Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Sell OSRS Gold

Aropupu

Premium Scripter
  • Content Count

    4,026
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    13
  • Feedback

    100%

Aropupu last won the day on May 10

Aropupu had the most liked content!

Community Reputation

617 Excellent

About Aropupu

  • Rank
    -

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Maybe just maybe you should tell me a bit more information then. You still haven't even told me where you are using the script (wilderness maybe?). I also assume you are using v2. The option to stop script when out of food affects only when you are out of food in bank I believe. Can make it work to stop when out of food when banking is disabled. - Send me your settings. You can get your settings by going to your .tribot folder and opening aAgility2_settings file in notepad. Then just copypaste all the text inside it here. > In Tribot 11 you can go to Settings --> View local scripts and then going a few folders back from there to get to the folder.
  2. I tested it and the script doesn't spam home teleport when it's down. Something is most likely different on your end. Are you on a different spell book? Or did this issue happen for you in death's office? Could be something wrong with that too. Also, if your death spawn point is not in Lumbridge you should be able to completely avoid the issue if your death spawn point is in lumbridge. Can look into blindly adding a second failsafe for whatever caused your issue but without any more information from you (debugs, settings, etc.) I might not catch your issue. EDIT: I updated an additional failsafe to home teleport, hopefully this will fix your issue. To update the script in Tribot 11 either use the refresh scripts button or restart tribot completely.
  3. No, based on your account name you get a profile that generates antiban delays for your account. I believe most scripts do the same either through ABC or through custom methods.
  4. By default the script uses them always. You can reduce it by using that setting if you enable it. When not using them, it uses default reaction delays that aren't as long based on your generated profile.
  5. I believe you need to enable Developer mode in Tribot settings for it to appear.
  6. Thank you for providing more information. Was able to reproduce the issue with silver bars. I updated a fix in the latest version of the script. In Tribot 11 to update a script you need to use the refresh button or just restart tribot completely.
  7. Seems to be working without any issues. Please do give more information. What are you smelting? Also send me full client debug and bot debug information after the issue happens. You can copypaste both by right-clicking on their tab and clicking Copy to Clipboard: > If you don't see debug loggers in Tribot 11, you have to open them first. There's a button to open them in the upper right corner.
  8. You can use lastv3 to start the script with the last saved settings. Arguments for v3 can always be found in the first post.
  9. Check the first post for more information on v3
  10. Can look into adding it since new teleports are not a big deal to add in v3. The chronicle seems to be a special case though since it has limited use based on wiki.
  11. It seems like that's happening because of an error you have made in the Motherlode placeholder item settings (custom ID). You didn't provide your settings so I don't exactly know what the error is but you can reset your settings by deleting your aMiner2_settings file and that will fix the issue as long as you don't make the error again. EDIT: It appears that specific setting is actually not working correctly for some reason. You can disable the custom placeholders and that should solve the issue until I fix it. EDIT 2: Custom placeholders should be fixed in the latest version of the script. Thank you for providing the debug. To update scripts in Tribot 11, either use the refresh button or restart tribot completely
  12. v3 doesn't have that option yet EDIT: Added that and some other settings in the latest update to v3 (General --> Worldhopping)
  13. If by configs you mean settings, please do provide the settings you are having an issue with. If the script "crashes" it will print out a message or an error in the client debug or bot debug, please provide both. - Send the settings you are having an issue with (start script with the settings so they get saved). You can get your settings by going to your .tribot folder and opening aMiner2_settings file in notepad. Then just copypaste all the text inside it here. > In Tribot 11 you can go to Settings --> View local scripts and then going a few folders back from there to get to the folder. - Tell me about your setup. What Tribot version are you using? Are you using looking glass? If you are, what client are you using? Are you using the script in resizable mode or fixed mode? - Send me full client debug and bot debug information after the issue happens. You can copypaste both by right-clicking on their tab and clicking Copy to Clipboard: > If you don't see debug loggers in Tribot 11, you have to open them first. There's a button to open them in the upper right corner.
×
×
  • Create New...