Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Sell OSRS Gold

nardo4game

Registered
  • Content Count

    63
  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    N/A

Community Reputation

0 Neutral

About nardo4game

  • Rank
    Botter

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Conspiracies** he might be the script writer trying to make a quick buck. (if they sell)
  2. hello, I just bought vip and i tried running your bot again. last night it was running fine with no problems and today i tried to do the same thing but instead of clicking on the NPC it would click in mini map where the NPC is to attack... it runs like a headless chicken.
  3. i deleted java and installed it again, also renewed my ip config and its working. Thanks
  4. Hello, I tried botting for the first time since like a month ago. I re-downloaded everything and tried to open client but nothing happens. please help
  5. I have tried multiple things just to get a script started and now this turned to just the whole client not loading for me. I am able to log in, separate screen with client debug shows everything perfect loads and even see the "green" words and poof.... nothing happens. After Spamming the log in screen to Log in, I am able to get in. here is what my debug is,
  6. Hey I'm having problems with Log-in, running a script and botting overall.
  7. Hello, I thought i had fixed the problem but the problem persist. I can spam click and the script will show up but then it will crash after a few minutes. I have deleted OSRS and RS3 clients, Deleted my .tribot folder and installed it again. I am not sure as to what to do now.. i havent been able to bot properly for the past 3-4 days. PLEASE HELP!!!
  8. nardo4game

    Selling 25M via PP

    ill buy how much per gp?
  9. Yes i did both, i did a couple more things and it seems like it is working, Everything started when i tried a new thieving script. I figured i would deactivate those scripts to see if anything changed. ( i would see the scripts inside of the script folder, but would disappear if i closed it out and opened again) So instead of opening new client i clicked " new client advanced " and script started working. ill close it out and try it again. but idk what it was
  10. Back to the same problem.. not sure as to what i should do.
  11. I just deleted and im going to try again. Thanks
  12. This appears when im trying to start a script. I can log in and play using the client, but i cant run any bots
×
×
  • Create New...