Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Sell OSRS Gold
Aropupu

[ABCL 10] [ABC2] aMiner v2 [ MOTHERLODE / BANKING / POWERMINING / WORLDHOPPING ]

Recommended Posts

Guest
44 minutes ago, DG_Fries said:

Yup, MLM completely broken right now.

not it isn't, I just ran the script for 2 hours on the upper level without a single problem.

try to delete cached clients, remove %tribot% data and try again

Edited by thenlownager

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, DG_Fries said:

Yup, MLM completely broken right now.

You are most likely experiencing a Tribot issue. Please always check the "Are you having problems with the script?" part of the first post whenever you have any issues. Those steps solve the most common issues.

Share this post


Link to post
Share on other sites
26 minutes ago, Aropupu said:

You are most likely experiencing a Tribot issue. Please always check the "Are you having problems with the script?" part of the first post whenever you have any issues. Those steps solve the most common issues.

It's not a TriBot issue - 99% sure. Upper level is working fine, but lower levels (SW/NW) aren't working.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, DG_Fries said:

It's not a TriBot issue - 99% sure. Upper level is working fine, but lower levels (SW/NW) aren't working.

Both SW and NW are 100% working. Issue is most likely on your end.

If you haven't already, please do the steps in the main post I instructed you to. If those don't solve the issue, please do make a proper bug report instead of giving as little information as possible. Settings, proper explanation of what happens, screenshot if relevant etc.

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Just been trying the trial for this bot, the breaks are so excessive though. 

Im losing almost 20kxp/hr due to taking breaks. Seriously, it mines one iron ore then stops for 2 seconds.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Hello, I am mining at the tzhaar for runite, and the script is ending after mining every runite ore. why?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
18 hours ago, Mettaton said:

Just been trying the trial for this bot, the breaks are so excessive though. 

Im losing almost 20kxp/hr due to taking breaks. Seriously, it mines one iron ore then stops for 2 seconds.

go to ABC settings and select 'Faster -1', or 'Faster-2', etc..

This will speed up the delays (less time doing nothing)

For powermining: don't use ABC2 but just the regular ABC instead. You can also use: powermine anticipation

Edited by thenlownager

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Script works well, but has a few flaws that will affect long time running of the script. I been using neitiznot for runite ore mining. It will pull out food, but when it eats food on the way back to the bank with a full inv of ore. It will turn around and go back to the mining spot to mine for the free inventory space that just opened up where your food was when you ate it. Then you will be low hp and you will die.

 

If you could fix that, that would be great maybe add a walking path back incase you die, using cammy teleport. 

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1/6/2018 at 7:25 AM, Mettaton said:

Just been trying the trial for this bot, the breaks are so excessive though. 

Im losing almost 20kxp/hr due to taking breaks. Seriously, it mines one iron ore then stops for 2 seconds.

If you mess around with the settings you can use abcl1 delays, and set all the delays and breaks to really short.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1/7/2018 at 5:10 AM, hitboy123 said:

Hello, I am mining at the tzhaar for runite, and the script is ending after mining every runite ore. why?

Hard to say because you don't give me any information. Please make a proper bug report. If the script ever stops without a good reason, please do copypaste the client debug by doing the following:

DzdslQF.png

11 hours ago, hitboy123 said:

Script works well, but has a few flaws that will affect long time running of the script. I been using neitiznot for runite ore mining. It will pull out food, but when it eats food on the way back to the bank with a full inv of ore. It will turn around and go back to the mining spot to mine for the free inventory space that just opened up where your food was when you ate it. Then you will be low hp and you will die.

If you could fix that, that would be great maybe add a walking path back incase you die, using cammy teleport. 

thanks

This issue with eating and banking should be fixed in the latest version of the script. Thank you for the bug report.

Restart script without using the rerun button to update it.

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Bot has a couple of issues atm for me,

1: It does this weird mousemove movement, it will go mining then pull mouse outside of window, but then while still mining it pulls mouse into client window everytime. 

2: On ash while drop is on it will randomly walk to bank sometimes and then returns to mining ( mind you it doesn't open bank just stands next to it). No idea why

Edited by ownya

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, ownya said:

Bot has a couple of issues atm for me,

1: It does this weird mousemove movement, it will go mining then pull mouse outside of window, but then while still mining it pulls mouse into client window everytime. 

2: On ash while drop is on it will randomly walk to bank sometimes and then returns to mining ( mind you it doesn't open bank just stands next to it). No idea why

1. Is done by Tribot's ABC2 or at least that's what it sounds like. Disable moving mouse off screen in ABC2 settings if you don't like it.

2. Will have to check that out when I can.

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 hours ago, javiergame4 said:

@Aropupu  does this script do 3 tick powermining?

Nope

On 1/9/2018 at 5:40 PM, ownya said:

2: On ash while drop is on it will randomly walk to bank sometimes and then returns to mining ( mind you it doesn't open bank just stands next to it). No idea why

This issue should hopefully be fixed in the latest update. Please restart your script without using the rerun button to update it. Let me know if it reoccurs.

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

thanks for fix, btw a suggestion to world hopping. 

 

X amount of minues, seconds (with randomization) amount of players have been x tiles in vicinity before world switch.

 

Very important, bot gives up his own world for free, which is very very bad.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 69 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
        • Like
      • 17 replies
    • Over the past few months, I’ve been working diligently on a new project - TRiBot X. Everything has been written from the ground up, with all of the best practices of software engineering. Every aspect of TRiBot has been re-imagined to support three main goals: flexibility, useability, and reliability.
        • Like
      • 50 replies
    • Come give us feedback on the next version of TRiBot!
        • Thanks
        • Like
      • 86 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...