Welcome to TRiBot Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

iFluffee

Moderator
  • Content count

    1,919
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    10
  • Feedback

    100%

Community Reputation

344 Excellent

6 Followers

About iFluffee

  • Rank
    I live on TRiBot

Personal

  • Sex
    Other

Recent Profile Visitors

4,181 profile views
  1. You have VIP, there are no VIP scripts though, which would explain that
  2. When you're trying to open what exactly?
  3. I post quite a bit, and I've never had that happen :/
  4. Check your firewall settings in Windows Firewall, see this post or post back if you need more instruction:
  5. As far as I know it should, yes You could always proxify a .jar, like OSBuddy, instead of FIrefox
  6. Can you post a picture of your bot/client debug in full?
  7. Try setting up your server with this guide:
  8. You must open TRiBot_Loader.jar with Java for it to work properly. The latest Java Development Kit (x86, 32 Bit version) is recommended for optimal use with TRiBot which can be downloaded from this link Java Development Kit Downloads. After that has been completed, try running this program to fix the .jar file associations and allow TRiBot to run with the latest java http://johann.loefflmann.net/en/software/jarfix/index.html Alternatively, follow the steps in this thread to manually associate the proper java version with .jar files, and as a result, enable TRiBot to run properly. [PC] How To: Open the TRiBot_Loader.JAR file w/ Java [Pics]
  9. I've noticed this, but that's just my anecdotal evidence and not at all a fact. But I think it depends on what you're botting and how bot-like it is!
  10. You can actually do it with a free domain! I have a tutorial written for it; I just didn't think interest was there!
  11. Did you enter the proxy details correctly? Did the proxy work on something outside TRiBot? For example, an internet browser?
  12. Try lowering your resolution, that may fix the issue!
  13. You have VIP
  14. Open OldSchool in a regular client (i.e. official client, OSBuddy, RuneLoader, etc.) then change your ingame screen size settings to fixed. Then restart TRiBot and the error should be gone! See the .gif below for instructions: