Welcome to TRiBot Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

waffletastic

Registered
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

Community Reputation

3 Neutral

About waffletastic

  • Rank
    New Botter
  1. @AlphaDog Thanks for the support, looking forward to an update
  2. @AlphaDog the bug only happens when you try and use the banker while you are further than one square away from the booth. I think you could just change the square that you path to in the bank so that you end up no more than one square away from the bank and it would solve the issue.
  3. @AlphaDogOne thing I noticed alpha: banking has been broken if you click on bankers for a very very long time: https://www.reddit.com/r/2007scape/comments/3sjius/fix_bankers_please/ In some locations (lumbridge specifically) the character will run all the way to the back side of the banking building because it's trying to use the banker instead of the bank booth. Sometimes it eventually gets it right but sometimes it will get stuck in an infinite loop trying to talk to the banker that it can never reach.
  4. Hey Alpha, I was using your trial, thinking about buying. I can't get the script to run. As soon as it starts, it throws these java errors at me: [20:04:41] Login bot succeeded. [20:04:41] java.lang.NullPointerException [20:04:41] at scripts.alphascripts.utilities.b.q.C(ABCHelperUtil.java:69) [20:04:41] at scripts.alphascripts.utilities.walking.n.run(Walker.java:75) [20:04:41] at scripts.alphascripts.b.q.C(Employer.java:44) [20:04:41] at scripts.alphascripts.b.q.C(Employer.java:42) [20:04:41] at scripts.alphascripts.b.q.C(Employer.java:32) [20:04:41] at scripts.crafter.AlphaCrafter.run(AlphaCrafter.java:121) [20:04:41] at java.lang.Thread.run(Unknown Source) [20:05:01] Script Ended: AlphaCrafter Pro. I am spinning at lumbridge. The script just withdraws flax and then errors. any help would be appreciated, thanks.
  5. Having this exact issue and I have VIP.
  6. Xmouse_data-349440-1471558563116.dat