Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Search the Community

Showing results for tags 'sudo'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • TRiBot
    • News and Announcements
    • Old School Scripts
    • Help and Guidance
    • Development
    • Bugs and Errors
    • Tutorials
  • Scripters' Forums
    • Scripter Application
  • RuneScape®
    • General
    • Guides/Tutorials
    • Achievements
  • General
    • General
    • Questions
    • Discussions & Debates
    • Introductions
    • Suggestions
    • Feedback
  • The Black Market
    • Disputes
    • Repository Credits
    • Gold Exchange
    • Item Exchange
    • Membership Sales
    • Services
    • Other
    • Middleman Services

Blogs

  • Getting Started With TRiBot

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Bio

Found 1 result

  1. When I try to load trybox the page to login pops up, and upon logging in the game tries to load, but falls flat with a few error messages. Here's the log: [08:46:03] Starting loader. [08:46:04] Attempting to launch TRiBot. [08:46:04] Java Exe /usr/lib/jvm/.java-1.8.0-openjdk-amd64.jinfo/bin/java (null) [08:46:04] /bin/sh: 1: /usr/lib/jvm/.java-1.8.0-openjdk-amd64.jinfo/bin/java: not found. [08:46:04] TRiBot Loader has finished it's process, but some errors have occured Anyone know what I'm missing here?
×
×
  • Create New...