Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Sell OSRS Gold

Search the Community

Showing results for tags 'Issue'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • TRiBot
    • News and Announcements
    • Old School Scripts
    • Help and Guidance
    • Development
    • Bugs and Errors
    • Tutorials
  • Scripters' Forums
    • Scripter Application
  • RuneScape®
    • General
    • Guides/Tutorials
    • Achievements
  • General
    • General
    • Questions
    • Discussions & Debates
    • Introductions
    • Suggestions
    • Feedback
  • The Black Market
    • Disputes
    • Repository Credits
    • Gold Exchange
    • Item Exchange
    • Membership Sales
    • Services
    • Other
    • Middleman Services

Blogs

  • Getting Started With TRiBot
  • The Best Way To Get Rid Of Termites
  • How to Generate Real Estate Leads Using Twitter
  • A Guide to Landing Pages
  • Dog Grooming in Sydney – 5 steps to finding a grooming salon
  • Cheap RS 2007 Gold for Spring 2020!
  • Logo Design Mistakes- Your Business Should Avoid at All Cost
  • Effective Pest Control Measures
  • В Алматы карантин из-за коронавируса: жизнь в условиях пандемии
  • Preschool Educational Toys, Helping One's Child Prepare For the Future
  • Automating Tribot
  • Payment error
  • Animal Crossing: New Horizons Cuts Player Interest Rates
  • network-security-engineer
  • SERVICES 100% BY HAND
  • The best place to buy Animal Crossing Bells
  • Major Content of Escape from Tarkov Patch 0.12.5.6924 Optimizations
  • You need to rest properly when playing Rocket League
  • Escape from Tarkov hits 200k concurrent players
  • List of Rocket League Ranking System
  • Should I need to run a paid ad campaign, when organically I rank well?
  • Rocket League SPRING SERIES: EUROPE TAKEAWAYS
  • How to play Rocket League
  • Twitch Drops Come Back in Escape from Tarkov
  • The Path of Exile game features
  • Be more seen
  • Rocket League Took Actions to Fight Racism and Discrimination in the Game 
  • Rocket League camera setting 
  • Animal Crossing -List of Wedding Season Rewards

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Bio

Found 11 results

  1. Hey all! Been using Tribot for a while now. While I'm certainly not experienced I can usually solve my own issues (although I am a bit of a noob) considering I'm generally quite tech savvy. However, my Google-Fu and trying all the steps I can think of has not yielded results in this case. So, I've been using Tribot fine for months now and suddenly today it simply doesn't work anymore. I didn't change anything on my laptop or edit any settings anywhere. One moment it was working, the next it's dead. Whenever I start Tribot and try to login I get an error. The error I get depends on whether or not I have Console Mode enabled. When I have Console Mode enabled I get an "Unable to create client instance" error and when I have Console Mode disabled I get a "Session Invalid" error message (screenshots below, let me know if you need any error files or anything). I'm 100% entering the correct password (can log into website with it fine), I tried deleting the cache folder in Appdata (didn't delete anything else though, such as Script profiles etc, could this be worth trying?). Overall, I'm stumped. I've restarted, redownloaded, deleted cache, and checked my login details are correct. I would really appreciate some advice or assistance (or the ability to post this in the client bug forum if that's required). Happy to try anything to make this work, as I said I'm not super experienced with Tribot but I have some general tech knowledge so I should be able to follow along to an extent regardless of how complex the potential solution is. Thanks, Rose
  2. So i try to start triBot and it says "Files loaded triBot will now start" and then the window closes and Nothing else happens. Am i doing something wrong?
  3. hey guys! I keep having issues with my Tribot Client. Sometimes the script will run smooth for about 15 minutes, other times it will run for about 2 seconds. I do have VIP-E and am using the looking glass feature. I installed: Windows x86 198.04 MB jdk-8u151-windows-i586.exe as it is what it was recommended from other threads. This issue happens to ALL of my scripts which makes it literally impossible for me to bot. I have tried deleting all the files from tribot_loader and also have tried clearing all my java's and re-installing the JDK-8u151. Its just weird how the scripts run perfectly sometime for 2-5-10 minutes and then die... sometimes they also die straight away the moment i load them. I have absolutely no idea what it could be but im assuming its an issue with the java? Can anyone help me sort this issue to get my bot running consistently again? Its so inconsistent at the moment and impossible to bit with this issue!
  4. I have a issue and I'm getting upset. So I started using proxifer because widecap wasn't doing the job. Kept getting locked accounts. So I've literally made every application a proxy with proxifier. It does that on it's own or you can add specific programs. When I go on rs client or osbuddy I'm on my proxy. But when I try connecting the same proxy from tribot it cant connect. Is proxifier disabling tribot from connecting to it's proxy? Think I can just use looking glass with proxifer and not tribot's connected proxies? I used to could connect to tribot's proxies while using widecap. So what's the issue? Thanks
  5. After finally getting LG to work after much trouble, I have had huge trouble getting any scripts to work. They keep gltiching and bugging out, i.e keep moving mosue forward and back, or will walk around and around rather than speaking to the tutorial guide the merely walk ontop of them than talking tothem. i did tutorial island myself but in the quests i.e the cooks assistant it keeps picking more and more pots or won´t fight chickens etc. I thought it may be some problem with how resolution was or something but nothing works. Anyone knows what scripts works? Paid or free, or what can be done to resolve this? All i did is having the OSRS client open in the back ground windowed - and then the LG tribot client open, nothing else - and NO scripts works for me. Any way to resolve this?
  6. hi all, ive botted in the past using this a few years back on what is now rs3. ive recently brought a lenovo ideapad 305 that has windows 10 on and for some reason i cant use a bot, the file is downloaded as a zip file, ive extracted is using winrar but there is no launch icon for the bot or nothing like it to run a bot. ive searched for various apps and cant find anything, ive searched other peoples threads and no one has a answer. ive got java installed (latest version) i have no idea what to do can anybody help me please. would be apriciated if you took the time to read my issue thank you, any help welcome.
  7. Bottom Line Up Front: Learn how to create a batch file which deletes the corrupt file (hooks.dat) that causes this issue. The Issue at Hand: Every time I attempt to open a new OSRS instance on a particular computer*, the loader seems to freeze while loading the HX.class file (previously the HK.class file). Because of this, I have been unable to load more than one instance of OSRS. Mechanics of the Fix: As it turns out, the hooks.dat file becomes corrupted on my computer* after an instance of OSRS is loaded. Because of this, no new instances will properly load after the initial hooks.dat file has been created (which happens on the initial load). Once this file is deleted, any new instance of OSRS loads properly, thus the problem is solved. Automation of the Fix: Finding the file isn't so hard. For most people the file path will look like this: C:\Users\(enter username here)\AppData\Roaming\.tribot\settings. Hooks.dat lives in the settings folder. I am a proponent of efficiency, so opening the folder and going ALL THE WAY to the file to delete it every time I want to open a new instance of OSRS is aggravating to me. Because of this, I created a Batch File that does it for me. It has two lines of code: cd "C:\Users\(ENTER USERNAME HERE)\AppData\Roaming\.tribot\settings\"del hooks.datYou'd think I go to school for coding with this script, but I assure you, I don't. Here's how to implement the code: put that code into notepad Enter the appropriate username in the spot that says "Enter Username Here" Ensure that the path is correct (make sure it brings you to the folder with the Hooks.dat file) Save the file with a .bat ending instead of .txt (save as type "all files" for this to work properly) place the file in a convenient location to be used whenever a new instance of OSRS is loadedComplete! Thank you for reading my quick-fix. If have have any questions, critiques, compliments, or concerns, I would love to hear them! * = It should be noted that the computer on which the issues occur has particularly high security standards due to the network standards it operates on. My other machine does not have this problem, and it operates on a much more lenient network.
  8. I use several accounts to bot on and all of them work fine except for one. I log in the same way on each one but on that specific account when I log in, tribot closes that window. It doesnt matter if it is the first, second, or third account I log in. Any ideas?
  9. Hello, I have been botting on a VPS for a day now and everything went very smooth, until I started everything up again this morning. When I open tribot and select a proy it will take a long time for it to connect to the proxy, sometimes it will work eventually and sometimes I will get the message "connection time out." When I test the proxies with tribot on my own PC they connect instantly. So I do not think there is something wrong with the proxies, but that some setting on the VPS is preventing me to connect to the proxies. The VPS is running Windows Server 2012 Should any ports be opened or something like that?
  10. I am having trouble with the Master Thiever AIO. The normal settings work fine, however, when I attempt to use any custom settings the script stops as soon as it starts. Any suggestions? Thanks in advance!
  11. Theres a firewall prompt everytime i change world, not the client world switcher the runescape one, than when you log in the firewall prompt pops up
×
×
  • Create New...