Welcome to TRiBot Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Arckos

Premium Scripter
  • Content count

    2,598
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    9
  • Feedback

    98%

Community Reputation

194 Excellent

1 Follower

About Arckos

  • Rank
    ɹoʇɐɹʇsᴉuᴉɯpɐ

Personal

  • Sex
    Other

Recent Profile Visitors

4,232 profile views
  1. Hiya, I've recently not been able to login to my tribot account for the past few months. I'm not sure if there is something wrong with the Draynor trees but you'e been refunded. Cheers.
  2. You don't need a 390 for CSGO
  3. What spell did you use for fighting the tree? I'm pretty sure it only uses fire strike
  4. It was for the challenge of learning how to make it solve the puzzle itself. What quest were you completing?
  5. Did that also fix your issue in catherby? Glad to hear it's working again.
  6. When I run the script, it seems to chop just fine. Has this happened more than once for you? When it does go to that chicken coop, does it ever walk back or what happens?
  7. Thanks for your feedback! I'll move an account there and see if I can recreate the issue you're having.
  8. @Bigjp Can you please tell me what triggers this issue?
  9. You just have to keep trying until it opens
  10. Description of the bug (be specific): The login bot is started, but never completes. It does not attempt to login and simply stays on the login screen. How often the bug occurs: Every time Triggers of the bug (if known): Starting a script Java version: JDK 1.8.0_31 (x32) Max Heap Size: 256 MB TRiBot client version: 3.019 Operating System: Windows 7 Script Name: Any script TRiBot Old-School or RS3: 07 Client Debug: [15:18:56] Login bot started. [15:18:56] Login Bot: Login... Bot Debug: Empty Screenshots (if any):
  11. What proof do you have of this working.
  12. Unfortunately, simply changing the grid to 5 x 5 did not yield great results. I left the solver running all night and it looks like it ended up crashing. I'm going to try and have it solve sections at a time as shown below and see if that will help at all.
  13. I haven't checked the docs lately so did not realize that function was added.
  14. Private scripts are allowed, you can request one here : https://tribot.org/forums/forum/38-requests/
  15. You want to check the game uptext to see if the item is selected. If it is, then click on the altar.