Welcome to TRiBot Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

rainingclover

Registered
  • Content count

    17
  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

Everything posted by rainingclover

  1. Hi everyone, I noticed today that my computer always seems to be at 100% with CPU usage. I'm not running many programs on my computer and the ones that I do run are quite light. Is there a way to fix this problem? I feel that the CPU usage is also making looking glass run very slow for me.
  2. Hi, I tried doing that but it didn't help.
  3. Do you know how much it uses?
  4. Thank you FALSkills
  5. Hey everyone, recently looking glass is not working for me. I got an error message when i tried to use it today. I will attach the picture below. If anyone can help me resolve this problem, then I'd be really grateful. Thank you in advance.
  6. Hi jakebeal123, I am using Java Version 8 Update 111.
  7. Hey everyone, lately I have noticed that Looking Glass is making Tribot very slow. Is there a way to fix this?
  8. Hi grantbradley32, I just uploaded the picture now.
  9. Thank you for making this awesome script!
  10. Hi everyone, It seems that nobody is replying to my messages on tribot. I contacted a mod and the admin and have received no messages back. It's been a few days. Also, I still didn't get a message from emails I sent to tribot support days ago.
  11. Hi everyone, I've tried contacting tribot via this email. [email protected] It seems that they haven't responded to my emails and it's been over 24 hours. Is there another way to contact them? I'm having some problems using tribot and purchasing a monthly plan. Hope somebody can help me with this.
  12. What do you mean? Is the information not correct?
  13. Hi everyone, I'm new to tribot. I seem to have a problem with loading all scripts onto it. I tried activating and reactivating the scripts, but still nothing. Only a few scripts work, the rest don't. Is there a way to fix this?
  14. True, but they should still respond to my emails regardless.