Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Aropupu

[ABCL 10] [ABC2] aMiner v2 [ MOTHERLODE / BANKING / POWERMINING / WORLDHOPPING ]

Recommended Posts

28 minutes ago, tye2489 said:

Thanks, script was also not banking when using the one deposit setting so i set it to powermine iron and worked perfectly i will try mlm now.

There doesn't seem to be any banking issues right now. So unless you tried it when Tribot was broken (there could have been an issue back then), it's most likely an issue on your end or with your specific settings. Would need more information from you to know what's wrong. What happens, settings etc.

Please do check the "Are you having problems with the script?" part of the first post for the most common fixes to Tribot issues if you have any issues. And if those don't solve it, please provide as much information as possible.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey man, I used your script probably about a year ago and loved it. I'm downloading it again and using the trial before I purchase again. I'm currently running mother load mine and wondering why it withdraws 1 pair of climbing boots and a hammer. Like I said I previously owned the script so maybe I changed a setting? Anyway, I can't find out how to make it withdraw just the hammer. Other than that its working perfect :]!

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 minutes ago, hmmm kk said:

Hey man, I used your script probably about a year ago and loved it. I'm downloading it again and using the trial before I purchase again. I'm currently running mother load mine and wondering why it withdraws 1 pair of climbing boots and a hammer. Like I said I previously owned the script so maybe I changed a setting? Anyway, I can't find out how to make it withdraw just the hammer. Other than that its working perfect :]!

Sounds like you might have placeholders enabled for the max deposits mode with maybe custom IDs? Not sure why you would put climbing boots as custom IDs though unless there's a problem with presets or you just made a mistake. At least that is the only reason I can think of.

Please check these settings under motherlode mine settings:

6x0mOr5.png

You can also try resetting your settings by deleting your aMiner2_settings file, which can be found in your .tribot folder.

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, vipcredits said:

I keep getting ww failsafe in motherload mine 

One possible reason for that is that you haven't selected motherlode mine as your location. Please check that Motherlode mine is your selected location.

It's also possible that your Tribot client isn't working correctly. Please do check the "Are you having problems with the script?" part of the first post for the most common fixes to Tribot issues.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Aropupu said:

One possible reason for that is that you haven't selected motherlode mine as your location. Please check that Motherlode mine is your selected location.

It's also possible that your Tribot client isn't working correctly. Please do check the "Are you having problems with the script?" part of the first post for the most common fixes to Tribot issues.

fixed my issue, thanks

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, tac bucket said:

Hey bro, great script, i've used it alot recently, however, I accidently purchased another month for 8$. I meant to buy BF, please can you refund my 8$, you can see I havnt used it, I bought it 2 hours ago.

The credits you used to purchase the script should now be refunded.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 9/29/2018 at 5:08 AM, Aropupu said:

Could be an issue caused by an OSRS update. Will take a look and update.

EDIT: Was indeed caused by an update made by Jagex. Made some changes and it should not break after updates unless Jagex makes significant changes.

I'm having the same issue, after 3 deposits it will walk to the sack and just wait there. It always has difficulties staring, I'm having to start the script already mining vines. pls reply

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, sober_ said:

I'm having the same issue, after 3 deposits it will walk to the sack and just wait there. It always has difficulties staring, I'm having to start the script already mining vines. pls reply

That is not the same issue at all what you quoted. If it doesn't empty the sack when it's full, your Tribot client isn't working correctly. Please do the steps in "Are you having problems with the script?" part of the first post. Those are the most common fixes to Tribot issues.

Here:

Spoiler

You should try the following:

- Simply restarting your Tribot client can sometimes help too. Close all windows of Tribot and then restart it. It's recommended to restart a few times to make sure all hooks get updated, especially after Runescape has updated. Let Runescape load after each restart.

- If you are using Looking Glass with the official oldschool runescape client, try it with a normal browser or OSBuddy instead. Official oldschool Runescape client doesn't work well with LG.

- If you are using OSBuddy, try disabling OSBuddy plugins and other extra features. Some of those features can interfere with Tribot's functionality.

- Make sure you have "Restart client on update" DISABLED in Tribot's settings. If it's enabled, it will cause problems after Runescape updates.
 
You can do the following all in one before restarting your client:

- Try clicking on File ---> Delete Cached Clients and restart your Tribot client.

- Try going to litemode in Tribot's settings and restart your Tribot client.

- (You can skip this step if you decide to do the next one) Please try deleting hooks.dat and/or general.ini files from your .tribot folder. After this restart your Tribot. (close all windows)

- If removing hooks.dat/general.ini didn't work. Try reinstalling Tribot by deleting your .tribot folder and then restarting Tribot. Will reset your Tribot settings, consider doing a backup. Check this: https://help.tribot.org/support/solutions/articles/36000017490-how-to-fix-common-errors-by-deleting-the-tribot-folder

- Some people have also reported that deleting Jagex Cache can fix some issues. Here are steps to delete it: https://support.runescape.com/hc/en-gb/articles/205844242-How-to-clear-your-OldSchool-Cache-on-a-Windows-PC

The most important steps that should fix the issue are deleting deleting your cache and deleting hooks.dat. In some cases reinstalling Tribot could be needed too.

Share this post


Link to post
Share on other sites

So the script is running fine. The only issue is that since Runefest was happening, and they kept issuing broadcast announcements. The script thinks its a random and tries to find it to dismiss. The issue will persist until it logs out due to xp failsafe or if i manually log out and let the script handle the rest. I will include the debug log in the spoiler. It says reachable random detected for 5 minutes straight. The cameras continue to spin in a weird fashion and that is all that happens. I believe it is the runefest broadcast which happened twice and it did the same thing each time. This is mainly for future situations if you want to update or not, up to you :)

[14:48:22] Reachable random detected
[14:48:24] Reachable random detected
[14:48:24] Reachable random detected
[14:48:24] Reachable random detected
[14:48:25] Reachable random detected
[14:48:27] Reachable random detected
[14:48:27] The script didn't gain any xp in 5 minutes. Logging out!
[14:48:27] If you think this was an error, you can disable this in the settings! (General -> Misc settings)
[14:48:27] Position: (3768, 5671, 0) - false - false - 10 - 30
[14:48:27] 52680 - 52680 - 172 - 95
[14:48:27] Motherlode Debug: falsefalse
[14:48:27] Deposit amount: 0, Limit: 3falsefalse
[14:48:27] Script debug:  1000, 1120, 113,
[14:48:27] false
[14:48:35] Script Ended: aMiner v2 [PREMIUM].

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, gosubear said:

So the script is running fine. The only issue is that since Runefest was happening, and they kept issuing broadcast announcements. The script thinks its a random and tries to find it to dismiss. The issue will persist until it logs out due to xp failsafe or if i manually log out and let the script handle the rest. I will include the debug log in the spoiler. It says reachable random detected for 5 minutes straight. The cameras continue to spin in a weird fashion and that is all that happens. I believe it is the runefest broadcast which happened twice and it did the same thing each time. This is mainly for future situations if you want to update or not, up to you :)

 

  Reveal hidden contents

 

[14:48:22] Reachable random detected
[14:48:24] Reachable random detected
[14:48:24] Reachable random detected
[14:48:24] Reachable random detected
[14:48:25] Reachable random detected
[14:48:27] Reachable random detected
[14:48:27] The script didn't gain any xp in 5 minutes. Logging out!
[14:48:27] If you think this was an error, you can disable this in the settings! (General -> Misc settings)
[14:48:27] Position: (3768, 5671, 0) - false - false - 10 - 30
[14:48:27] 52680 - 52680 - 172 - 95
[14:48:27] Motherlode Debug: falsefalse
[14:48:27] Deposit amount: 0, Limit: 3falsefalse
[14:48:27] Script debug:  1000, 1120, 113,
[14:48:27] false
[14:48:35] Script Ended: aMiner v2 [PREMIUM].

 

 

It will only print that message if Tribot detects an NPC with the "dismiss" action. Not sure how runefest announcements could cause something like that. Is there an npc associated with it? I would suggest disabling the random dismisser in motherlode if you keep having the issue. Camera spinning could mean that there's an invisible NPC that the script is trying to click, which could be a Tribot bug. Only way to know for sure is if you enable the NPC debug in Tribot's debug options when it happens. I would also recommend you to do the steps in "Are you having problems with the script?" part of the first post in case it's a hook issue or some other TRibot issue..

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Aropupu said:

It will only print that message if Tribot detects an NPC with the "dismiss" action. Not sure how runefest announcements could cause something like that. Is there an npc associated with it? I would suggest disabling the random dismisser in motherlode if you keep having the issue. Camera spinning could mean that there's an invisible NPC that the script is trying to click, which could be a Tribot bug. Only way to know for sure is if you enable the NPC debug in Tribot's debug options when it happens. I would also recommend you to do the steps in "Are you having problems with the script?" part of the first post in case it's a hook issue or some other TRibot issue..

I have done basic trouble shooting. It only happens when they announce stuff about runefest. I did not see an NPC at all both times. And both times, it happened once the announcement happened. I don't know why it does it but that is what i see. As far as NPC debug, i did not get a chance to do that. I will disable it while runefest is going on to bypass it for the time being.

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, tye2489 said:

Very pleased with this scrip 60-85 at mlm so far, thanks.

Does the script \mine volanic ash/do you plan on adding it?

There should be a preset location for volcanic ash although I haven't tested it in a long time and don't have an account to test it. If Jagex made some changes to volcanic ashes, there might be bugs.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Script has been working flawlessly in MM. For some reason, even after trying multiple different configs including M1D1 with shift and reducing Tribot ABC2, both Iron power mining at members mining guild and granite power mining exp/hr is quite slow. I'm getting around 30k/hr in both of these which is the same as I get in MM, however it should be around 40-45k+.

Thanks!

Edited by snow001

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, snow001 said:

Script has been working flawlessly in MM. For some reason, even after trying multiple different configs including M1D1 with shift and reducing Tribot ABC2, both Iron power mining at members mining guild and granite power mining exp/hr is quite slow. I'm getting around 30k/hr in both of these which is the same as I get in MM, however it should be around 40-45k+.

Thanks!

Gonna need more information to know what's wrong. I'll send you a PM asking for more information, reply to that.

Most common reasons for low xp rates are having ABC2 delays enabled or ABC2 moving mouse off screen. You can try disabling both and see if it helps. If not, gonna need your full settings, I'll send you instructions on how to send me your full settings easily in PM.

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, Aropupu said:

Gonna need more information to know what's wrong. I'll send you a PM asking for more information, reply to that.

Most common reasons for low xp rates are having ABC2 delays enabled or ABC2 moving mouse off screen. You can try disabling both and see if it helps. If not, gonna need your full settings, I'll send you instructions on how to send me your full settings easily in PM.

For MM, is there a big decrease in xp rates with ABC2 delays. I was babysitting the script for a few mins and saw it take some lengthy breaks... any thoughts?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • [CONTEST ANNOUNCEMENT] 2019 Botter's Choice Awards
      2019 Botter’s Choice Awards

      To celebrate the launch of our TRiBot Official RuneScape Bot Blog,

      we’re doing a giveaway! 

      The TRiBot Official RuneScape Bot Blog: 

      Teaching you how to do more advanced botting, faster.
      Contest Details

      Prize: 3 winners will be selected to win 25 TRiBot credits.

      How to enter:

      Respond to this forum post by November 12th tagging the thread for: 

      Your favorite script

      Provide a brief explanation (1-2 sentences) why you think that script should be put in the top 5. 

      Who can enter?

      Botter’s who are not currently scripters. Sorry scripters, the people are going to vote. Your contest is here.

      The top 5 in each category will be showcased on our TRiBot Official RuneScape Bot Blog in a “People’s Choice” section and promoted across the TRiBot website. 

      -- Credits will be awarded based on thoughtfulness and humor -- 

      Bonus points

      Use a meme in your explanation. Because we all love memes.

      *no purchase necessary. Winners will be announced on Friday, November 15, 2019 at 4:00 p.m. on our News and Announcements forum. 

      -- Vote Below -- 
        • Like
      • 28 replies
    • [READ TO THE END FOR A TEASER]

      I've noticed some new TRiBotters have had some troubles finding out sources of how to do certain things, such as using advanced scripts and often get lost in the forums.

      We are still getting posts asking where to start, what to do, recommended scripts, etc. 

      As many of you know, I am new to the team, and had troubles myself learning how to bot, let alone script. 

      So, what our team decided to do was make it easier to learn how to bot, how to script, and just become an overall better botter and scripter faster. 

      As some of you might have seen, I've posted 3 new blogs, you can check it out by clicking on the following picture or here.


      These first 3 blogs are the first of many blogs that will be TRiBot official. They are encouraged to be challenged, improved upon and act as A Best Practices Guide for Botters.

      What information would you like to see in the blogs?

      👇 [TEASER] 👇

      .

      .

      .

      We are going to be hosting a  CONTEST  this  OCTOBER.

      Its scary to think how soon you'll find out.👻

      Stay tuned.


      - RileyZ
      • 8 replies
    • Today marks a big day for TRiBot! To make it easier for users to use TRiBot, we've created installers available for every platform! These installers are all bundled with the latest version of OpenJDK 1.8 (Java 😎, which is LG compatible.

      Using TRiBot is now easy. Simply download the installer for your platform, install TRiBot, and run it. The TRiBot Loader will correctly identify the bundled JDK so there's no need to change the Java selection.

      Windows

      EXE installer: TRiBot-windows-x64-4.0.3.exe


      MSI installer: TRiBot-windows-x64-4.0.3.msi


      Portable version: TRiBot-windows-x64-4.0.3.zip


      Mac OS

      Installer: TRiBot-macos-4.0.3.dmg


      Portable version: TRiBot-macos-4.0.3.tgz


      Unix/Linux

      Installer: TRiBot-unix-4.0.3.sh


      RPM installer (CentOS/Fedora): TRiBot-linux-4.0.3.rpm


      DEB installer (Debian): TRiBot-linux-4.0.3.deb


      Portable version: TRiBot-unix-4.0.3.tar.gz


      Platform Independent

      JAR file: tribot-loader-4.0.3.jar


      Note that this jar file does not include the bundled JDK.



      Windows and Mac OS users may notice a warning message stating that the installer/application is un-recognized or un-trusted. Please ignore this message and proceed with running the installer/application. We need to acquire a code signing certificate so that we can sign the installers letting the operating system know that these files can be trusted. It will take a week or more to acquire one, so please hold tight.

      Other notable changes to the TRiBot Loader:

      Support getting the version from OpenJDK distributions


      Add check for bundled JDK


      Copy OpenJDK tools.jar to the bundled JDK if not present


      Set the current java as the first available list entry


      Ignore Java versions which are symbolic links


      Make the bundled JDK the preferred Java version


      Update icon images


      Reduce the number of HTTP calls
        • Thanks
        • Like
      • 25 replies
    • TRiBot is looking to improve a lot of its customer relationship management, customer on boarding process, customer experience, design elements, community engagement and pretty much everything else you can imagine when it comes to marketing.

      Our goal: To ensure that the marketing done TRULY reflects the experience and does not shine an inaccurate light on what TRiBot is lacking in.

      So I ask, what do you love about TRiBot and what do you hate about TRiBot? What does O S Bot, Rune M8, PowR Bot and Dre amBot do better? (yes I purposely didn't spell it right 😂).

      Love, 

      RileyZ
        • Like
      • 18 replies
    • Hello TRiBot,

      Today we have a significant release that has been in the works for the last month addressing several key issues, features and bugs in the backlog.

      With these changes, we are also including a new TRiBot Loader which will allow you to select any version that is released. This adds the flexibility of allowing you to revert to a previous version should an issue arise, run development only builds, view an accurate change log between versions etc. we are very proud to offer this feature and think it will add a lot more functionality down the road as we continue to release new versions.

      These changes include 80+ commits by our development team, a list of them is summarized below and also available for your viewing pleasure in the new TRiBot Loader.

      In addition, we have taken additional steps to improve as a development team by adding continuous integration and deployment into our workflow to assist in delivering timely releases such as bug fixes as well as new features on a weekly basis depending on our development cycle.
        • Thanks
        • Like
      • 39 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...