Welcome to TRiBot Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback


Community Reputation

0 Neutral

About noobcube

  • Rank
    New Botter
  1. I bought the script and have it in tribot, but when i run it, it downloads and asks to link to photobucket and then an ip address. I allowed the photo bucket and it no longer asks for the link with the ip address. But afterwards it does nothing. I doesn't even show I'm running a script. Please help.
  2. Never mind. I found a thread that mentioned my particular antivirus software scrambles the loader and need to adjust the exceptions. all is well.
  3. Please Help. I cant seem to get the loader to run. I use the "open with" and select every java sub application available. I have W 8.1 and have used such a vast amount of different Java versions that I sure I'm doing something wrong. my friend(W 7) began and started botting in under 10 minutes, he didnt have any of the problems i'm having. I'm getting the "error-could not find or load main class" in the command prompt after trying to run tribot with java platform binary. If I use the web launcher, I get this. JNLParseException[ Could not parse launch file. Error at line 1.]at com.sun.javaws.jnl.XMLFormat.parse(Unknown Source)at com.sun.javaws.jnl.LaunchDescFactory.buildDescriptor(Unknown Source)at com.sun.javaws.jnl.LaunchDescFactory.buildDescriptor(Unknown Source)at com.sun.javaws.Main.launchApp(Unknown Source)at com.sun.javaws.Main.continueInSecureThread(Unknown Source)at com.sun.javaws.Main.access$000(Unknown Source)at com.sun.javaws.Main$1.run(Unknown Source)at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)Caused by: org.xml.sax.SAXParseException; lineNumber: 1; columnNumber: 1; Content is not allowed in prolog.at com.sun.org.apache.xerces.internal.util.ErrorHandlerWrapper.createSAXParseException(ErrorHandlerWrapper.java:203)at com.sun.org.apache.xerces.internal.util.ErrorHandlerWrapper.fatalError(ErrorHandlerWrapper.java:177)at com.sun.org.apache.xerces.internal.impl.XMLErrorReporter.reportError(XMLErrorReporter.java:400)at com.sun.org.apache.xerces.internal.impl.XMLErrorReporter.reportError(XMLErrorReporter.java:327)at com.sun.org.apache.xerces.internal.impl.XMLScanner.reportFatalError(XMLScanner.java:1437)at com.sun.org.apache.xerces.internal.impl.XMLDocumentScannerImpl$PrologDriver.next(XMLDocumentScannerImpl.java:999)at com.sun.org.apache.xerces.internal.impl.XMLDocumentScannerImpl.next(XMLDocumentScannerImpl.java:606)at com.sun.org.apache.xerces.internal.impl.XMLDocumentFragmentScannerImpl.scanDocument(XMLDocumentFragmentScannerImpl.java:510)at com.sun.org.apache.xerces.internal.parsers.XML11Configuration.parse(XML11Configuration.java:848)at com.sun.org.apache.xerces.internal.parsers.XML11Configuration.parse(XML11Configuration.java:777)at com.sun.org.apache.xerces.internal.parsers.XMLParser.parse(XMLParser.java:141)at com.sun.org.apache.xerces.internal.parsers.AbstractSAXParser.parse(AbstractSAXParser.java:1213)at com.sun.org.apache.xerces.internal.jaxp.SAXParserImpl$JAXPSAXParser.parse(SAXParserImpl.java:643)at com.sun.org.apache.xerces.internal.jaxp.SAXParserImpl.parse(SAXParserImpl.java:327)at com.sun.deploy.xml.XMLParser.parse(Unknown Source)... 8 more I've downloaded about 6 different versions of java(7 through 8) along with a new loader and caches, and deleted them as they failed. I also don't have any appdata.tribot, I know i'm supposed to have it but I dont have that. I'll say I'm rather ignorant on this subject.