Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Sell OSRS Gold
Aropupu

[ABCL 10] [ABC2] aMiner v2 [ MOTHERLODE / BANKING / POWERMINING / WORLDHOPPING ]

Recommended Posts

2 hours ago, chkj4953 said:

[00:15:57] Waiting for player to fix wheels! Will fix anyway if wheels don't get fixed soon!
[00:41:47] Waiting for player to fix wheels! Will fix anyway if wheels don't get fixed soon!
[00:55:02] Waiting for player to fix wheels! Will fix anyway if wheels don't get fixed soon!
[00:58:30] Waiting for player to fix wheels! Will fix anyway if wheels don't get fixed soon!
[01:08:10] The script didn't gain any xp in 5 minutes. Logging out!
[01:08:10] If you think this was an error, you can disable this in the settings! (General -> Misc settings)
[01:08:10] Position: (3760, 5666, 0) - false - false - 10 - 30
[01:08:10] 261835 - 261835 - 133 - 89
[01:08:10] Motherlode Debug: truetrue
[01:08:10] Script debug:  1000, 1120, 1121, 1400, 222, 1401, 1410, 1411, 1412, 1415, 1440, 1441, 1470, 2000, 2002,
[01:08:10] false
[01:08:25] Script Ended: aMiner v2 [PREMIUM].
[01:15:49] The maximum amount of instances for this script has been surpassed. Stopping script (1). Message: 0

Seems like a false positive in Tribot's methods which causes this. Not sure if something on your end is causing it or something else. No one else has reported this so far. I'll send you a PM to ask for more information. Will also be updating a failsafe that should fix the issue for you, but gonna still need all the information I can get to be able to figure it out in case it's not fixed by the update.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey, i found out that when in motherload lvl1 mining and going back to mine, it ran through the passage and was about to arrive to the wall to start mining again, but it went and clicked the fallen rock that was in the tight passage between bank and mine. Just wanted to say that that looks really suspicious.

Other than that i love this script and fully support it. Other things to mention that some extra random behavior could be nice. Like checking stats occasionally.

 

Hyvä skripti! :) Kerron jos tulee lisää bugeja tai ideoita.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, ntech said:

Hey, i found out that when in motherload lvl1 mining and going back to mine, it ran through the passage and was about to arrive to the wall to start mining again, but it went and clicked the fallen rock that was in the tight passage between bank and mine. Just wanted to say that that looks really suspicious.

Other than that i love this script and fully support it. Other things to mention that some extra random behavior could be nice. Like checking stats occasionally.

 

Hyvä skripti! :) Kerron jos tulee lisää bugeja tai ideoita.

1. Could use more information from you so I can be sure what the issue is caused by. Will send you a PM to ask for more information.

2. Tribot's ABC2 handles checking stats. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Excellent script overall. Seems to occasionally get stuck when shift dropping (begins to 'use' ore), resulting in only dropping 70-80% of the inventory. Not sure if this is your code or the API. It's not a big deal though because it goes right back to mining, as opposed to infinite looping on "use ore". 

 

Seems 100% replicatable within 3 inventories with any ore at any location though. Not using LG, freshly deleted hooks and cache, etc. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, Snowbear said:

Excellent script overall. Seems to occasionally get stuck when shift dropping (begins to 'use' ore), resulting in only dropping 70-80% of the inventory. Not sure if this is your code or the API. It's not a big deal though because it goes right back to mining, as opposed to infinite looping on "use ore". 

Seems 100% replicatable within 3 inventories with any ore at any location though. Not using LG, freshly deleted hooks and cache, etc. 

There's an issue where Tribot might stop pressing the shift button which could cause this. I though I added a failsafe for this but maybe the failsafe is not working anymore or something else. Will take a look. I'll send you a PM if I need more information from you.

EDIT: The failsafe should be improved in the latest version.

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, eltotoloco said:

just wondering will  using deposit x be implemented eventually?feels less bot like then depositing the whole inventory and then taking out a gem bag and hammer or whatever items,

and is it possible to have an option to pickup dropped gems near you? that would be real nice

Really need to know your exact settings and setup to possibly make changes to that. Many different settings can affect how the script deposits items. Will send you a PM asking for your settings, reply to that.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Doesn't detect walls and tries to run through them forcing the bot to take long paths

Something I did different from this time and the last is that I got around 28-60 mining with this bot waited about 4-5 days while I did a bunch of quests and other manual skilling such as slayer, farming, hunter, and fleching. Did DT about 2 days ago on it. But I equipped the dragon axe at 61 and used special before mining I would recommend recreating activating the special because I believe that is what got me banned. The algorithm of the bot was detected when activating the special. Btw the bot was only running about 3 hours when I got banned.

83979aab73c7c685fc8647aa58baac4d.png

Edited by kippper

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, kippper said:

Doesn't detect walls and tries to run through them forcing the bot to take long paths

Something I did different from this time and the last is that I got around 28-60 mining with this bot waited about 4-5 days while I did a bunch of quests and other manual skilling such as slayer, farming, hunter, and fleching. Did DT about 2 days ago on it. But I equipped the dragon axe at 61 and used special before mining I would recommend recreating activating the special because I believe that is what got me banned. The algorithm of the bot was detected when activating the special. Btw the bot was only running about 3 hours when I got banned.

Your issue report still doesn't tell me much at all. If you wish to give me actual information, please let me know! Which walls? Settings? Screenshot? 

Thank you for your opinion, but I will have to disagree with you. Only Jagex would know why you got banned. Also, if you want something to be improved, you should be more clear on what you want to be improved. Kinda need to know what's wrong with it in your opinion to make any changes or add settings for different behavior.

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recently the script came up with an error:

Spoiler

[14:57:19] ABC2 delays can make powermining very slow! Please do check your ABC2 settings in script settings!
[14:57:19] You can find ABC2 settings in Antiban --> ABC2 settings
[14:57:19] You can disable ABC2 delays completely or use the modifier (-5 = least amount of delays)
[14:57:20] Login bot started.
[14:57:20] Login Bot: Login...
[14:57:21] Login bot succeeded.
[14:57:22] Current pickaxe is Mithril pickaxe
[14:57:22] Will start mining at Rimmington. Dropping:  Iron  Worldhop
[15:09:13] java.lang.NullPointerException
[15:09:13]     at scripts.aMinerNEW.v.H(WorldHopping.java:427)
[15:09:13]     at scripts.aMinerNEW.v.b(WorldHopping.java:261)
[15:09:13]     at scripts.aMinerNEW.v.b(WorldHopping.java:218)
[15:09:13]     at scripts.aMinerNEW.g.b(Mining.java:132)
[15:09:13]     at scripts.aMinerNEW.Main.e(Main.java:250)
[15:09:13]     at scripts.aMinerNEW.Main.run(Main.java:165)
[15:09:13]     at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
[15:09:17] Script Ended: aMiner v2.

@Aropupu Would you mind fixing it?

Edited by lukasas

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Aropupu Used to run your scripts for a lot of 99 agilitys ❤️ 

Using this on my main, it's working smooth. 

MLM
--------

Would it be possible to add Coal bag and Gem bag support if we chose either or both of those to be our items?

Gem bag would be used when a gem is identified in the inventory while mining and deposited after >=1 gems (maybe allow user X choice)

Coal bag would assist with depositing ore from sack

Though these are purely suggestions, I believe that it would improve the anti-ban of the script if it periodically checked the gem bag status to see how many are inside.

Edited by asher roth

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, lukasas said:

Recently the script came up with an error:

  Reveal hidden contents

[14:57:19] ABC2 delays can make powermining very slow! Please do check your ABC2 settings in script settings!
[14:57:19] You can find ABC2 settings in Antiban --> ABC2 settings
[14:57:19] You can disable ABC2 delays completely or use the modifier (-5 = least amount of delays)
[14:57:20] Login bot started.
[14:57:20] Login Bot: Login...
[14:57:21] Login bot succeeded.
[14:57:22] Current pickaxe is Mithril pickaxe
[14:57:22] Will start mining at Rimmington. Dropping:  Iron  Worldhop
[15:09:13] java.lang.NullPointerException
[15:09:13]     at scripts.aMinerNEW.v.H(WorldHopping.java:427)
[15:09:13]     at scripts.aMinerNEW.v.b(WorldHopping.java:261)
[15:09:13]     at scripts.aMinerNEW.v.b(WorldHopping.java:218)
[15:09:13]     at scripts.aMinerNEW.g.b(Mining.java:132)
[15:09:13]     at scripts.aMinerNEW.Main.e(Main.java:250)
[15:09:13]     at scripts.aMinerNEW.Main.run(Main.java:165)
[15:09:13]     at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
[15:09:17] Script Ended: aMiner v2.

@Aropupu Would you mind fixing it?

Not sure why you got this issue but should be fixed now.

14 minutes ago, asher roth said:

@Aropupu Used to run your scripts for a lot of 99 agilitys ❤️ 

Using this on my main, it's working smooth. 

MLM
--------

Would it be possible to add Coal bag and Gem bag support if we chose either or both of those to be our items?

Gem bag would be used when a gem is identified in the inventory while mining and deposited after >=1 gems (maybe allow user X choice)

Coal bag would assist with depositing ore from sack

Though these are purely suggestions, I believe that it would improve the anti-ban of the script if it periodically checked the gem bag status to see how many are inside.

The script already supports both bags. Coal bag is not supported in the motherlode mine even though it might works just fine. Very little benefit of it. Do check the coal and gem bag settings in the GUI.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the fix. However, the same issue persists after todays update.

Spoiler

[17:19:46] Login bot succeeded.
[17:19:48] ABC2 delays can make powermining very slow! Please do check your ABC2 settings in script settings!
[17:19:48] You can find ABC2 settings in Antiban --> ABC2 settings
[17:19:48] You can disable ABC2 delays completely or use the modifier (-5 = least amount of delays)
[17:19:48] Login bot started.
[17:19:48] Login Bot: Login...
[17:19:49] Login bot succeeded.
[17:19:51] Current pickaxe is Black pickaxe
[17:19:51] Will start mining at Varrock East. Dropping:  Iron  Worldhop
[17:21:24] Updating world list...
[17:21:24] Loading worlds
[17:21:24] Valid worlds, 301, 308, 316, 326, 335, 379, 380, 382, 383, 384, 393, 394, 397, 398, 399, 417, 418, 424, 425, 426, 430, 431, 433, 434, 435, 436, 437, 438, 439, 440, 441, 451, 452, 453, 454, 455, 456, 457, 458, 459, 460, 469, 470, 471, 472, 473, 474, 475, 476, 477, 478, 479, 497, 498, 499, 500, 501, 502, 503, 504, 505, 506
[17:21:24] java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: 29
[17:21:24]     at scripts.aMinerNEW.b.H(WorldHopping.java:495)
[17:21:24]     at scripts.aMinerNEW.b.B(WorldHopping.java:467)
[17:21:24]     at scripts.aMinerNEW.b.H(WorldHopping.java:521)
[17:21:24]     at scripts.aMinerNEW.b.D(WorldHopping.java:215)
[17:21:24]     at scripts.aMinerNEW.d.f(Mining.java:132)
[17:21:24]     at scripts.aMinerNEW.Main.D(Main.java:250)
[17:21:24]     at scripts.aMinerNEW.Main.run(Main.java:165)
[17:21:24]     at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
[17:21:26] Script Ended: aMiner v2.

@Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites
27 minutes ago, lukasas said:

Thanks for the fix. However, the same issue persists after todays update.

  Reveal hidden contents

[17:19:46] Login bot succeeded.
[17:19:48] ABC2 delays can make powermining very slow! Please do check your ABC2 settings in script settings!
[17:19:48] You can find ABC2 settings in Antiban --> ABC2 settings
[17:19:48] You can disable ABC2 delays completely or use the modifier (-5 = least amount of delays)
[17:19:48] Login bot started.
[17:19:48] Login Bot: Login...
[17:19:49] Login bot succeeded.
[17:19:51] Current pickaxe is Black pickaxe
[17:19:51] Will start mining at Varrock East. Dropping:  Iron  Worldhop
[17:21:24] Updating world list...
[17:21:24] Loading worlds
[17:21:24] Valid worlds, 301, 308, 316, 326, 335, 379, 380, 382, 383, 384, 393, 394, 397, 398, 399, 417, 418, 424, 425, 426, 430, 431, 433, 434, 435, 436, 437, 438, 439, 440, 441, 451, 452, 453, 454, 455, 456, 457, 458, 459, 460, 469, 470, 471, 472, 473, 474, 475, 476, 477, 478, 479, 497, 498, 499, 500, 501, 502, 503, 504, 505, 506
[17:21:24] java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: 29
[17:21:24]     at scripts.aMinerNEW.b.H(WorldHopping.java:495)
[17:21:24]     at scripts.aMinerNEW.b.B(WorldHopping.java:467)
[17:21:24]     at scripts.aMinerNEW.b.H(WorldHopping.java:521)
[17:21:24]     at scripts.aMinerNEW.b.D(WorldHopping.java:215)
[17:21:24]     at scripts.aMinerNEW.d.f(Mining.java:132)
[17:21:24]     at scripts.aMinerNEW.Main.D(Main.java:250)
[17:21:24]     at scripts.aMinerNEW.Main.run(Main.java:165)
[17:21:24]     at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
[17:21:26] Script Ended: aMiner v2.

@Aropupu

It's not the same issue, but should be fixed now. Seems like you are using free worlds mode and that was the cause of both your issues. There was a bug with it after changes to the amounts of worlds Jagex added.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Saw a pretty strange behaviour in the script: every time the ladder/hopper/bank is not within the reach due to the camera angle, the bot would try to click where the ladder/hopper/bank is supposed to be, then wait for a sec, rotate the camera so that it is within the range and then click again.  Sometimes it would just click on a tile which is closer to where the ladder/hopper/bank should be and then click on the ladder/hopper/bank if it is visible in the current camera angle.

This wastes a lot of time and it makes everything look super bot-like because most people would simply change the camera and click on the ladder/hopper/bank simultaneously or at least just first change the camera angle so that they can see the ladder/hopper/bank and then click on it to reach it directly.

Edited by themonk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
        • Like
      • 1 reply
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 71 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
        • Like
      • 17 replies
    • Over the past few months, I’ve been working diligently on a new project - TRiBot X. Everything has been written from the ground up, with all of the best practices of software engineering. Every aspect of TRiBot has been re-imagined to support three main goals: flexibility, useability, and reliability.
        • Like
      • 50 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...