Welcome to TRiBot Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

gainzcarr

Registered
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

Community Reputation

0 Neutral

About gainzcarr

  • Rank
    New Botter
  1. Thanks for the fast replys, i've just removed it from the firewall and it's fixed the problem! thank you very much both! :-)!!
  2. Hey mate, i'm new to botting and recently purchased your bot "tri pest control pro" but whenever i click "start script" it just says "downloading script "tri pest control pro" and then nothing happens, i thought perhaps it was a client problem so i tried running another script and it worked fine, any ideas? :-) 

  3. i have tried restarting, thank you i'll contact him :-)
  4. Hello! :-) i'm new to the botting community and i purchased a premium bot for 10 credits, i go onto tribot and click "start script" and select the script i wish to use, then once selected the script says "downloading script "tri pest control bot". and then nothing else happens, i downloaded a free script and tested it to see if it would run and it runs fine, any ideas? :-)