Welcome to TRiBot Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

slipper14

Registered
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

Community Reputation

0 Neutral

About slipper14

  • Rank
    New Botter

Recent Profile Visitors

407 profile views
  1. Explain how, I have 90/90, use ahrims/arma swap, serp helm, pretty much max gear except no arcane sigil, and I am dying 2-3 times per hour, I just watched it die 3 times in a row to the dumbest of things, slow prayer swaps, standing in poison, wrong phases.
  2. If its okay I am just going to link my post i made about this exact problem, it has pictures at the top! Thanks so much for helping! https://tribot.org/forums/topic/61260-tribot-loader-not-loading-client-and-giving-java-error/ EDIT: In case you don't want to check out the post, here is the main picture http://imgur.com/T8uqBjA . Java 7 lets me login then tells me I need to upgrade java 8, when I upgrade to java 8 it crashes before it lets me log in. It is opening with binary platform, so I have no idea why its not working for specifically java 8, but things like osbuddy that are also jars still work.
  3. please tell me exactly how you fixed this, having literally the exact same problem
  4. If anyone has time tonight or tomorrow I will be on skype, I really need help and my paid scripts are running out of time and I have googled everything I could think of. Skype name slipper142 , I will be gone for the next two hours then be on for most of today and tomorrow. I would love any help, really at a loss for what to do. EDIT: If someone adds me and helps me solve it in the next 12 hours either via skype or the forums, i'll send you 10$ paypal - Stated at 9:50 PM Central time
  5. Yea, I can open osbuddy which is a executable jar file with every version of java I have tried, but none of them work for tribot.
  6. Describe the problem: Whenever I try to run TRiBot_Loader.jar, it tells me Java™ Platform SE Binary is not responding. Operating system (Mac OSX, Windows 7, etc): Windows 10 Was it working at an earlier time? (Yes/No): Yes If yes: Approximately when was it working last?: Two days What changed?: Nothing I can think of What steps can be taken to replicate the issue?: It happens 100% of the time Screenshots (if relevant): http://imgur.com/T8uqBjA Bot/Client debug (if relevant): What steps have been taken by you/others in an attempt to solve the problem?: Factory reset of laptop, change of operating system, many attempts at running different versions of java. Whenever I run java 7 it actually opens to the log in, but when I log in it tells me I need to upgrade, so this only seems to happen with java 8. Additional information (Provide as much as you can): Currently using JRE-8u72-64bit Java, when trying to open in command prompt I was getting error message "Could not open/create prefs.............) http://imgur.com/xz08nVb . Once I created a Prefs in my JavaSoft through Regedit, I get this http://imgur.com/gMOKJ21 . I have had this issue for a few days and worked on it for hours. I don't know if its something obvious. I have tried every version of java I could find, and java 7 seemed to work at least to let me log in, but then said I needed 8, whenever I used 8 I never even got to the log in screen. I am really looking to get this resolved.
  7. Describe the problem: Whenever I try to run TRiBot_Loader.jar, it tells me Java™ Platform SE Binary is not responding. Operating system (Mac OSX, Windows 7, etc): Windows 10 Was it working at an earlier time? (Yes/No): Yes If yes: Approximately when was it working last?: Two days What changed?: Nothing I can think of What steps can be taken to replicate the issue?: It happens 100% of the time Screenshots (if relevant): http://imgur.com/T8uqBjA Bot/Client debug (if relevant): What steps have been taken by you/others in an attempt to solve the problem?: Factory reset of laptop, change of operating system, many attempts at running different versions of java. Whenever I run java 7 it actually opens to the log in, but when I log in it tells me I need to upgrade, so this only seems to happen with java 8. Additional information (Provide as much as you can): Currently using JRE-8u72-64bit Java, when trying to open in command prompt I was getting error message "Could not open/create prefs.............) http://imgur.com/xz08nVb . Once I created a Prefs in my JavaSoft through Regedit, I get this http://imgur.com/gMOKJ21 . I have had this issue for a few days and worked on it for hours. I don't know if its something obvious. I have tried every version of java I could find, and java 7 seemed to work at least to let me log in, but then said I needed 8, whenever I used 8 I never even got to the log in screen. I am really looking to get this resolved.
  8. Describe the problem: Whenever I try to run TRiBot_Loader.jar, it tells me Java Platform SE Binary is not responding. Operating system (Mac OSX, Windows 7, etc): Windows 10 Was it working at an earlier time? (Yes/No): Yes If yes: Approximately when was it working last?: Two days What changed?: Nothing I can think of What steps can be taken to replicate the issue?: It happens 100% of the time Screenshots (if relevant): http://imgur.com/T8uqBjA Bot/Client debug (if relevant): What steps have been taken by you/others in an attempt to solve the problem?: Factory reset of laptop, change of operating system, many attempts at running different versions of java. Whenever I run java 7 it actually opens to the log in, but when I log in it tells me I need to upgrade, so this only seems to happen with java 8. Additional information (Provide as much as you can): Currently using JRE-8u72-64bit Java, when trying to open in command prompt I was getting error message "Could not open/create prefs.............) http://imgur.com/xz08nVb . Once I created a Prefs in my JavaSoft through Regedit, I get this http://imgur.com/gMOKJ21 . I have had this issue for a few days and worked on it for hours. I don't know if its something obvious. I have tried every version of java I could find, and java 7 seemed to work at least to let me log in, but then said I needed 8, whenever I used 8 I never even got to the log in screen. I am really looking to get this resolved.
  9. Thanks, but tried that a few times with no luck.
  10. Tribot was working well for me earlier today but after I had to restart my computer it is constantly crashing with the error message "Java Platform SE binary is not responding". I have java installed and even uninstalled and installed various different versions but none of them work. This happens every single time I try to execute the TRiBot_Loader jar file, I never even get to the actual tribot client with log in or anything. I can provide screenshots but I doubt they will be useful, any ideas? EDIT http://imgur.com/T8uqBjA Screenshot update, whenever I command prompt to open it, the command prompt just sits there blank while I still get the error, not sure if this helps. EDIT2 Did a completely fresh install of windows 8, still not working, no idea what the problem is and getting the same error I did last time, running out of ideas. Would be overjoyed if someone was willing to message/skype me to help figure this out. EDIT: If someone adds me and helps me solve it in the next 12 hours either via skype or the forums, i'll send you 10$ paypal - Stated at 9:50 PM Central time