Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Sell OSRS Gold

shroomrock

Registered
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

Community Reputation

0 Neutral

About shroomrock

  • Rank
    New Botter

Recent Profile Visitors

312 profile views
  1. let me see if i can log into my other account 1 sec
  2. If i wanted to use the one im currently on, would my scripts be transferred? I had no clue i had 2 accounts
  3. I was wondering what was wrong with my client because when i went to start script, there was no scripts available to start there. But now i realize that All my scripts just simply are gone. Why is that? I had a lot of scripts that i paid for, and theyre all gone. I just purchased the zulrah helper script like 3 weeks ago and that as well as all my past paid for and free scripts are just gone from my account without a trace. Why is that?
  4. BUMP Can anybody tell me whats wrong please? I'm trying to run my zulrah h elper bot and it just wont work.....
  5. Where it says "only load local scripts" ? that is turned off and still nothing
  6. this is what it looks like when i try to run a script
  7. i tried deleting tribot and redownloading and that didnt work either
  8. how would i fix that?
  9. I'm trying to run my zulrah helper script, but when i go to start script in my client, it just says *scripts. But there was no scripts to click on or start. How do I fix this?
  10. For some reason the past few months. maybe like once a month my password gets reset to something unknown, wont let me log into forums or my bot client. And i know that its my password getting reset because i have my password for tribot saved on my google chrome account so that whenever i go to login to the forums my username and password are already entered into their spots and all i have to do is press login. Well the other times this happened, while frustrating, it still wasnt hard to fix because i would just file a lost password recovery. But this time for some reason i am not receiving and emails from tribot when i send in the request. I've sent in many and none of the emails ever show up. Please help me fix this somebody because i cant login in to my bot client and use my paid for bots until i fix my password.
  11. For some reason the past few months. maybe like once a month my password gets reset to something unknown, wont let me log into forums or my bot client. And i know that its my password getting reset because i have my password for tribot saved on my google chrome account so that whenever i go to login to the forums my username and password are already entered into their spots and all i have to do is press login. Well the other times this happened, while frustrating, it still wasnt hard to fix because i would just file a lost password recovery. But this time for some reason i am not receiving and emails from tribot when i send in the request. I've sent in many and none of the emails ever show up. Please help me fix this somebody because i cant login in to my bot client and use my paid for bots until i fix my password.
×
×
  • Create New...