Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Sell OSRS Gold
Word

[Tools] Rare Hunter - Current: SANTA HATS - v1.70 - [World switching(fixed)/looting/teleport][100+ scythes so far/100+ pumpkins/100+ masks]

Recommended Posts

Guest kennykid

 

[15:53:48] java.io.IOException

[15:53:48] at q.y(q.java:30)
[15:53:48] at y.b(y.java:702)
[15:53:48] at m.m(m.java:182)
[15:53:48] at client.b(client.java:782)
[15:53:48] at bs.pg(bs.java:182)
[15:53:48] at bs.run(bs.java:161)
[15:53:48] at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
 
strange error which keeps happening , but does not affect bot , it happens every 10-15 minutes

 

can anyone help with this? btw just got a purple so nothing changed

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Chew3

If some1 could give me a one unlisted rare spawn just for one account world hopping, I would be glad.

I have no time to try find one myself because I'm in army atm - bad luck though.

Found 1 yellow in ~100h hours at listed location for now. :(

 

PS. as private message

Edited by Chew3

Share this post


Link to post
Share on other sites

i had the same problem just close the tribot clients all the way and restart them and it should work again

 

Tried that, didn't work. The client it was working on, I tried logging in another name in same client and got same problem. Just moved all my accounts to a different spot.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just my luck. I've been dry for a while now, and I FINALLY find one in 10 minutes, but I was away. 

[11:31:41] Rare Hunter v1.61: Login Bot succeeded.
[11:41:18] Rare Hunter v1.61: Rare is nearby, but not on the screen!
[11:41:21] Rare Hunter v1.61: Rare is nearby, but not on the screen!
 
At 11:44 I looked and I was on another world already hopping and I saw that there was a phat that it missed. No phats in inventory. Kinda mad  :dodgy:  :dodgy:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest kennykid

I finally have 2 complete sets, I think I might wait a few months and then try to sell any extras I have.

as a scripter do you know what this means? i keep getting it every 10-15 minutes but it doesnt affect the bot [15:53:48] java.io.IOException

[15:53:48] at q.y(q.java:30)
[15:53:48] at y.b(y.java:702)
[15:53:48] at m.m(m.java:182)
[15:53:48] at client.b(client.java:782)
[15:53:48] at bs.pg(bs.java:182)
[15:53:48] at bs.run(bs.java:161)
[15:53:48] at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm so tight that it missed a phat for the first time :\ It was only in 10 minutes that it ran and it found one and I was 4 minutes late.

 

I REALLY think that Word should make it so that it says what world it's logged in to at the bottom when it says "rare is nearby" in the chat so if you come back and see that there was a rare but there are none in the inventory, you can just login to that world manually.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Everyone stop complaining about not listing the world when it says rare is nearby and you don't get it. What you don't realize is that the bot stays in the world till it disappears or someone else picks it up. Wouldn't matter if he put the world it was on or not.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i wouldnt keep any party hats, mod mat k said hes going to drop so many on the last day that there going to go down to about 100-200k each.Plus there coming out each year,

That is complete bullshit. Why would he do that? Does he really wanna piss off a stream with 6k+ viewers. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Our picks

    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 64 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
        • Like
      • 17 replies
    • Over the past few months, I’ve been working diligently on a new project - TRiBot X. Everything has been written from the ground up, with all of the best practices of software engineering. Every aspect of TRiBot has been re-imagined to support three main goals: flexibility, useability, and reliability.
      • 50 replies
    • Come give us feedback on the next version of TRiBot!
      • 86 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...