maybe you coded it to go there because maybe less people?

Edited by MilkyWay

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, MilkyWay said:

 

thanks, only issue i have with the script is that it always goes to that particular area on the upper floor, all settings are pretty much default.

I am not using custom destination settings.

Then you should probably change your upper level settings. Or use custom destinations.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, Aropupu said:

Then you should probably change your upper level settings. Or use custom destinations.

also is this curser actually off screen or just on the border of the runescape client?

I did select move curser off screen when mining. Does it still have the same effect if i did actually take my curser of the screen and went to like another tab in my browser?

 

Untitled1211.png

Edited by MilkyWay

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, MilkyWay said:

also is this curser actually off screen or just on the border of the runescape client?

I did select move curser off screen when mining.

I assume so. Moving mouse off screen is done by Tribot's methods. Please do send me a PM if you have further questions, no need to spam the thread with every new question you come up with.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Aropupu said:

I assume so. Moving mouse off screen is done by Tribot's methods. Please do send me a PM if you have further questions, no need to spam the thread with every new question you come up with.

Oh right okay then. I thought this was the best way to ask questions, instead of spamming dms to bot authors, as i thought that would be more instrusive.

Edited by MilkyWay

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Aropupu have a small request which should be easy for you to make, i would like if maybe it's possible to add "Profit /h" in the paint, or atleast for Motherload mine, would be awesome.

And just to add: This script is by far the best mining script i have ever seen or tried, all your scripts are high quality scripts for sure.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Im using the trial version right now, was very interested in this script. The problem im having is in shilo underground mine. It takes an excessive amount of time to to mine the next rock. is there any way i can speed up how fast it will go to another gem rock, once the current one is mined? i have the abc2 settings at -5, all thats there is default, then -1 through -5.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, JosephL1994 said:

HI I've recently renewed the scripts usage and am only allowed to use one instance how can this be fixed?

 

Tribot is responsible for tracking the instances. You should check the instance manager in repository and kill any instances that might be left from a previous session.

1 hour ago, miggo13 said:

@Aropupu have a small request which should be easy for you to make, i would like if maybe it's possible to add "Profit /h" in the paint, or atleast for Motherload mine, would be awesome.

And just to add: This script is by far the best mining script i have ever seen or tried, all your scripts are high quality scripts for sure.

I don't have plans to add profit/h

42 minutes ago, butt_sack said:

Im using the trial version right now, was very interested in this script. The problem im having is in shilo underground mine. It takes an excessive amount of time to to mine the next rock. is there any way i can speed up how fast it will go to another gem rock, once the current one is mined? i have the abc2 settings at -5, all thats there is default, then -1 through -5.

Without any information from you, I cannot know if there's an issue or if Tribot is just generating longer antiban delays for you. Will send you a PM asking for more information.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, miggo13 said:

@Aropupu have a small request which should be easy for you to make, i would like if maybe it's possible to add "Profit /h" in the paint, or atleast for Motherload mine, would be awesome.

And just to add: This script is by far the best mining script i have ever seen or tried, all your scripts are high quality scripts for sure.

Alright sir it's as you wish, i just thought maybe it would be easy for you to include profit/h , i think many people would love it, would make the script even better, but it's understandable that you maybe dont have time or the energy or whatever your reason is, anyhow i hope you have a great day :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, l3reed said:

think there was an update that broke script, my bots just stand around idling....If i manually put them upstairs they'll mine then go downstairs once full inventory is reached to clean the ore after that they never go back upstairs

I got the issue too but simply restarting Tribot seems to have fixed it. It's very common for hooks of your Tribot client to not work correctly especially after Runescape has updated (other issues are very common too after updates).

Usually simply restarting your Tribot client 2 times (close all windows and then restart, let Runescape load after each restart) should fix almost all issues. Please check the "Are you having problems with the script?" part of the first post for the most common fixes to Tribot issues. You should at least try the steps to delete your hooks.dat, deleting jagex cache and afterwards fully restarting all instances of Tribot.

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Aropupu

Heros guild runite seems to be having some issues.  When teleporting to the bank the script will spam the necklace teleport to burthope and use two charges.  Also very rarely the bot will misclick and trade the bartender in the bar upstairs from the rouges den.  When this happens the bot will either stay there forever or get xp failsafe logged out.  Let me know if you need an account to fix any issues.  Thanks again

 

Also there seems to be an issue with hopping worlds, might be from todays update to the world hopper.  Heres the debug:

 

  • [09:03:26] Current pickaxe is Dragon pickaxe
  • [09:03:28] Updating world list...
  • [09:03:28] Loading worlds
  • [09:03:28] Valid worlds, 302, 303, 304, 305, 306, 307, 309, 310, 311, 312, 313, 314, 315, 318, 319, 320, 321, 322, 323, 324, 327, 328, 330, 331, 332, 333, 334, 336, 338, 339, 340, 341, 342, 343, 344, 346, 347, 348, 350, 351, 352, 353, 354, 355, 356, 357, 358, 359, 360, 362, 364, 367, 368, 369, 370, 374, 375, 376, 377, 378, 386, 387, 388, 389, 390, 395, 421, 422, 424, 429, 444, 445, 446, 447, 464, 465, 466, 491, 492, 493, 494, 495, 496, 513, 514, 515, 516, 517, 518, 519, 520, 521, 522, 523, 524, 525
  • [09:03:57] Debug: Failed to worldhop! Destination world: 465
  • [09:03:57] Debug information: 2 - 2 - true
  • [09:03:57] Valid worlds, 302, 303, 304, 305, 306, 307, 309, 310, 311, 312, 313, 314, 315, 318, 319, 320, 321, 322, 323, 324, 327, 328, 330, 331, 332, 333, 334, 336, 338, 339, 340, 341, 342, 343, 344, 346, 347, 348, 350, 351, 352, 353, 354, 355, 356, 357, 358, 359, 360, 362, 364, 367, 368, 369, 370, 374, 375, 376, 377, 378, 386, 387, 388, 389, 390, 395, 421, 422, 424, 429, 444, 445, 446, 447, 464, 465, 466, 491, 492, 493, 494, 495, 496, 513, 514, 515, 516, 517, 518, 519, 520, 521, 522, 523, 524, 525
Edited by IDontActuallyLift

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, chkj4953 said:

 

world hopper is broken

Out of game worldhopper seems to be working without issues. In-game worldhopper should be fixed now in the latest version of the script. Restart script without using the rerun button to update it.

1 hour ago, IDontActuallyLift said:

@Aropupu

Heros guild runite seems to be having some issues.  When teleporting to the bank the script will spam the necklace teleport to burthope and use two charges.  Also very rarely the bot will misclick and trade the bartender in the bar upstairs from the rouges den.  When this happens the bot will either stay there forever or get xp failsafe logged out.  Let me know if you need an account to fix any issues.  Thanks again

Also there seems to be an issue with hopping worlds, might be from todays update to the world hopper.  Heres the debug:

In-game worldhopper should be fixed now in the latest version of the script.

I also added a failsafe for the bartender and teleporting bug should be fixed now too. Let me know if there are still issues.

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/2/2018 at 6:03 AM, Aropupu said:

Seems to be clicking rocks just fine. Worldhopping also seems to be working just fine. Can't really do anything without more information. Settings, location, what actually happens etc.

Please do try the steps in "Are you having problems with the script?" part of the first post if you haven't already. Those usually solve all Tribot-related issues. Most important steps are deleting hooks.dat, reinstalling tribot and deleting your cache.

Fantastic work as always Aropupu.  Thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Captain Salty said:

Doing motherlode mine and its just standing still after banking. Doesnt do it everytime but it will wait till i log out, log me back in and just stand there again lol.

Motherlode mine is working without any issues. Please check the "Are you having problems with the script?" part of the first post for the most common fixes to Tribot issues. You should at least try the steps to delete your hooks.dat, deleting jagex cache and afterwards fully restarting all instances of Tribot.

If those steps don't solve your issue, I'm going to need more information from you (settings etc.). Will send you a PM in case those steps don't solve the issue.

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • [READ TO THE END FOR A TEASER]

      I've noticed some new TRiBotters have had some troubles finding out sources of how to do certain things, such as using advanced scripts and often get lost in the forums.

      We are still getting posts asking where to start, what to do, recommended scripts, etc. 

      As many of you know, I am new to the team, and had troubles myself learning how to bot, let alone script. 

      So, what our team decided to do was make it easier to learn how to bot, how to script, and just become an overall better botter and scripter faster. 

      As some of you might have seen, I've posted 3 new blogs, you can check it out by clicking on the following picture or here.


      These first 3 blogs are the first of many blogs that will be TRiBot official. They are encouraged to be challenged, improved upon and act as A Best Practices Guide for Botters.

      What information would you like to see in the blogs?

      👇 [TEASER] 👇

      .

      .

      .

      We are going to be hosting a  CONTEST  this  OCTOBER.

      Its scary to think how soon you'll find out.👻

      Stay tuned.


      - RileyZ
      • 7 replies
    • Today marks a big day for TRiBot! To make it easier for users to use TRiBot, we've created installers available for every platform! These installers are all bundled with the latest version of OpenJDK 1.8 (Java 😎, which is LG compatible.

      Using TRiBot is now easy. Simply download the installer for your platform, install TRiBot, and run it. The TRiBot Loader will correctly identify the bundled JDK so there's no need to change the Java selection.

      Windows

      EXE installer: TRiBot-windows-x64-4.0.3.exe


      MSI installer: TRiBot-windows-x64-4.0.3.msi


      Portable version: TRiBot-windows-x64-4.0.3.zip


      Mac OS

      Installer: TRiBot-macos-4.0.3.dmg


      Portable version: TRiBot-macos-4.0.3.tgz


      Unix/Linux

      Installer: TRiBot-unix-4.0.3.sh


      RPM installer (CentOS/Fedora): TRiBot-linux-4.0.3.rpm


      DEB installer (Debian): TRiBot-linux-4.0.3.deb


      Portable version: TRiBot-unix-4.0.3.tar.gz


      Platform Independent

      JAR file: tribot-loader-4.0.3.jar


      Note that this jar file does not include the bundled JDK.



      Windows and Mac OS users may notice a warning message stating that the installer/application is un-recognized or un-trusted. Please ignore this message and proceed with running the installer/application. We need to acquire a code signing certificate so that we can sign the installers letting the operating system know that these files can be trusted. It will take a week or more to acquire one, so please hold tight.

      Other notable changes to the TRiBot Loader:

      Support getting the version from OpenJDK distributions


      Add check for bundled JDK


      Copy OpenJDK tools.jar to the bundled JDK if not present


      Set the current java as the first available list entry


      Ignore Java versions which are symbolic links


      Make the bundled JDK the preferred Java version


      Update icon images


      Reduce the number of HTTP calls
        • Thanks
        • Like
      • 17 replies
    • TRiBot is looking to improve a lot of its customer relationship management, customer on boarding process, customer experience, design elements, community engagement and pretty much everything else you can imagine when it comes to marketing.

      Our goal: To ensure that the marketing done TRULY reflects the experience and does not shine an inaccurate light on what TRiBot is lacking in.

      So I ask, what do you love about TRiBot and what do you hate about TRiBot? What does O S Bot, Rune M8, PowR Bot and Dre amBot do better? (yes I purposely didn't spell it right 😂).

      Love, 

      RileyZ
        • Like
      • 17 replies
    • Hello TRiBot,

      Today we have a significant release that has been in the works for the last month addressing several key issues, features and bugs in the backlog.

      With these changes, we are also including a new TRiBot Loader which will allow you to select any version that is released. This adds the flexibility of allowing you to revert to a previous version should an issue arise, run development only builds, view an accurate change log between versions etc. we are very proud to offer this feature and think it will add a lot more functionality down the road as we continue to release new versions.

      These changes include 80+ commits by our development team, a list of them is summarized below and also available for your viewing pleasure in the new TRiBot Loader.

      In addition, we have taken additional steps to improve as a development team by adding continuous integration and deployment into our workflow to assist in delivering timely releases such as bug fixes as well as new features on a weekly basis depending on our development cycle.
        • Thanks
        • Like
      • 39 replies
    • Over the last three weeks, I've been working on upgrading our server infrastructure. It's finally ready and is now live!

      Why?

      Increased reliability - less server errors


      Increased availability - less downtime


      Increased security - keeping us and you secure


      Increased capacity - ability to serve you better


      Increased speed - less waiting for things to load


      Faster development - server and service updates will come faster


      What are the changes?

      Move from a single AWS EC2 instance to AWS ECS (Elastic Container Service)


      Distributed computing


      Load balancing


      Git management of server files and filesystem


      Redis caching


      How?

      AWS ECS (with 10 EC2 instances)


      AWS ElastiCache (Redis)


      AWS Load Balancing


      AWS EFS (Elastic file system)


      Please bare with us as I continue to tune the server for maximum performance. Slow loading speeds may occur temporarily. I thank everyone for their patience.

      Please post on this thread if you experience any issues other than slow loading times.
        • Like
      • 51 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...