Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Search the Community

Showing results for tags 'set up'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • TRiBot
    • News and Announcements
    • Old School Scripts
    • Help and Guidance
    • Development
    • Bugs and Errors
    • Tutorials
  • Scripters' Forums
    • Scripter Application
  • RuneScape®
    • General
    • Guides/Tutorials
    • Achievements
  • General
    • General
    • Questions
    • Discussions & Debates
    • Introductions
    • Suggestions
    • Feedback
  • The Black Market
    • Disputes
    • Repository Credits
    • Gold Exchange
    • Item Exchange
    • Membership Sales
    • Services
    • Other
    • Middleman Services

Blogs

  • Getting Started With TRiBot
  • worldofwarcraftlee

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Bio

Found 2 results

  1. Hi As the title says, I am unable to grind at the rock crabs because the script ends up making my toon to go to one side of the area and just hover around there walking back and forth. Its not until I rotate the camera manually so it faces the rock crabs it starts to work. I also tried waterbirth island rock crabs and the same thing happened. I've read posts by people who have had other problems happen to them and "Tri" (who I believe is the creator of the script) always replies stating that there is a problem with the setup of the script and not actually the scripts fault. I messaged him on skype before and still haven't heard from him which is fair enough but just wondering if someone on here can help me out. Thanks
  2. Hello, I've just purchased this bot and im wondering how do i set breaks to avoid bans? Thank you,
×
×
  • Create New...