Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Search the Community

Showing results for tags 'Not working'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • TRiBot
    • News and Announcements
    • Old School Scripts
    • Help and Guidance
    • Development
    • Bugs and Errors
    • Tutorials
  • Scripters' Forums
    • Scripter Application
  • RuneScape®
    • General
    • Guides/Tutorials
    • Achievements
  • General
    • General
    • Questions
    • Discussions & Debates
    • Introductions
    • Suggestions
    • Feedback
  • The Black Market
    • Disputes
    • Repository Credits
    • Gold Exchange
    • Item Exchange
    • Membership Sales
    • Services
    • Other
    • Middleman Services

Blogs

  • Getting Started With TRiBot

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Bio

Found 14 results

  1. Hello i need help what to do if my Pest Control bot not working right, he is doing something but not what he supposed to do bot runned 50 games but mannaged to get only 6 point.Problem is it dont gain points because of inanctivity.What should i do? Should i ask scripter to fix the script or to return money? because bot is working very bad right now making zero progress .
  2. How can all flax spinning scripts be broken? like most of them can go to the bank, go to the wheel but then nothing. can someone make one that works?
  3. i bought a lifetime in master chopper aio for 20 credits. And when i went to run the script all it did was click on the minimap randomly i tried to do all the settings but they it still dint help i tried draynor and lummby tree spots. when i tried draynor it just when to draynor manor and when i tried to bot normal logs in varrock it dint cut tree's at all please fix this bug! the script is called master chopper aio
  4. It's not showing the bar code. I use all Internet browsers (google chrome, internet explorer, Firefox and safari) to see if the bar code would show up and it didn't. http://imgur.com/a/3cXxj click link to see picture.
  5. Hello, I have VIP and have ran scripts successfully in the past but now i try to run them and it doesn't do anything. I get this [20:07:16] java.net.SocketException: Connection reset [20:07:16] at java.net.SocketInputStream.read(Unknown Source) [20:07:16] at java.net.SocketInputStream.read(Unknown Source) [20:07:16] at sun.security.ssl.InputRecord.readFully(Unknown Source) [20:07:16] at sun.security.ssl.InputRecord.read(Unknown Source) [20:07:16] at sun.security.ssl.SSLSocketImpl.readRecord(Unknown Source) [20:07:16] at sun.security.ssl.SSLSocketImpl.performInitialHandshake(Unknown Source) [20:07:16] at sun.security.ssl.SSLSocketImpl.startHandshake(Unknown Source) [20:07:16] at sun.security.ssl.SSLSocketImpl.startHandshake(Unknown Source) [20:07:16] at sun.net.www.protocol.https.HttpsClient.afterConnect(Unknown Source) [20:07:16] at sun.net.www.protocol.https.AbstractDelegateHttpsURLConnection.connect(Unknown Source) [20:07:16] at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.getOutputStream0(Unknown Source) [20:07:16] at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.access$100(Unknown Source) [20:07:16] at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection$8.run(Unknown Source) [20:07:16] at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection$8.run(Unknown Source) [20:07:16] at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method) [20:07:16] at java.security.AccessController.doPrivilegedWithCombiner(Unknown Source) [20:07:16] at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.getOutputStream(Unknown Source) [20:07:16] at sun.net.www.protocol.https.HttpsURLConnectionImpl.getOutputStream(Unknown Source) [20:07:16] at obf.HF.fi(ng:226) [20:07:16] at obf.ud.DD(am:162) [20:07:16] at obf.ud.wD(am:115) [20:07:16] at obf.SH.run(gn:353) [20:07:16] at java.lang.Thread.run(Unknown Source) then nothing appears. normally the scripts options would load.
  6. Hello!, ive bought VIP and when i start a script it told me that im not VIP! Hope you can help me !
  7. Hey guys, I've purchased Tri Experiment Fighter and have been using the script for a while now. However recently when i try to run the bot it just clicks repeatedly on the minimap. It does this for the whole time the script is running, i tried changing the tile target to different areas of the cave and also the radius but nothing works. Anyone having the same problem or has a fix to this? Much appreciated!
  8. so lately i thought lets bot, bad idea i guess my accounts get banned after made like in 15mins or even less should i invest in vpn or just fck botting and start play real but my question is does bot realy work in these days, should i invest in vpn since i got banned in less than 15mins after creation, or just buy premium script honestly i dont want invest to much time and work in this.
  9. I have downloaded Tri bot on all three computers in my house and when i click "log in" i get an error message with a bunch of code. I have looked through the forums and went through several guides but nothing has worked so far. Please help if possible
  10. Ever since Deadman mode came out for OSRS, my scripts haven't been working. I try to run a the hunter script called aHunter and in the client bug it says "you dont have the required hunting equipment in your inventory!" when i do have the equipment. I tried running another hunter script called xHunter and had a similar issue. The bot would load, but wouldn't work as if there was no script. I don't understand the problem why these scripts won't work. However, I found a message in the Bot Debug section saying "Could not load human mouse data. Reason: Human mouse data ecryption key not found." Could this be the reason the scripts aren't working? I've also seen other solutions about deleting some file, where do i locate this file?
  11. this is what I Get in the debug: [17:42:22] TRiBot Release 9.228_1 loaded. (1.8.0_51:/Library/Java/JavaVirtualMachines/jdk1.8.0_51.jdk/Contents/Home/jre)[17:42:23] Loading human mouse movement data.[17:42:24] Successfully loaded human mouse data.[17:42:25] java.nio.file.AccessDeniedException: /Library/Internet Plug-Ins/JavaAppletPlugin.plugin/Contents/Home/lib/security/java.policy[17:42:25] at sun.nio.fs.UnixException.translateToIOException(UnixException.java:84)[17:42:25] at sun.nio.fs.UnixException.rethrowAsIOException(UnixException.java:102)[17:42:25] at sun.nio.fs.UnixException.rethrowAsIOException(UnixException.java:107)[17:42:25] at sun.nio.fs.UnixFileSystemProvider.newByteChannel(UnixFileSystemProvider.java:214)[17:42:25] at java.nio.file.spi.FileSystemProvider.newOutputStream(FileSystemProvider.java:434)[17:42:25] at java.nio.file.Files.newOutputStream(Files.java:216)[17:42:25] at java.nio.file.Files.write(Files.java:3292)[17:42:25] at obf.TM.D(xy:107)[17:42:25] at obf.TM.j(xy:565)[17:42:25] at obf.TM.j(xy:749)[17:42:25] at obf.qL.run(qj:101)[17:42:25] at java.lang.Thread.run(Thread.java:745) PLS respond
  12. So when i run the bot, it automatically closes in OpenGl mode, wich is the only mode the bots can run in. Help?
  13. Tribot does not load for me on my Mac. I've redownloaded the latest version of Java 8 already and still does not work. I get the message attached. Can someone help me out? Thanks!
  14. Hello, I am new the the tribot community. When i discovered you need to be VIP to run more then one tribot at a time i verified my Paypal and bought 7 credits. I then used 6.5 of those credits to buy 1 month of VIP. Upon completing the purchase (i got Paypal receipt in email) i am still unable to run more then 1 tribot at time and get the same error message about needing to be VIP. My account shows i have .5 credits left over from the transaction, but there is nothing under the purchase history tab.. Any answers will be helpful
×
×
  • Create New...