Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

pizzabruh

Registered
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

Community Reputation

1 Neutral

About pizzabruh

  • Rank
    New Botter

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. all 3 of my runecrafters got banned. was taking "Sleeping breaks" approx 6 hours a day on each, and also had them breaking every 2 hours for 15-30mins + one was a main with all stats approx 30+ at approx 80-90 combat - got banned at 73 RC and other 2 were noobs that i grinded to low combat just to runecraft. - one got banned at 54 RC and the other got banned at like 41 RC before it got too nats. NOTE - i used construction bot on the 2 noob runecrafters, but only from 33-47 which only took about 35 minutes + i baby sitted the construction bot. Was using looking glass for the last 2 days, and manually choosing the world select when it would get stuck. thinking it would sort of act like a break. not sure if this had anything to do with it or not, but yeah all 3 perm banned RIP PS i've been botting since PRE EOC and i believe i am fairly smart when i bot, and take higher than average precautions, i just forgot my old tribot account from 2013 lol.
  2. Looks good! Do these servers come with Looking Glass ready to use? or will i have to install the earlier version of JDK and do the process all over again on the vps? keen to try these.
  3. lol so i was a bit silly and forgot to untick "remember username" But i still get the problem where it just sits at the world select screen. [15:05:18] we detected the pker: zhaugzz by smart pk detection [15:05:23] hopping to world 41 [15:06:24] failed to switch worlds [15:06:25] Enabled all randoms. [15:06:28] Login bot started. [15:06:29] Login Bot: Login... (Login bot started when it was still on world select and just sat there, will log in fine if i choose a world for it.)
  4. lol so i was a bit silly and forgot to untick "remember username" But i still get the problem where it just sits at the world select screen. [15:05:18] we detected the pker: zhaugzz by smart pk detection [15:05:23] hopping to world 41 [15:06:24] failed to switch worlds [15:06:25] Enabled all randoms. [15:06:28] Login bot started. [15:06:29] Login Bot: Login... (Login bot started when it was still on world select and just sat there, will log in fine if i choose a world for it.)
  5. Great script! Haven't had an issue until i started using Looking Glass. Now that i have started using Looking Glass (Im not sure if it is your scripts fault, tribots fault or the account managers fault) but the Login Bot seems to be failing miserably. I have a mad a post in the Bot help section, but if anybody can shed light on how to fix this LogIn Bot issue while using LOoking Glass that would be amazing Hi guys, Have just recently started using Looking Glass while botting. i Followed the tutorial for noobs and got looking glass set up perfectly. Everytime the login bot has to work, it takes a lot longer than usual, and for some reason it puts in a much longer password than what is in my account Manager. Nothing important in the Debugs but here they are. "Client Debug" - [12:45:05] we detected the pker: Triucudu because he is in our blacklist [12:45:10] hopping to world 47 [12:46:12] failed to switch worlds [12:46:16] Login bot started. [12:46:16] Login Bot: Login... [12:46:42] Screenshot successfully taken! [12:46:42] Script Ended: ExRuneCrafter Monthly. "Bot Debug" - [07:16:33] at scripts.exrunecrafter.qb.J(Methods.java:147) [07:16:33] at scripts.exrunecrafter.a.fi.J(Abyss.java:1053) [07:16:33] at scripts.exrunecrafter.ExRunecraft.run(ExRunecraft.java:397) [07:16:33] at java.lang.Thread.run(Thread.java:745) [07:21:55] Loading runescape world list [07:22:46] Pker black list sucessfully loaded, added 87863 users [12:41:22] Loading runescape world list [12:42:14] Pker black list sucessfully loaded, added 87896 users I also find that when running 3 + Bots with Looking Glass she gets a bit laggy. but i think this is due to having the OSBuddy clients open aswell. My main concern is the Login Bot sitting on the select world screen for multiple minutes, and then failing to enter the correct password. Screenshot - Unfortunately i dont have a screenshot as i dont feel one would help this situation pls help SOS <3
  6. Hi guys, Have just recently started using Looking Glass while botting. i Followed the tutorial for noobs and got looking glass set up perfectly. Everytime the login bot has to work, it takes a lot longer than usual, and for some reason it puts in a much longer password than what is in my account Manager. Nothing important in the Debugs but here they are. "Client Debug" - [12:45:05] we detected the pker: Triucudu because he is in our blacklist [12:45:10] hopping to world 47 [12:46:12] failed to switch worlds [12:46:16] Login bot started. [12:46:16] Login Bot: Login... [12:46:42] Screenshot successfully taken! [12:46:42] Script Ended: ExRuneCrafter Monthly. "Bot Debug" - [07:16:33] at scripts.exrunecrafter.qb.J(Methods.java:147) [07:16:33] at scripts.exrunecrafter.a.fi.J(Abyss.java:1053) [07:16:33] at scripts.exrunecrafter.ExRunecraft.run(ExRunecraft.java:397) [07:16:33] at java.lang.Thread.run(Thread.java:745) [07:21:55] Loading runescape world list [07:22:46] Pker black list sucessfully loaded, added 87863 users [12:41:22] Loading runescape world list [12:42:14] Pker black list sucessfully loaded, added 87896 users I also find that when running 3 + Bots with Looking Glass she gets a bit laggy. but i think this is due to having the OSBuddy clients open aswell. My main concern is the Login Bot sitting on the select world screen for multiple minutes, and then failing to enter the correct password. Screenshot - Unfortunately i dont have a screenshot as i dont feel one would help this situation pls help SOS <3
  7. Hi , i am having trouble getting Tribot to work on my microsoft surface pro 4. I have installed java JDK and when i open tribot it is literally about 1/6th the size of what runescape would open on say OSbuddy. i have no issues with tribot on my desktop.
  8. Hey mate, definetly had the on island button checked as was using the script all day , and then checked it and it was clicking the minimap in the same spot repeitively, same when i restarted the script. anyways when i tried script the following afternoon it worked fine. could of been a small glitch im not sure, but i tried basic troubleshooting and couldnt fix it, hence why i posted
  9. Have been running the script all day but now it seems to be glitching out. i am on the island and no matter what custom spot i choose it keeps click on the mini map walking it to the edge of the island There is no errors coming up in the bottom of the client either
  10. Good to hear, is it advised not to use the script until then?
  11. any news on the april update?
×
×
  • Create New...