Welcome to TRiBot Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

digbicks69

Registered
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

Community Reputation

1 Neutral

About digbicks69

  • Rank
    New Botter
  1. Thanks! I didn't even think about that.
  2. I've been wanting to get into script writing for a bit and finally made the push to get everything setup. I've downloaded the latest SDK/JDK and IntelliJ version. I'm able to get everything configured and working inside IntelliJ, I just can't get my scripts to show up inside the TriBot Client. I have the ScriptManifest filled out and have TriBot set to only load local scripts. The scripts are set to save into c:\users\user\appdata\roaming\.tribot\bin\scripts. As of now, I have the script as a .java and .class file inside this folder and I'm still unable to see the script in the "run script" prompt in TriBot. Any help is appreciated. Attached are screenshots.
  3. Name of Script: Tau Grand Exchange Script Version: The newest most likely TRiBot Version: 9.230_6 Java Version: JDK 1.8.0_60 Operating System: Windows 10 Using Looking Glass (y/n): N Using VPS (y/n): N Using Tabs (y/n): N Bot Debug (Pastebin ONLY): http://pastebin.com/51kFcqQV Client Debug (Pastebin ONLY): http://pastebin.com/r0HfPDEa Stack Traces (Do at least 4 times, Pastebin ONLY): all it says is Script Stack Trace: script ended GUI Setup Screenshots (Only if relevant, Imgur ONLY): nope Other Screenshots (Only if relevant, Imgur ONLY): nope Detailed Description of Bug: Click start script, select script and username, download script, Java exceptions are thrown everywhere.