Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

WeDontSpeakAmericano

Registered
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

Community Reputation

0 Neutral

About WeDontSpeakAmericano

  • Rank
    New Botter
  1. WeDontSpeakAmericano

    Scripts Aren't Working

    Problem Solved: Found the file that needed to be deleted and now my scripts work. Type in appdata> enter > .tribot > settings > hooks.dat. and delete .hooksdat for a quicker way into the folder: load tribot, click file, click view local scripts folder(it should take you into your documents), move to the .tribot folder and click settings, delete .hooksdat and reload tribot. It should update itself and the scripts should work again.
  2. WeDontSpeakAmericano

    Scripts Aren't Working

    Ever since Deadman mode came out for OSRS, my scripts haven't been working. I try to run a the hunter script called aHunter and in the client bug it says "you dont have the required hunting equipment in your inventory!" when i do have the equipment. I tried running another hunter script called xHunter and had a similar issue. The bot would load, but wouldn't work as if there was no script. I don't understand the problem why these scripts won't work. However, I found a message in the Bot Debug section saying "Could not load human mouse data. Reason: Human mouse data ecryption key not found." Could this be the reason the scripts aren't working? I've also seen other solutions about deleting some file, where do i locate this file?
  3. WeDontSpeakAmericano

    scrpts not working

    Where do I find it on windows 10? Where do I find this exactly? Problem solved: found the folder and now my scripts work, thanks.
  4. WeDontSpeakAmericano

    TRibot_Launcher.jar won't open

    Thanks for replying with a solution, but I've done all that. I've set up Javaw as default program and tried to open the tribot launcher, but nothing happens. I don't know why this is happening. I right click open the launcher because Jawaw is already defaulted and nothing happens.
  5. WeDontSpeakAmericano

    TRibot_Launcher.jar won't open

    I have the current Java download and I try to download tribot from the homepage (tribot.org) and it doesn't open. I've constantly deleted any saved Java files and tribot launcher files, and redownloaded them, but tribot still won't launch. I've tried manually opening the tribot launcher with Java by using the file Javaw (supposedly the program to open .jar files) located in this section --->Java\jre1.8.0_60\bin<--- but nothing happens. I'm using Windows 8.1, I don't know why it wouldn't open the program automatically. I also don't know how to set up Java as the default program to open the tribot launcher.
×