Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

warfront1

Premium Scripter
  • Content Count

    1,858
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7
  • Feedback

    100%

warfront1 last won the day on August 11 2019

warfront1 had the most liked content!

Community Reputation

303 Excellent

4 Followers

About warfront1

  • Rank
    TRiBot Nerd

Recent Profile Visitors

6,463 profile views
  1. Yes you would need to trade over GP, and noted essence. @olstan Essentially instead of the bot running, you would perform the Master bot's actions manually... Warfront1
  2. Yes check it out here https://tribot.org/repository/index.php/script/id/245 @haantje94 @kyesbots Pick up a copy of the abyssal book from the mage within the center of the abyss this will fix your issues. Also please take a look at our FAQ's Warfront1
  3. V1.017 Released: - Fixed issue with Glory Teleport Via Abyss Method I've hotfixed this issue for now, keep me posted on if any issue persist. @camarad @frogspawn49 Warfront1
  4. I'd recommend running Airs/Earths to 14, then doing Fire Runes via Castle Wars Dueling Rings. At 23 you can jump on the huge XP of lava's, and keep moving up from there. All methods suggested the script supports. Warfront1
  5. No sorry, there is no support for mud runes at the moment. What method did you have in mind? I've actually yet to receive the request for the feature. Be sure to check out Lava's though, if your looking for combinations runes. Warfront1
  6. If you check the bot and client debug it will tell you what is going wrong, and how to fix it. Also when you start the script it gives you a little description at the top for some general things. In any case, the bot will tell you everything that needs to be changed/setup. I would just recommend watching a general ZMI guide on youtube, on how ZMI works. Then just head to the location, and start the script. It will handle the rest. Warfront1
  7. Thanks for the report, I have linked the problem to a TRiBot Client Bug. You can follow the report ticket here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/TRiBot-Issues/issues/295 Simply enable shift click in the controls menu to bypass this bug until a TRiBoT client dev can fix this issue. In addition I have pushed out a small hotfix for Auto Runecrafter Elite. There was an issue with the detection of bank fillers for the fast deposit method at ZMI. Patch is live. @goldbros Enjoy, Warfront1
  8. We were able to sort @ndacosta issues. The freezing was able to be resolved by setting the client into lite mode. Warfront1
  9. V1.016 Release: - Fixes a bug in the selected item failsafe, the script was detecting that an item was selected and causing erratic clicking. - Impacted Scripts: Abyss (all methods, few actions), ZMI (ladder) Please monitor if you are using any of the two methods above. The fix should alleviate some of the crazy miss clicking. Warfront1
  10. To all customers having issues, please attempt to clear your hooks: https://tribot.org/forums/topic/52934-tutorial-how-to-delete-hooksdat/ There is a good chance this step alone will fix a lot of unwanted behavior. I was able to get rick558 sorted last week via a PM. I have a takeaway of adding some leniency to the tiara detection, as it was causing him some issues on the lava method. If anyone else is having a similar issue please let me know, so I can escalate the priority. ZMI is fully working, and has been since release last year. There is a know issue the ladder that I have just pushed out a patch for that should alleviate some of the miss clicking (release notes at bottom of this post) @ndacosta @frz @Prenix1 and @WannaBot Please attempt to clear your Hooks, using the link in the beginning of this post. I hope the issues have been worked out for you at this point. If not please attempt to send over the bot and client debug (via right click copy and paste), and a screenshot to help the debugging process. The goal is that I can have a reproducible way on my end to re-create the bug you are experiencing, so I can debug and fix it. Warfront1
  11. Sure does, just set up as if you were going to do a normal lava run, and it should take it from there. The bot and client debug will let you know if anything is off, or needs to be changed. Alternatively you can just start the bot, and it will tell you what is wrong/needs to be altered. Warfront1
  12. If you could provide more information, I could attempt to assist you, or contact me on discord and we can solve the issue over a chat there. Without any information, I would be interested in your java version, making sure you have an up to date version of java 8, and also your operating system. Beyond that check out the FAQ's on page one of the thread and run through the most common issues resolutions there. Warfront1
  13. Make sure to have at-least 50 or so of the all the runes required to cast the lunar repair spell. Even if you have a staff that satisfies the conditions of the runes, you must have some in your bank regardless. If that doesn't work please clear your hooks.dat https://tribot.org/forums/topic/52934-tutorial-how-to-delete-hooksdat/ Warfront1
  14. Currently it does not sorry. The path is actually generated every time, the locations (point a - b) is always pretty similar, so it may look that way. I am interested in the second issue. Have you attempt to clear your hooks.dat Sure, there is already a free trial https://tribot.org/repository/index.php/script/id/245 In addition I just helped out a customer via discord who was having issues with lava's and ZMI. The source of most of his issues was due to his hooks.dat file being corrupted. Please visit the guide above, in order to delete if you are noticing the script operating oddly. In addition on the ZMI method be sure to have your default rune deposit method set up for AIRs. Also, we noted that the issues with accessing the ladder to go into the ZMI cave are on going. I am hoping to look into this and optimize it this weekend. Thanks, Warfront1
×
×
  • Create New...