Welcome to TRiBot Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback


Community Reputation

2 Neutral

About tumim

  • Rank

Recent Profile Visitors

521 profile views
  1. Have same issue. After the breaks, when banking, the character cant find the items while there are a lot of them in the bank - and stop the script or doing else step of the script. Please @TRiLeZ fix or advice. Thanks in advance. Reload Tribot/client does not help. Using Java 8.40x32 with LG.
  2. Have same issue with LG. The character cant click to "Existing user" button after the break and stuck until manually click on it. Randomly cleaning all breaks and creating the new ones helps, but only for current opened Tribot window. After re-opening the Tribot - the issue is same.
  3. After the latest update I have an issue with Tribot+LG. It seems that bots start to works not properly and every second of running Tribot+LG I have at "Client debug" window the following data: 15:29:56] at java.lang.Thread.run(Thread.java:745) [15:29:57] java.lang.ClassCastException: obf.on cannot be cast to java.lang.Iterable [15:29:57] at org.tribot.api2007.types.RSCharacter.uo(so:429) [15:29:57] at org.tribot.api2007.types.RSCharacter.isInCombat(so:528) [15:29:57] at obf.qe.DE(dj:132) [15:29:57] at obf.ug.ce(pi:216) [15:29:57] at obf.ug.Df(pi:318) [15:29:57] at obf.ug.run(pi:314) [15:29:57] at java.lang.Thread.run(Thread.java:745) Also at "Bot debug" window after start appear the following data: [15:26:19] TRiBot Release 9.303_5 loaded. (1.8.0_92:C:\Program Files (x86)\Java\jdk1.8.0_92\jre) [15:26:19] Loading human mouse movement data. [15:26:21] Successfully loaded human mouse data. [15:27:01] Exception in thread "TRiBot Antiban Thread" [15:27:01] java.lang.ClassCastException: obf.on cannot be cast to java.lang.Iterable [15:27:01] at org.tribot.api2007.types.RSCharacter.uo(so:429) [15:27:01] at org.tribot.api2007.types.RSCharacter.isInCombat(so:528) [15:27:01] at obf.tF.run(ef:489) [15:27:01] at java.lang.Thread.run(Thread.java:745) The character is banking during this issue. Please @TRiLeZ fix or advice. Thanks in advance.
  4. Resolved, thanks.
  5. Description of the bug (be specific): During the script, unexpectedly get an error with script end after that. Hope @TRiLeZ look into that issue. Thanks in advance. How often the bug occurs: Every few hours. Triggers of the bug (if known): Java version: Version 8 Update 91 Max Heap Size: 1024 TRiBot client version: TRiBot Release 9.303_1 Looking Glass (yes/no): Yes Operating System: Win 7 Script Name: TRiBot Old-School or RS3: OSRS [17:14:10] java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: 0 [17:14:10] at scripts.api.mb.d(GeneralUtils.java:1510) [17:14:10] at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)
  6. Edited, thanks. It means, that should be big LG testing before the update, using the scripts from different premium scripters.
  7. Hello, It seems that after latest update the scripts start to mis-targeting, when using the LG. After the update before the latest update(which resolve "null pointer" issue) -> the scripts works mostly fine. But the latest update of Tribot there is a pack of mis-targeting/not-working issues with the scripts. @TRiLeZ please make a task to few first premium scripters like @Usa , @Mute in order to test the latest update with their own scripts with LG before the latest update upload. In my opinion, resolving one issue for one scripter/Tribot user may cause many issues for other scripters/Tribot users. Thanks in advance.
  8. You are probably using proxy with issues. Try to test your proxy with google.com
  9. Nah, you can only wait by the rules which you accept when register on Tribot.
  10. Well, if there is an issue, and we agree with patiently waiting, I think we deserve a single word from a support team.
  11. Hope @TRiLeZ look into it soon, already a day with this issue. Thanks in advance.
  12. Same issue for all used scripts. Waiting for the fix/update )
  13. Did another big script for me, any issues fixed very quickly. Thanks Worthy
  14. All switches within Notification page are - "ON" Email account tested through gmail - works fine. When Tribot says "Script is ended" - no notifications at all. Tested on few scripts - same result. How can I test and find an issue in this chain: tribot.org->Tribot client->script in order to notifications works fine. How can I test through the tribot.org that notifications sent/not sent/blocked to my email?
  15. Thanks.