Jump to content

ejamesc

Registered
  • Content Count

    49
  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

Community Reputation

2 Neutral

About ejamesc

  • Rank
    New Botter
  1. ejamesc

    The Bot Panel Image

    Still nothing?
  2. ejamesc

    The Bot Panel Image

    Thank you, I will try this when I get home. It's the same on mobile would you know how to resolve the problem onow my mobile also? Samsumg Galaxy S6
  3. ejamesc

    The Bot Panel Image

    Hi, I am just getting back into botting and i remember you guy's were getting into the bot panel and I love the idea of it since I work 80 hours a week with no internet access during that time. When I go to view the picture it doesn't load even if i click refresh image. It's just a little image sign as if the image wasn't loaded. I am using google Chrome
  4. Are you still trying to farm this script? How are the banrates, I miss these profits so much. Running 13 accounts at once was sure as hell AMAZING money. The script pays for itself in less than 48 hours. BUT, there's that one thing... coming back to your computer and checking your prize possession and WAAAAABAM "YO MOTHA FUCKIN ACCT HAS BEEN DIZZ-AAAAAHHHHHBBBBLED." then you proceed to check then next bot and "YO MOTHA FUCKIN ACCT HAS BEEN DIZZ-AAAAAHHHHHBBBBLED." so on so fourth to where your lucky 3 accounts or so if you're lucky what fucked up over night due to bugs what made it thru the JMOD MANUEL BANS.
  5. If only it wasn't fake though lol, Top right "view trade /3 more options" I don't see any trade req's on screen O.o
  6. This script will never be safe to use again, Jagex is on it. They do weekly, if not multiple weekly sweeps of all bot scripts. I would lose 9 Abyss botters on the weekly to the point I've just given up on the script. I just tried a little farm on Iron ore had 16 accounts farming it for two days until jagex Perm Banned all 14/16 accounts all manually done as I could tell by "Script Ended times" all 6:11AM-7:15AM PST
  7. yep, you were suiciding it a little bit too much :/ script is flawless for me right now too, I lost 7 accounts on like monday all perms. I think Farming this script is done for :/ Jagex is winning so far They are able to somehow take 65% of my farm out on every bust they do ><
  8. ejamesc

    TRiBot Beta 7.52_0

    [18:32:25] USA Abyss Runecrafter: ----- Trip #180 -----[18:32:25] USA Abyss Runecrafter: Removed Obstacle at (3057, 4821, 0)[18:32:29] USA Abyss Runecrafter: Found Squeeze-through at (3060, 4830, 0)[18:32:29] USA Abyss Runecrafter: --------------------[18:34:15] USA Abyss Runecrafter: We are attempting to solve the Mysterious Old Man random.[18:34:25] USA Abyss Runecrafter: We successfully solved the Mysterious Old Man random.[18:34:26] USA Abyss Runecrafter: We are attempting to solve the Quiz random.[18:34:26] java.lang.NoClassDefFoundError: obf/dc[18:34:26] at obf.Rc.l(um:133)[18:34:26] at obf.Gd.l(nm:218)[18:34:26] at obf.Gd.run(nm:508)[18:34:26] at java.lang.Thread.run(Unknown Source)[18:34:26] Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: obf.dc[18:34:26] at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source)[18:34:26] at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source)[18:34:26] at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)[18:34:26] at java.net.URLClassLoader.findClass(Unknown Source)[18:34:26] at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)[18:34:26] at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Unknown Source)[18:34:26] at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)[18:34:26] ... 4 more Been running into a whole lot of Random Event Errors since the last Client update. Please correct me if i'm posting these bugs incorrect & in the incorrect place, I've done one in the "Client Bugs" section. [19:17:09] USA Abyss Runecrafter: Login Bot started![19:17:21] USA Abyss Runecrafter: Login Bot succeeded.[19:17:22] USA Abyss Runecrafter: We are attempting to solve the Quiz random.[19:17:22] java.lang.NoClassDefFoundError: obf/dc[19:17:22] at obf.Rc.l(um:133)[19:17:22] at obf.Gd.l(nm:218)[19:17:22] at obf.Gd.run(nm:508)[19:17:22] at java.lang.Thread.run(Unknown Source)[19:17:22] Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: obf.dc[19:17:22] at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source)[19:17:22] at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source)[19:17:22] at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)[19:17:22] at java.net.URLClassLoader.findClass(Unknown Source)[19:17:22] at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)[19:17:22] at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Unknown Source)[19:17:22] at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)[19:17:22] ... 4 more Got this On login of the last Error: Here are 2 more Random Errors: https://tribot.org/forums/index.php?/topic/21350-mysterious-old-man-random-error/ https://tribot.org/forums/index.php?/topic/21344-combat-random-error/
  9. ejamesc

    TRiBot Beta 7.52_0

    Thank you very much.
  10. ejamesc

    TRiBot Beta 7.52_0

    Still getting this error: [01:00:45] Starting client.[01:00:52] Downloading script 'USA Abyss Runecrafter'.[01:00:55] The maximum amount of instances for this script has been surpassed. Cannot run script. Four days without being able to bot my 13 Auths. Make something happen please, I've posted everywhere about this bug and I've talked to USA about it. He say's it's your problem not his. This is getting outrageous, I pay for my Auths they're not cheap. I pay for my Tribot VIP that is not cheap. I am able to Initiate two of my auth codes then I get this error. Post back if you're looking into it, i'm sick of waiting around for a god damn reply.
  11. ejamesc

    TRiBot Beta 7.51_0

    Still having this problem, please give me some feedback that you're even looking into it.
  12. ejamesc

    TRiBot Beta 7.51_0

    "The maximum amount of instances for this script has been surpassed" Using USA's Abyss Runner, getting this error after initiating two scripts. When I go to initiate the third+ script I get this error. I currently have more then 3 Instances added to my Account. Would be greatly appreciated if this would be fixed asap, time is money. ~Thanks,
  13. Are you using a Dedicated server/VPS. I had a talk with USA yesterday and he said there is only a few of us having this issue, which I do believe it's due to FPS lagg.
  14. Wow, I agree so much, USA PLEASE ADD A SAVE/LOAD BUTTON FOR SETTINGS! That would be greatly appreciated by many, Thanks.
×