Welcome to TRiBot Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

depern

Registered
  • Content count

    19
  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

Community Reputation

0 Neutral

About depern

  • Rank
    New Botter

Recent Profile Visitors

333 profile views
  1. Bought 7 credits at 1.2m ea, fast and easy! I recommend. Thanks a lot.
  2. Buying 7 credits ASAP skype: welikepeanuts
  3. Worst anti-ban i've ever seen, worst than free bots... Got banned on 2 accounts within 7 hrs.
  4. It's most likely from the update on oldschool runescape today. The script I use, worked perfect yesterday, just doesnt work today.
  5. Why isn't this bot working right now? i've paid for 1 month, and still have 2 weeks left.. hasnt been working for the past week.. Lost like 5 days of botting. I turn on the bot, it moves the camera for 1 second, then turns off.
  6. I start up USA Agility on looking glass, and it moves camera for 1 second, then after 3 seconds the bot turns off. I've tried every single agility rooftop location, none of them are seeming to work. Please help... I spent 10$ on it and it's not even working. Below is what it is saying. Please help me fix this!
  7. The USA agility script hasn't been working for 2 days, idk if its me.. but i start the script and it moves the camera after 1 second it stops.
  8. Earlier I bought 7.00 credits. After I bought them it told me i had 7 credits. So I bought VIP which is 6.50 credits, So now I have .5 credits, and still havent recieved my vip.